Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet szombat, 10:50
Előzmény: #167217  Fsociety
Köszönöm, hogy nem cáfoltad meg az állításomat, és a vagdalkozás pedig azt bizonyítja, hogy elfogytak a valós érvek! :)
maxwax
maxwax szombat, 10:49
Előzmény: #167216  csendben
Igen, Hajnal Miklós képes a saját érdeke, politikai ambíciója elé helyezni az ország érdekét. Ha elzavarjuk jövőre orbánéket, akkor lesz ideje a liberálisoknak is újra kitalálniuk magukat, de valóban, most MP-t kell támogatni.
Sehmet
Sehmet szombat, 10:48
Hajnal Miklós politikai és morális értékrendjébe belefér a helyezkedés, mivel diplomás közgazdásznak is hazudta magát már, és még ki tudja hol lesz a határ. De úgy hallottam, hogy olyan hőség lesz nyáron, hogy kiszárad a Tisza, vagy ha lesz is benne egy kis víz, az is a Dunába ömlik. :)
Fsociety
Fsociety szombat, 10:46
Előzmény: #167215  Sehmet
Lol,apam,terelesnek is gyenge,azt hittem,meglepsz. Utana nem nezel,teszel egy felteteles modos kijelentest(mert vallalni a velemenyed mar gyenge vagy ) ,ami huen tukrozi a fidesznyik valosagodat,es akkor keresed az onigazolast. Ha feltetelezesek szerint te egy eles kes vagy a fiokban(egyes feltetelezesek ezt cafoljak) ,akkor nagy baj nem lesz a haverom szerint🤣  vergodjetek csak,elvezet nezni. 🥱
csendben szombat, 10:43
Előzmény: #167214  maxwax
"Hajnal Miklós, a Momentum fiatal országgyűlési képviselője bejelentette, hogy a budapesti XII. kerületben nem jelölteti magát újra ’26-ban. Meg is indokolta, miért: „Azzal tudom Magyar Pétert az országos győzelmében leginkább segíteni, ha nem állok az útjába.” : kalap megemelve! 
Sehmet
Sehmet szombat, 10:42
Előzmény: #167213  Fsociety
Köszönöm azt, hogy a tőlem történő idézéssel bebizonyítottad, hogy csak feltételezés volt, amit írtam arról, hogy "bizonyára" és volt, és "annak látszik". A többi összeesküvés-elméleteddel tisztelettel inkább nem foglalkoznék, mert nem érnek meg annyit, hogy időt vesztegessek rá!
maxwax
maxwax szombat, 10:37
"Semmi nem volt véletlen, ami velünk történt az elmúlt tizenöt évben, minden a maga jó előre, pontosan kijelölt útján haladt. És soha nem a véletlenek miatt szenvedünk. Egy példa erre a máig nyúló múltból. Amikor Orbán Viktor a Nemzeti Bank saját jogán is korlátlan hatalommal felruházott elnökét, Matolcsy Györgyöt kitüntetően az ő jobbkezeként kezdte emlegetni, az egy rablópáros szövetségének megpecsételése, egymás iránti hűségesküje volt. Saját hazájuk kifosztására szövetkeztek, és ebben valóban mindketten nemzetközi mércével mérve is kiemelkedően hatékonynak bizonyultak. Csak nézd meg, hol tart, hova jutott Magyarország.
.
Márpedig kudarc esetén Magyarország a következő évtizedekben valóban Európa lelki, szellemi, fizikai roncstelepévé válna. Hadházy önjáró és önmagába zárt, rá aligha lehet hatni, de a a DK-ban talán akadnak még néhányan, akik tisztában vannak a „magasabb felelősség” fogalmával.
.
"Hajnal Miklós, a Momentum fiatal országgyűlési képviselője bejelentette, hogy a budapesti XII. kerületben nem jelölteti magát újra ’26-ban. Meg is indokolta, miért: „Azzal tudom Magyar Pétert az országos győzelmében leginkább segíteni, ha nem állok az útjába.”
https://www.facebook.com/photo?fbid=3528043027503865&set=a.1401933110114878
Fsociety
Fsociety szombat, 10:35
Sehmet péntek, 10:07Előzmény: #167045  rockmasterEzek bizonyára a Tisza által felbérelt "provokátorok" voltak, akiknek a tettét most a Fideszre lehet kenni. Ha jól látom, egy kék pulóveres figura csinálja a fesztivált, aki ránézésre eléggé tiszásnak látszik! :)"
Az objektivitas mintapeldaja. Annyira ranezesre Tiszas volt,hogy kurvara Semjen meg Pinter koreiben jatszott. Remelem,semmi komoly munkat nem vegzel mar,mert feltetelezem,hogy az itelokepesseged az minimum gaz,es elfogult is vagy. Es akkor meg szepen fogalmaztam 🤣
Fsociety
Fsociety szombat, 10:28
Előzmény: #167208  Sehmet
Na,menjunk bele.. beegtel,mert nem neztel utana,ki van a videon,pedig a nevet is mondja. Nekialltal Menczeresen tiszazni. Mit probalnal  ezen megvedeni? 🤣 Hogy az nem ugy volt? De,ugy volt..
Fsociety
Fsociety szombat, 10:27
Előzmény: #167207  Sehmet
Voltak direkt kerdeseim(oltoanyag gyar,lelegeztetogepe biznisz,mnb) amikrol feltetelezeseim szerint melyen hallgattal. 
Sehmet
Sehmet szombat, 10:25
Előzmény: #167206  Fsociety
Belemehetünk ebbe, de nem biztos, hogy jól jössz ki belőle függetlenül attól, hogy saját magadnak nagyon tetszenek a hozzászólásaid! :-D
Sehmet
Sehmet szombat, 10:23
Előzmény: #167203  Fsociety
Az MNB-ről itt írtam #166897, de úgy látszik, téged nem érdekel az, amit nem egyezik a prekoncepcióiddal és összeesküvés elméleteiddel. :)
Fsociety
Fsociety szombat, 10:22
Előzmény: #167204  Sehmet
Ja,hat akkor majd innentol feltetelezunk,es nem lesz mibe belekotni. Feltetelezem,hogy ezt kurvara benezted,3 perc lett volna utananezni,dehat egyszerubb volt bofogni valami jo tiszasat,aztan faszan beegni. Hat te tudod 🤣 
Fsociety
Fsociety szombat, 10:21
Előzmény: #167200  Sehmet
Koszonjuk ezt a reszletekbe meno tenyfeltarast. Mindent elmond arrol a miniszterelnokrol,akinek azzal kell terelnie,hogy orokbefogad egy zebrat,csak hogy tereljen a felhalmozott,szetlopott vagyonrol,hatvanpusztarol...stb. remek kis teljesitmenyt tettel ismet az asztalra 😃
Sehmet
Sehmet szombat, 10:20
Előzmény: #167203  Fsociety
Akkor szeretném még egyszer elmagyarázni, hogy a feltételezés és az állítás két különböző "műfaj". Az állításnál kijelent valami valamit, ami közvetlen tényként utal valamilyen, megtörtént cselekményre. A feltételezés pedig azt jelenti, hogy egy, megtörtént cselekmény/esemény történhetett másként is, mint ahogyan azt valaki előadja. No, én nem állítottam, hanem csak feltételeztem valamit ellentétben az itt található olyan állításokkal, amelyek még feltételezésnek is hamis lenne! :)
Fsociety
Fsociety szombat, 10:13
Előzmény: #167201  Sehmet
Kar,h ezeket nem te irod. Hozzaadott erteked,most figyelj,nulla. Ha lenne vitakulturad,az mar valami lenne. De felmondani a propagandat,mikozben kiloptak az MNB vagyonat,amirol persze hallgatsz,jogasz,na,az sajnos pont akkora teljesitmeny,mint az elmult 15 ev. Lehet jo dolognak beallitani,de igazabol mar a Holdrol is latszik,hogy gaz. 
Sikerult mar megfejtened,h ki az a Csincsa? Vagy meg mindig tenykent allitod,hogy Tiszas beepitett ember? 🤣🤣🤣 Amikor a szorgalom parosul a butasaggal,ember...az nagy baj. 
badsector1
badsector1 szombat, 10:08
Előzmény: #167198  krida
igen, a orbáneverő magyar péterben megtaláltam számításom.
Sehmet
Sehmet szombat, 10:05
Előzmény: #167197  Fsociety
Inkább írok tényeket, mintsem agymenéses összeesküvés-elméletek kreáljak önálló "gondolatként".

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek