Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Budafok temaban. Kb 1 hete felkerult normalisan kinezo netto 100nms nappali+ 3 szobas lakas, kb 150nm kert, ikerhaz fel. Na mondom vegre egy picit nekunk draga de 80at kikohogjuk... delutan hivtam, 3anmar jottek nezni, masnapra nem volt fenn a hirdetes. Valszeg elment volna dragabban is, es erosen keresleti a piac. Tenyleg fel ora alatt kell majd dontenem 85 millarol es nem lesz alku, ha 1xodajutok hogy en tudom megnezni legeloszor? Eleg durva.
A masik forumban valaki hivatkozott az elozo hozzaszolasomra. "A ház elég lepra helyen van a ferencvárosban.34m2-es kerül 130 ezer/hó-ba" Madarasz 38 a Ferencvarosban??????? Nem is ertem aki ennyire nem ismeri a budapesti ingatlanpiacot, miert osztja az eszt?
Pontosan ezekkel a kurmányzati (meg portfolio) ferdítésekkel van már nekem is tele a hócipőm. Mocskosul drága árat fizetünk azért, hogy valamennyire még szinten tartsuk a születések számát. Mindeközben ez a hatalmas ár egészen másképpen is hasznosítható lenne. Először talán inkább minőségi társadalmat kellene képezni, utána jönne a mennyiség is...
A linkben az van hogy a kormány legszebb ajándéka. Holott az a mi legszebb ajándékunk, mert mi fizetjük. Persze továbbra is csökken a népesség, csak most már drágán.
Itt csak további növekedés jöhet. Lassan 100 milliót adnak annak, aki vállalja, hogy majd valamikor lesz 3 gyereke. Lassan ott tartunk, ha mégsem jön össze, elég lesz lassan az is, hogy "bemondta". https://www.portfolio.hu/bank/20210109/megerkezett-a-kormany-legszebb-ajandeka-3518-milliot-kaphatnak-a-csaladok-464566 Azoknak, akiknek 1 gyereke van vagy valamiért nincs is (mert mondjuk nem lehet, vagy másképpen merészel gondolkodni), esélye sem lesz ingatlanhoz jutni vagy esetleg egy 30 nm-es panelhoz. A leginkább engem személy szerint az keserít el, hogy nem minőségi, hanem mennyiségi társadalom megreremtésén dolgozik a kurmány. Nem tudom, valaki megnézte e már, de a költségvetés cca. 10%-a megy már el a csok-os és csak ilyen közvetlen családtámogatási dolgokra. Van e meg valahol ilyen arány a világon??
Szia, nem szoktam hozzászólni, de most írnék, hogy én mostanában adnék el egy 1 szobás lakást (de még nincs feltéve sehova),
és azért írok, mert láttam hogy téged kisebb lakás érdekel 15-20M között, nem tudom itt hol lehet privát üzenetet küldeni, vagy hol írhatok neked
privátban?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik