Igen, az ingatlanárak meredek emelkedésére érdemes kitérni egy gondolat erejéig. Egyrészt hatalmas vagyongyarapodást eredményezett (a lakástulajdonosoknál), másrészt gyakorlatilag utolértük Nyugatot ingatlanárak tekintetében. Nyilván van hátulütője is: akik nem lakástulajdonosok, azok nem jártak jól, albérletárak az egekben... Tehát nagyon ügyesnek kell lenni hogy az ember létezni tudjon, és előrehaladjon. De ez nem lehetetlen.
Na,a tolvaj kormanyod mar adoztatja a minimalbert. Kezd kibujni a szog a zsakbol az erveleseid miatt,allampapir csoport ervrendszere jon,h euroban tobbet kapsz...oke,akkor legyel kedves arra valaszolni,h a vasarloerod mennyit novekedett ezido alatt? Remek ,h a nejed nem fizet semmit,meg h felmondod a propagandat,es szerinted a ki a f.szom fogja a kulonbozetet fizetni,ha nem jonnek a bevetelek? Egy vekony reteg,akinek veges a teherbiro kepessege? A csok is remek huzas volt,alig duplazodtak az ingatlanarak,ha nem triplazodtak. Na eddig vettelek komolyan 😃 sohanemvoltilyenjo...
Ez örökérvényű igazság, Borsodban is és mindenhol. Tolvaj az a kormány, amelyik az utolsó lóbőrt is lehúzza az emberekről. Ez a korrupt kormány a minimálbért is hihetetlen magasságokba emelte, és sok pénzt hagy a dolgozó embereknél. Feleségem is szinte semmi adót nem fizet, a gyerekkedvezmények miatt. És sok családos van ezzel így. Soha nem volt ilyen, mióta az eszemet tudom mindig agyonadóztatott fizetések voltak.
Nézd, értem mit mondasz, a 27 % áfa nekem is sok, ám a gazdasági alapkoncepció helyes: a fogyasztást adóztassuk meg_--------kiemelted az afat...emelkedtek annyival a fizetesek,mint a valos inflacio,es ha nem,mennyire maradtak el az EU atlagtol?
Borsodban megoszthatnad ezt az otletet,biztosan sok embernek felnyilna a szeme,hogy eddig elrontotta. Az azert mas kerdes,h akkor nem jo otlet visszafogni a fogyasztast,amikor a korrupt tolvaj kormany mar eu penzt nem kap,ezert a nepet kell sarcolnia,de mi ezt orommel fizetjuk. Jol sejtem,h erre gondoltal te is?
Van amikor jó visszafogni a fogyasztást. Főleg ha sikerül a megtakarítások és befektetések irányába terelni ezt az irányt. Egyéni életünkben is jobb először megtakarítani, befektetni, és később költekezni, mikor már megengedhetjük maguknak. Nem pedig fordítva: először költekezni (pl. hitelből), s utána vakarni a fejünket: hogy lesz így megtakarításom, befektetésem?
Hat,a kisker adatok,es a fogyasztas visszaesese finoman szolva sem tamasztja ala azt,hogy adoztassuk szarra a fogyasztast. Az afabevetelek sem ezt tamasztjak ala. Meg a sokszor ujratervezett koltsegvetes sem..de biztosan igazad van. En tovabbra is kulfoldon vasarolok jellemzoen,meg sokan masok is,akiket ismerek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!