Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Ez mindig is egy prémium lokáció volt, a mobil gát tervei óta egyre komolyabban veszik a fideszes nertársak a telkeket, házakat, horror árak vannak. Nem tudom hova tudna még emelkedni, de ha tömegével jönnek a párttársak, akkor lesz kinek eladni, emelkedhet bármeddig. Ha tudsz versenyezni a lopott pénzekkel, akkor vegyél, nekem ez sajnos nem opció.
Rómaifürdőről kinek mi a véleménye? Nem a pók utcai lakótelepre vagy az ártéri részre gondolok. Hanem inkább a strand környekére. Nagyon szép ősfás, platánfás a környék, gyönyörű régi villákkal. A Római part is néhány perc sétára van és a közlekedés is elég jó onnan. A zöldövezet felértékelődésével és a Duna közelsége miatt ( elég felkapott kezd megint lenni a római jövőre pedig állandó szabadstrand is nyílik elvileg ott ami Budapest első mostani legális szabadstrandja lehet) van benne potenciál, nőhetnek arra felé az árak, hogy látjátok? Ismeri valaki azt a környéket?
Ha megsüllyednek a szomszédos házak (nyilván ez csak akkor játszik, ha elég közel vannak, valamint fontos lehet még a teremgarázs is, mert az is indukálhat ilyen megsüllyedést), akkor szokott még ilyen előfordulni. Észreveszik az új repedéseket, ekkor a beruházó nem tud mást csinálni: injektál a talajba, és még a repedéseket is el kell tüntetnie. Jobban jár, mint ha perre viszik, mert könnyű bebizonyítani a bíróságon az ok-okozati összefüggést pl. fotókkal.
Köszönöm. Mennyibe került és mekkora volt? Egyébként kb. hány ingatlant néztél idén? Nekem szerencsére nem sürgős, így csak érdeklődök egyelőre, sőt azt hiszem, hogy simán lehet, hogy nem is Bp. mellett fogok dönteni... Neked sürgős, albérletben laksz?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik