yooio

Regisztráció: 2018-11-03 02:43:17

Hozzászólások száma: 541

Utolsó hozzászólás: 2020-08-08 10:59


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

25 974
2020. 07. 24. 20:20

utolsó 20 hozzászólás

Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) ma, 10:59

https://finance.yahoo.com/quote/WCLD/holdings?p=WCLD
ez volt az, ha látsz vmi jót majd írj le pls, de lehet, hogy inkabb az egeszet lenne érdemes megvenni :) 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 19:26
Aha, kerdes h nekik mennyi csurran a nagyteso mellett. Ev eleje ota ok is eleg durvat mentek. Azt gondolod, van meg bennuk egy loket?
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 18:40
19 usd/adag. Ebbol nem robbantanak bankot. Par 100 millio, ne adj isten 1mrd profit, ez semmi egy pfizer szintu vallalatnak
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 18:38
Koszi!
Ez a business “wide moat”? Ha nekiallna a FAAGbol barki, le tudnak nyomni oket? 
Ezek a SAAS cegekkel az a bajom konkretan, hogy ha komoly penz lesz benne a 1-2 trillios vallalatok letoljak oket. Rosszul latom?
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 18:28
Fastly:
40xes P/S el ez meg a SAASk kozt is rohadt draga. Lufi mint allat. 
Valaki le tudna irni mivel foglalkoznak amugy? Istennek nem ertem. 
Financial Forecasts péntek, 11:05
Ha nem lesz növekedés és előreszaladtak az árak, akkor a cash cow value cégek felül fogjak teljesíteni a piacot évtizedes távon is. Én azt gondolom hogy a FAANG-ba bele van arazva előre 3-5 év komoly növekedés, emiatt a value totálisan alulértékeltté vált a tech mania miatt. Félreértés ne essék, imádom az appl amazon stb társaikat, van is belőle, de a jelen értékeltségen bottal se piszkalnam kategória. Szerintem. Egyébként sztem valságban a stabil nem ciklikus cégek(dohany, kaja, eü, közmű, telekommunikáció stb) adja a legstabilabb bevételt, és melle az ordenáré árakon lesz lőpor vásárolni a kiárusítást.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) péntek, 00:48
Köszi, én kiszalltam 21.6-n nemtudtam merre megy tovább de sok volt hirtelen az emelkedés, lehet megbánom még. Ilyenkor te még rá is bővítesz? Mi a stratégiád?
Mindenesetre köszi még1x, egy gourmet helyen 2 személyes vacsit ért ez a tipp :) legközelebb kicsit nagyobbal próbálkozom.
Hyilion IPO mikor lesz? abba kell belevenni szvsz
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 17:51
Köszi, böfögj tovább pls én meg huzogatom a strigulakat az arányról. 
u.i?: Kiszallni is segits!! hogy legyen célár egy IPO-nál?
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 17:36
Tettem bele szotyolát, remélem kicsírázik. :) 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 16:51

