yooio

Regisztráció: 2018-11-03 02:43:17

Hozzászólások száma: 1 613

Utolsó hozzászólás: 2022-09-28 18:47


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

77 131
2022. 09. 18. 14:18

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts szerda, 18:47
Ezzel nagyon egyet tudok erteni.. 
Financial Forecasts szerda, 18:46
Vagyonado igazsagosabb?  Itt nincs igazsag azert azt jobb ha latod. 
Mit nevezel luxusnak? Hol huzod meg a hatart? 
Financial Forecasts szerda, 18:25
2 kulcsos szja ennyi. Igazsagosabb kozteherviselest. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 18:16
🥹😅
Majd egy gyenge pillanatomban leirom, de mindegy hogy ki, nevezhetjuk barminek oket, tokesek akik koromszakadtukig ragaszkodnak a hatalmukhoz. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 18:08
Jah a mogotte allo erdekkorok. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 17:57
Meg ugyis leverik. Biden a valasztasokig nemfogja hagyni. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 17:48
game over huf. eu pénzek talan megmentik vmennyire, de hát.. hát hát.. itt masgas marad a gazar akkor reszeltek orbanéknak. Jól kicseszett velük a nagy baratja (putykó), és csaholva és farkat csóválva írták alá a szállítást a midnenkori ttf áron.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 17:27
Wealth effectre jatszanak, ilyen erős dollarnal az ő inflájuk nagyon gyorsan fog beomlani. kereslet összeszakad már csak a kamatemelkedések miatt, ott effektiv ugye, nem úgy mint nalunk... meglátjuk mire jutnak, mondjuk feltolnak 4.5-re tényleg akkor 1 év múlva defláció lenne és olyan recesszió, hogy összeszarnak magukat. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 17:25
IEF réssel emelkedik ráadásul brutal réssel, en továbbra is 3552 tesztet várok. olaj commercial készletek 14(!!) millió hordóval fogytak. az olaj ugy kifog lőni, hogy Biden sztrókot kap.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 16:54
en mondtam már sokdszor, 3950(4170)-->3200.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen szerda, 07:54
Financial Forecasts kedd, 18:37
felszalasdhatna egy 45 körülig legalabb. legyen 1 kis tüzijáték
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 13:12
Egyebkent en egy beomlast november/decemberre varnek miot felrobban az olaj meg a gazar. Ez igy most nagyon kenyelmes mindenkinek. 3950 es talan 4170 tesztelve lesz es onnan akkorat szakad hogy orom lesz nezni. De ez csak az en projekciom.:) kulonben rekord putot vettek penteken, bekene egetni. :)  a max pain pentekre opciok alapjan 3900 most. En felfele fogadnek. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 13:08
En statisztikai megfontolasbol soha nem longolok Vixet, mert a mesn reversion miatt mindig lefele tart. Mar 1 oldalazos nyugodt heten is 25/27re fog csuszni. Vix-el ugy keresel penzt ha bearcallokat nyitsz 20as deltara, 45 napra. Tastyworksosok csinaltak ra bcktesztet, ez vix 30/35 felett egy nyomda volt, kormatozott kockazattal. Majd probald ki vmikor. 
Sp es nasdaq, szerintem 3550es zona meg lesz nezve elobb utobb, de ez ki van zarva hogy 3/3 hullam ahhoz verszegeny, diagonal veg epul es aljat keres a piac, legalabbis egyelore. Lassan jon a hope ralli a szept inflara, megjegyzem ennel a dollareronel az infla 3/6 ho alatt osszeomlik, legalabbis az USAban. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 13:04
Lesz az 16 % is. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 12:52
El lesz inflalva szerintem, de okosan, hogy a megtakaritok boldogan finanszirozzak az allamokat. Ez van nalunk is. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 12:51
Igy van, csak Usa gazdasagi erejevel es nehol hadsereggel eri el amit akar. Viszont Putyin atlepte a voros vonalat, mikor Europa teruleten kezdett haboruba. Sziriaba elmaszatolhatott, kutyat nem erdekelte, meg ki is egyeztek vele ott. De mas az EU tagallamok melletti nyilt haboru, ezt azert jobb ha tisztan latod. Meg milyen baromsag ez hogy orosz erdekszfera meg blabla? Hagyjuk mar basszus ez a 2 hatalmi polus 20 perc alatt egy fustolgo semmit tudna csinalni a vilagbol tokmind1 ki kezdi. Meg hogy mit hogyan telepit a Nato majd ukrajnaba? Mintha a romanoktol meg a lengyelektol vagy  akar tengerrol atomtengeralattjarokrol ne lehetne szarrabombazni Moszkvat? Larifari. Fel lett neki ajanlva a semlegesseg tudod miert nem volt neki jo? Mert egy diktator, es ha az emberek jobban kezdtek volna elni Ukrajnaban mert csatlakoznak az EUhoz, jon be a nyugati penz fejlodik a gazdasag azt hogy tudta volna eladni otthon? Sehogy. Ennyi a tortenet, ettol retteg Lukasenka meg a tobbi verdiktator is. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 12:28
Senki nem tagadja hogy tele vannak nyugati fegyverrel( foleg vallrol indithato raketa, kezifegyver, nemi tuzerseg + a volt szovjet fegyvereket is kaptak, segitseget kapnak valos ideju mozgasokrol, harcallasokrol) amit nem kaptak, modern harckocsik, modern legiero, modern legelharitas. Igen, ez jelenleg egy proxyhaboru? Es? Talan nezzuk hogy valaki kenye kedvere tologassa a hatarokat europaban? Az mar 1x nagyob bejott Chamberlainnek. De amugy ki kezdte tavaly ilyenkor feltolni a gaz arat? Az nem proxyhaboru volt? Dehogynem… egyik kutya, masik eb. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 12:23
Teljesen mind1 mert idoleges a hiany. Putyin dontese volt a haboru, vagy fegyvert nyomtak a fejehez hogy inditson csapatokat egy masik orszagba? Putyin meg mindig birodalmi erdekek szerint gondolkodik, de csak az atommal szamit nagyhatalomnak, se a hadserege, se a gazdasagi ereje nem szamottevo, es ez mar latszik is. Most lehet megszerez 1/2 megyet, de ha atomfegyvert vet be nemkivanatos lesz az orszag es nem csak nyugaton, de valszeg keleten is. Marad neki iran meg e korea ez esetben, valszeg Kina kiall mogule. Elmultak az idok mikor erovel lehet rendezni egy konfliktust az EUban.. 
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen kedd, 12:12
Hogy keresne amerika modt mondtad vissza se tudjak fizetni meg omlik oda a love meg hadianyag? Teljesen igaza van a kerdezonek loszar modern technika nincs az ukranoknal. Annyi van,  hogy a hazajukat vedik, az orosz ott nem mas mint betolakodo. Szinte senki nem orul nekik, es a legtobben a bus picsaba kivanjak oket. Ani szenvedest halalt hoztak oda azt nehez felfogni, foleg sz Euban. Az irisz hadsereg egy kalap fos vilagviszinylatban ez azert kiderult, most Putyko mar eladna valszeg sikernek a 2 szakadar megyet + a Krimet, es talan ez is lesz, de amit az irosz hadsereg maflast kapott tobb evig, ha nem 10 evig  nemfogjak tudni potolni. Faj a szankcio? Igen. De mi is tortenik?  Az energiaatmenet felgyorsul, es oroszok hosszutavon igyis ugyis piacot veszitenek, aztan lehet mondani hogy eladja Kinaba csak nincs hozza infrastrukturaja, mert egy legzsakot nemtud lerakni, hogy epitene tobb 1000kms gazvezeteket? Mutogat a sieamens-re mindenkire. Az teny, hogy az oroszok az erzekeny technologiak nelkul mennek vissza a 90es evekbe, max. Ami van, az nem eleg az EU szallitast potolni.ezert jobbara egetik a gazt. Es igen, lesz 1/2 nehez eve eu-nak de ha mrgint elkezdi onteni a gazt az orosz vegul tobblet lesz a piacon ha el akarja es el tudja adni, a gazarak meg a beka segge alatt lesznek 1/2 ev mulva. Putyin mar veszitett, meg ha ezt nehez feldolgoznia neki is meg a baratainak, szimpatizasainak is. 

friss hírek További hírek