Igen, Hajnal Miklós képes a saját érdeke, politikai ambíciója elé helyezni az ország érdekét. Ha elzavarjuk jövőre orbánéket, akkor lesz ideje a liberálisoknak is újra kitalálniuk magukat, de valóban, most MP-t kell támogatni.
Hajnal Miklós politikai és morális értékrendjébe belefér a helyezkedés, mivel diplomás közgazdásznak is hazudta magát már, és még ki tudja hol lesz a határ. De úgy hallottam, hogy olyan hőség lesz nyáron, hogy kiszárad a Tisza, vagy ha lesz is benne egy kis víz, az is a Dunába ömlik. :)
Lol,apam,terelesnek is gyenge,azt hittem,meglepsz. Utana nem nezel,teszel egy felteteles modos kijelentest(mert vallalni a velemenyed mar gyenge vagy ) ,ami huen tukrozi a fidesznyik valosagodat,es akkor keresed az onigazolast. Ha feltetelezesek szerint te egy eles kes vagy a fiokban(egyes feltetelezesek ezt cafoljak) ,akkor nagy baj nem lesz a haverom szerint🤣 vergodjetek csak,elvezet nezni. 🥱
"Hajnal Miklós, a Momentum fiatal országgyűlési képviselője bejelentette, hogy a budapesti XII. kerületben nem jelölteti magát újra ’26-ban. Meg is indokolta, miért: „Azzal tudom Magyar Pétert az országos győzelmében leginkább segíteni, ha nem állok az útjába.” : kalap megemelve!
Köszönöm azt, hogy a tőlem történő idézéssel bebizonyítottad, hogy csak feltételezés volt, amit írtam arról, hogy "bizonyára" és volt, és "annak látszik". A többi összeesküvés-elméleteddel tisztelettel inkább nem foglalkoznék, mert nem érnek meg annyit, hogy időt vesztegessek rá!
"Semmi
nem volt véletlen, ami velünk történt az elmúlt tizenöt évben, minden a
maga jó előre, pontosan kijelölt útján haladt. És soha nem a véletlenek
miatt szenvedünk. Egy példa erre a máig nyúló múltból. Amikor Orbán
Viktor a Nemzeti Bank saját jogán is korlátlan hatalommal felruházott
elnökét, Matolcsy Györgyöt kitüntetően az ő jobbkezeként kezdte
emlegetni, az egy rablópáros szövetségének megpecsételése, egymás iránti
hűségesküje volt. Saját hazájuk kifosztására szövetkeztek, és ebben
valóban mindketten nemzetközi mércével mérve is kiemelkedően hatékonynak
bizonyultak. Csak nézd meg, hol tart, hova jutott Magyarország. . Márpedig
kudarc esetén Magyarország a következő évtizedekben valóban Európa
lelki, szellemi, fizikai roncstelepévé válna. Hadházy önjáró és önmagába
zárt, rá aligha lehet hatni, de a a DK-ban talán akadnak még néhányan,
akik tisztában vannak a „magasabb felelősség” fogalmával. . "Hajnal
Miklós, a Momentum fiatal országgyűlési képviselője bejelentette, hogy a
budapesti XII. kerületben nem jelölteti magát újra ’26-ban. Meg is
indokolta, miért: „Azzal tudom Magyar Pétert az országos győzelmében
leginkább segíteni, ha nem állok az útjába.” https://www.facebook.com/photo?fbid=3528043027503865&set=a.1401933110114878
Sehmet péntek, 10:07Előzmény: #167045 rockmasterEzek bizonyára a Tisza által felbérelt "provokátorok" voltak, akiknek a tettét most a Fideszre lehet kenni. Ha jól látom, egy kék pulóveres figura csinálja a fesztivált, aki ránézésre eléggé tiszásnak látszik! :)" Az objektivitas mintapeldaja. Annyira ranezesre Tiszas volt,hogy kurvara Semjen meg Pinter koreiben jatszott. Remelem,semmi komoly munkat nem vegzel mar,mert feltetelezem,hogy az itelokepesseged az minimum gaz,es elfogult is vagy. Es akkor meg szepen fogalmaztam 🤣
Na,menjunk bele.. beegtel,mert nem neztel utana,ki van a videon,pedig a nevet is mondja. Nekialltal Menczeresen tiszazni. Mit probalnal ezen megvedeni? 🤣 Hogy az nem ugy volt? De,ugy volt..
Ja,hat akkor majd innentol feltetelezunk,es nem lesz mibe belekotni. Feltetelezem,hogy ezt kurvara benezted,3 perc lett volna utananezni,dehat egyszerubb volt bofogni valami jo tiszasat,aztan faszan beegni. Hat te tudod 🤣
Koszonjuk ezt a reszletekbe meno tenyfeltarast. Mindent elmond arrol a miniszterelnokrol,akinek azzal kell terelnie,hogy orokbefogad egy zebrat,csak hogy tereljen a felhalmozott,szetlopott vagyonrol,hatvanpusztarol...stb. remek kis teljesitmenyt tettel ismet az asztalra 😃
Akkor szeretném még egyszer elmagyarázni, hogy a feltételezés és az állítás két különböző "műfaj". Az állításnál kijelent valami valamit, ami közvetlen tényként utal valamilyen, megtörtént cselekményre. A feltételezés pedig azt jelenti, hogy egy, megtörtént cselekmény/esemény történhetett másként is, mint ahogyan azt valaki előadja. No, én nem állítottam, hanem csak feltételeztem valamit ellentétben az itt található olyan állításokkal, amelyek még feltételezésnek is hamis lenne! :)
Kar,h ezeket nem te irod. Hozzaadott erteked,most figyelj,nulla. Ha lenne vitakulturad,az mar valami lenne. De felmondani a propagandat,mikozben kiloptak az MNB vagyonat,amirol persze hallgatsz,jogasz,na,az sajnos pont akkora teljesitmeny,mint az elmult 15 ev. Lehet jo dolognak beallitani,de igazabol mar a Holdrol is latszik,hogy gaz. Sikerult mar megfejtened,h ki az a Csincsa? Vagy meg mindig tenykent allitod,hogy Tiszas beepitett ember? 🤣🤣🤣 Amikor a szorgalom parosul a butasaggal,ember...az nagy baj.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!