APT:
https://www.tradingview.com/x/PGis4hoq/
pont a 17.64-es pivotig esett, alanezett majd fordult, valszeg újabb megnezi, talan 1x tradelhető, ha viszont leüti 16.6 a kövi, van még pár kisebb de a fő Pivot point 13.18, ott biztonsággal lehet belőle nagyobb pozit húzni.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 16:42
MRNA technikailag egyre csúnyacskább.  nem vagyok TA pro, de amit én látok, hogy 67,7 ről fordulhat, a 200 napos mozgó és az eredeti emelkedés VWAP is ott van, így én most 67.8-ra bealltam vetelre, szereintem ha addig esik ott egy jó forduló alakul.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) csütörtök, 11:44
Dehogynem, de spekara nem erdekes, ha megy akk mindegy hogy 5 millio vagy 10millio a kozkez. :) 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 01:49
Azert oromtuzeket nem kell gyujtani a mostani brigadra sem, a jovedelmet terhelo adokat attoltak fogyasztast terhelo adok fele. 
Jol nezd a kezuk mert csalnak... :)
Financial Forecasts szerda, 22:20
Racsatlakozva a tozsdei szaguldas gyenge dollar stimulus stb-re. Csak igy lamentaltsm ma, es a kov kerdes jutott eszembe:
Jo az, ha olyan penzben van a megtakaritasom, amihez az adott orszag allampolgarai ingyen hozzajutnak? 
Ez a 600 usd heti bitang sok, el se fognak menni dolgozni. Magukra omlasztjak a rendszert.persze lehetne mondani hogy rv-ben ulunk, nem cashben, de pl a value amiben javareszt vagyok meg se szolal. Kozben meg giga tech rally(lufi?) van kibontakozoban, de a penz csak oda koncentralodik. Szoval mit gondoltok? Ezen gondolkoztam ma, azert nem kellenes belegondolni, hogy alanyi jogon szorjak a lovet usakoknak. 1x belefert, de hogy folyamatosan?!  Ez vicc?! 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) szerda, 17:17
Dehogyis, a profi Rick volt ebben, reméljük még visszajön valamikor.Fórumon tanítgatott mindenkit. Önzetlen és segítőkész volt. Amit itt összeírtam, 3x jobban leírta volna még 2 aspektusból és mellevágott volna még 2-3 ábrát megerősítésnek. :) 
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) szerda, 17:03
APT-t eléggé szetszedik, gyujtogetésre a 17.5-18 körüli sáv már jó lehet, de igazán a 13.52-es pivotnál jo a buli, ha elmegy addig. 
https://www.tradingview.com/x/WBx4DOmc/
Emelkedés előtte anchor+órás pivot 17.3-17.5 sáv, ott meg kell állnia az esésnek.
https://www.tradingview.com/x/lROfKxqr/
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) szerda, 16:58
MRNA elég rosszul fest technikailag, tört minden kb mozgók(10MA 20 MA, Pivot pontok bizonyos időtávokon, naposon továbbra is vétel, de ha naposon nem pattan el az rsi  50-ről akkor elég bajok lesznek. TSi már beesett 50 alá naposon. Pivot 77.76 az egyik, másik 81.61. letörte a 78.11 Vwap anchort is, még 68.84-n van egy, illetve a legalja a 60.19-es Pivot. Amíg 77-78 alatt van, elég csúnya.
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) szerda, 15:48
Jól öntik azért a VBIV-t, kell még idő mire elterjed a hír. estére kiderül, hogy jol gondolkodtunk-e, tettem bele egy minimális összeget, kivancvsiságból. 
Hajrá!!
Financial Forecasts kedd, 22:13
Köszönjük a részletest elemzést. 
Még annyi kérdés, így áltralánosságban, ha te fundásan beleülsz egy speki papírba, akkor holdolod rossz jelentésre(ilyenkor)kivágod a rossz jelentésre, vagy pl jelentés előtt kiszórod (buy the rumor,sell the news), esetleg szakaszosan szallsz ki belőle? 
Köszi előre is!
Spekázzunk együtt Amerikában! (blumen szobája) kedd, 21:59
MRNA 4 óráson és naposon lassan vételre fordul, a Pivot 80.92-n van, ha igy marad kis emelkedéssel a 20MA metszheti a 10 MA-t és a DSS besserttel együtt vételi jelzést adhat. Szerintem a jelentést megvárom, de lehet holnap poziba lépek a pivot felett. Anchored VWAP 75.29-t látok, ami egy erős támasz is. többször ült rá az árfolyam.
https://www.tradingview.com/x/cYPoDtfW/
https://www.tradingview.com/x/VFPWL4tN/
RSI többször pattant 50-ről, szóval bullish maradt. bevallom őszintén a DMI-t még nem tanultam meg hasznalni, de itt a kép, ha valaki tudja értelmezni azt megköszönöm:)   
https://www.tradingview.com/x/RVblgDNk/

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek