decis

Regisztráció: 2010-04-22 12:04:44

Hozzászólások száma: 4 485

Utolsó hozzászólás: 2020-11-29 19:41


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:41
Brüsszel pénze nélkül már rögtön rátérhetnénk ezekre a kérdésekre.
Fidesznek nincs migrációs politikája csak az elutasítás ezek a problémák pedig így még akutabbá válnak, már legalább 50 éve nem vagyunk önfenntartóak, a franciák legalább probálkoznak, meg aztán persze a történelmüket nem tagadhatjak meg. Aki ennyit gyarmatosít és az embereket a gyarmatokról hazahozza az bizony készüljön fel ilyen problémákra.
Elhangzott sokszok mekkora nagy keresztények vagyunk. Hát én nem láttam, hogy a keresztény migránsokat megkülönböztetnék, vagy legalább esélyt adnának annak, hogy keresztényekké váljanak. Kell egy egységes viselkedési forma és úgy tűnik a jogrendszer nem elég, vallási közös nevezőre is szükség van.
Csak pár gondolat, hogy milyen irányba lehetne elmozdulni a migrációs kérdésben.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 12:32
Ez már pipa. És azon túl?
Min 25%-os a saját energia, napelem, hőszivattyú vs. kondenzációs gázkazán? Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés vs radiátor? Szigetelés 10, 20 cm? Lapostető vs metiterrán vagy zöldtető? 3 szoba 150nm-es? Saját kert vagy inkább közös gondozott?
Ha ezeket jól kitalálod akkor persze emeled a költséget, de az meg is maradhat. Ha viszont rosszul mérsz fel valamit, egy átépítéssel, felújítással valóban égeted a lóvét.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 11:52
Ilyen zajok vannak, ezekre vigyázni kell.
Értékállóság szerint mit tartotok fontosnak egy háznál?
Energetika, méret, kinézet ilyesmi.
Kíváncsi vagyok hogy látjátok.
CoronaVirus szombat, 09:41
Minden elismerésem az őszinte leírásért. Viszont ne ítélkezz ilyen gyorsan, ez a vakcina fejlesztés gyanúsan gyors.
Hány gyógyszer van már a világon, hány kereszt tesztet végezhettek el? Meddig jó egyáltalán? Részemről is bőven adódik kérdés.
Egyelőre inkább vigyázok magamra és nem kell, hogy más vigyázzon rám.
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 09:39
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy életem végéig szükségem lesz ingatlanra, bármilyen célom is legyen van ingatlan vonzata illetve az ingatlan meg tudja támogatni.
A legfontosabb döntés egy ingatlannál megvásárlásánál részemről az értékállóság. Beteg leszek, el kell költöznöm, tanítani kell a gyereket, akkor gyorsan ki tudjak jó áron szállni.
Nem igaz, hogy megesznek, bármikor leköltözhetek egy puccos kis faluba és a maradék pénzemből élek, még dolgoznom sem kell. Ez persze csak akkor igaz, ha nincs szükségem egyéb infrastruktúrára. Nem csak nyugatabbra, a zsúfoltságba költözésbe lehet gondokolni.
Ki a természetbe a nyugalomba, az is egy nagyon jó irány. De ha tévedek, akkor az értékállóságon keresztül a nyugat is közelebb jön.
CoronaVirus szombat, 00:58
Nem, de miért kell ilyen provokatívan viselkedni, amikor tudsz értelmes is lenni?
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 00:38
Budai vagy?
Én igen. Nem vagyok gazdag csak szeretem a jó levegőt és az infrastruktúrát. Kiszámoltad már, hogy egy dél pesti mennyit utazik? Mennyit költ autóra, benzinre? Vehetne Budán egy villát és élhetne lokálisan.
Ez nem luxus, hanem egyszerű befektetés.
Ki kell szállnod?
Eladod jelenértéken, a lényeg, hogy egyszer beszállj.
CoronaVirus szombat, 00:02
És még valami, a munkások maszkot hordanak!
CoronaVirus péntek, 23:55
Ki mondta, hogy megáll?
Innováció, növekvő termelés nagyobb létbiztonság, nincs ezzel semmi gond.
Lehet ez lenne a fejlődés egyik iránya aminek teret kellene adni, de a kormányok beleavatkoznak az és épp a turizmust támogatják.
Bevallom kezd terhes lenni a kommunikáció veled.
CoronaVirus péntek, 22:39
Félreértés ne essék, nem vagyok orvos, sem gyógyszerész, de az, hogy ilyen gyorsan röpködnek a vakcinák egy világjárványt okozó vírusnál felkelti az érdeklődésemet!
CoronaVirus péntek, 22:29
Egy ideje követem a diszkurzust és elkezdtem utánaolvasni.
Jó lesz vigyelni a jelenlegi vakcinákat, hogy mennyire építenek az általad leírt know-how-ra. Simán lehet, hogy itt bizony plagizálás lesz és ezért ment minden ilyen gyorsan.
Utólag fogunk csak tisztán látni.
CoronaVirus péntek, 22:02
Na ez most, hogy jött ide?
CoronaVirus péntek, 22:01
Tévedett! Nem lineárisan növekszik az élelmiszertermelés. Vegyszerezés, tartzósítószerek, olcsó benzin a tranporthoz, nem voltak benne a számításaiba. Szóval azért növekszik a népesség, mert rohadtul olszó lett a kaja.
CoronaVirus péntek, 21:51
Néha úgy érzem, hogy neked vitakényszered van!
Minél kisebb a kamat, annál több időd lesz visszafizetni, ezért egyre nehezebben hozzáférhető erőforrásokat érsz el, azaz túlkínálatot okozol. Ráadásul jönnek a kormányok és megmentenek, ha baj van és addig addig tologatják a potmétereket, hogy újra szükség legyen rád. Ez így történt most is a nagy röpcsicégeknél, majd aztán jön a probléma, hogy mindenki repülni akar, ahhoz meg oltásigazolvány kell stb.
Hagyni kellett volna bedőlni egy két dolgot és másfelé ment volna a fejlődés.
De nem ragozom, hisz tényleg csak kötözkötsz!
CoronaVirus péntek, 21:25
A jegybanki hülyeséget egyébként pont te szoktad felhozni példának. Ebben történetesen egyet értünk. Ennyi olcsó pénzzel persze hogy nem lehet változást kikényszeríteni, csak a helytelen működést fenntartani.
CoronaVirus péntek, 21:23
Nagyjából fordított a reláció. Amikor olcsó az erőforrás akkor növekszik a népesség, majd egyszercsak jön a pofáraesés, hogy semmi sem végtelen, csak az emberi hülyeség.
Sáskajárás megvan? Gondold végig!
CoronaVirus péntek, 18:39
Az a lényeg, hogy érezd magad jól, élvezd az életed.
A covid csak el kell gondolkoztasson, hogy mindezt hogyan teszed. Ha mindenki úgy viselkedik, mint egy éve, akkor ezek és az ehhez hasonló események egyre gyakoribbak lesznek.
Most megyek XBox-ozni!
CoronaVirus péntek, 18:10
Azért van egy rossz hírem is. Tudjuk, hogy előbb utóbb visszarendeződik az eltartóképessége a földnek. Vagy a technológiának kell fejlődni ezzel kierőszakolni a változást vagy egyszerűen csak kevesebb ember maradhat.
CoronaVirus péntek, 17:53
Utánanéztem a történelemben és még nem láttam rá jó példát, hogyan kell 8 mrd embert kordában tartani a Föld nevű bolygón. Tudnál nekem segíteni, mitől vagy ilyen rohadtul magabiztos?
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:48
A fidesz korrupciója a vállalkozószellemet írtja, ami egy kapitalista berendezkedésnél kb. a nemzethalál maga.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek