hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 2 418

Utolsó hozzászólás: 2024-06-22 07:03


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-05 13:52-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-11-24 08:45-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-09-23 12:39-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ólmozz valahol máshol, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

Ezüst ma, 07:03
A tegnapi gyertya nagyon csúnya lett, így - szerintem - a 25-27 sáv maradt a cél. Én is kapkodtam a bányász vétellel, de nem zavar, hiszen kiütéses rizikóm, mint a certiknél, nincs, esés esetén meg bővíteni terveztem - persze mint mindenki, én is a legjobb beszállót szeretném :) ráadásul az eddigi korrekció a csúcstól időben is rövidnek tűnik még. Sebaj, hibákból tanul az ember és a piac mindig alázatra nevel :)
Financial Forecasts péntek, 08:32
Végre valaki látja az erdőt is, nem csak a fát :) "Mi van, ha 5 év múlva bejönnek a humanoid robotok és 10x eződik az árbevétele? 80 as P/E egy olyan cégnél, amely egy év alatt bemutatott 4x árrbevétel emelkedést, nem elbaszott módon delusional." 👏👏👏
Ezüst péntek, 08:10
Milyen szabályozások pontosan? Köszi válaszod! 
Ezüst csütörtök, 21:22
PAAS-ban szerencsés esetben szerintem a 28-30 sáv benne lehet. Ha nagyon meglodulna mégis az ezüst - 35 feletti árakat azért idén csak óvatosan várnék -, akkor PAAS is jóval fentebb mehet persze. :) first majestic-et nagyjából 9-10 környékére várom. Nem vételi ajánlás! :)
Ezüst csütörtök, 16:53
Egyelőre kicsit félve írom még, de lehet, hogy benne volt az alj és megindult újabb csúcsok felé. First majestic pozimat 6,05ön bővítettem, PAAS-t pedig időközben cca 60%-ban visszavettem nagyjából a kiszálló szinten. Ha mégis lenne újabb alj, akkor PAAS-t veszem tovább. Sok sikert mindenkinek és hajrá ezüst! ;)
Ezüst kedd, 11:04
szerintem egy elsö "mini" alj lehet benne, egy fel korrekciot 2 oras chart alapjan valoszinünek tartok. de a vegleges aljat szerintem meg nem lattuk. tovabbra is a 25-27 savot latom celnak, annak inkabb a felsö részét.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2024. 06. 14. 06:13
Agyarországot ki kell baszni a NATO-ból és az EU-ból, meglátjuk utána mennyi ideig marad még orbaneszku hatalmon. Fájna a népnek, de fájjon csak, a leckét meg kell tanulni! 
Ezüst 2024. 06. 14. 06:00
Eur és usd-vel szemben a forint egyre szarabbul vagy jobban néz ki - attól függ, kinek melyik irány a kedvezőbb. Én a gyengülő forintban vagyok érdekelt. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy akár új csúcsok is benne lehetnek, méghozzá akár gyors lefutással is (6-12 hónap). Ezüstben egyelőre a 2 órás chart kezd valami fordulatot jelezni nálam. Vagy további lecsorgással számolnék vagy esetleg egy pár % fel korrekcióval, aztán újabb csordogálás lefelé. Én továbbra is a 25-27 sávot tartom szem előtt, bár annak inkább a tetejét, 27 környékét tartom valószínűnek. Persze ez most csak árfolyamgörbe és általam követett indikátorok alapján. Ha valóban van valami a háttérben, amiről még nem tudunk, ahogy Nedden véli, akkor gyorsan változhat a helyzet.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 10. 05:02
"Az én ennyi hülye és primitív nincs ebben az országban bármennyire is azt hiszitek!" - de igen, sajnos van... siralmas az ország mentális állapota 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2024. 06. 10. 04:51
Én csak azt nem értem, hogy ezek a venezuelaiak egyáltalán hogyan szavazhattak?? 
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 06. 10. 00:37
Egyébként annyit tennék még hozzá, hogy nézd meg a változást és az eredményt a lengyeleknel és nálunk. Az embereknek ott - és lassan nálunk is - pont a jobb és már már szélsőjobb hozzáállásból lett elege és választották meg Tusk-ot. Na ennyit a jobb/szélsőjobb eredményekről, az embereknek abból is elege lett... általában mindig pont az nem jó, ami van és arra vágyunk, attól várjuk a megváltást, ami nincs vagy valaha volt... ezért mondom, hogy az emberek Nyugat-Európában ugyanígy és valószínűleg gyorsan ki fognak ábrándulni a jobb/szélsőjobb pártokból, de most egyelőre hajrá, ünnepeljen mindenki. Kicsit olyan feelingem van, mint a brexit döntés után. Várható volt, hogy keserű pirula lesz az angoloknak, aztán meg is tapasztalták. Szerintem pár év és az EU darabokra hullhat, aztán jöhet, amit már ismerünk a múltból, mondjuk 10-15 even belül. 
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 06. 10. 00:12
Erre annyit tudok mondani, hogy Európának - ezt leginkább a németekre értem most, de ráhúzhatod a belgákra, vagy akikre akarod - el kell döntenie, hogy emberi jogi aktivista szerepet akar e játszani és jöjjön az afrikai, szír, ukrán stb. menekült, VAGY gazdasági érdekek állnak az első helyen és leszarja, hogy kivel mi történik a világon. Ha putinnak Ukrajna kell, akkor oda se néz, dögöljön meg aki oda született - és szarjuk le, hogy egy szuverén államról van szó, egyszer aláírt egy akármilyen megállapodást és az érvényes addig, amíg a Nap el nem nyeli a Föld bolygót (milyen jó lenne, ha még mi, magyarok is mindig az orosz elnyomás alatt élhetnénk, mert.... CSAK - és ennek az Európának majd arról is döntenie kell - remélem erről is megkérdezik majd az EU polgárokat is és akkor mindenki igennel szavaz majd, nem érezve a súlyát sem -, hogy akkor most mindenkit lőjjünk halomra a határokon. Bármennyire is groteszk, nem kizárt, hogy 20-30 év múlva itt tartunk majd. Szóval igen, legyen minden ahogy akarod, engem nem zavar és igen, Európa döntsön, hogy emberi akar e lenni, vagy egy igazi, vérbeli tökös amcsi cowboy, ahol a money matters, minden más sokadlagos/lényegtelen. Mondjuk Magyarországon az emberek Afrikához képest még mindig sokkal jobb körülmények között élnek, mégis elmentek nyugatra a jobb élet reményében, na de ugye ez nekik jár, mindenki más dögöljön meg. Amúgy meg ne kezdd ennyire hamar mosdatni a győztest, ha mégis kudarcot vallana. Majd meglatjuk, hogy az ő hibájuk e vagy sem. Most örülj a jobb és szélsőjobb győzelmének, jöjjön a változás, felvirágzás. Amúgy nézz be az orban takarodj topicba, van ott egy 1valaki nevű kommentelő, naaagyon nagy fideszes. Na ő pont azt várja el most MP-től, amit a fejemhez vágtál, váltsa meg a világot 1 nap alatt... ;) örüljetek a győzelemnek és bizzatok a pozitív változásban!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2024. 06. 09. 23:39
Én azért még nem ünnepelnék. Elég tökfilkó egy nép a magyar sajnos, majd '26ban megválasztják viktorkát 4/5-el. Ez az ország szerintem sajnos menthetetlen mentális állapotban van.
Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz? 2024. 06. 09. 23:36
Így van, minden csak akkor mehet jó irányba, ha a király vezeti az országot, hát persze.... na jó éjt! ;)
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 06. 09. 23:31
Nem, de akkor majd ne várjatok csodát Magyarországon az ellenzéktől sem, ha netán majd esetleg még ebben az évszázadban legyőznék a fideszt... tőlem vegye át a jobb és szélsőjobb egész Európát és tessék, mutassák meg, hogy mire képesek. Tőlem kaphatnak 8 évet komoly eredmények felmutatására. Tartok tőle, hogy te nagyobb csalódást fogsz megélni, mint én. De nincs semmi gond, én azt mondom, működjön a nép akarata, jöjjön a jobb/szélsőjobb, ha ez kell...
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 06. 09. 23:16
"Tévedett – láthatjuk a legendásan „precíz” orosz katonai (el)számítások következményét. ..." 👏👏👏
OROSZ-UKRÁN háború 2024. 06. 09. 23:13
Amit a romakkal kapcsolatban írtál, az sajnos igaz.
Ugyanakkor nem értem, miért romlana annyira a gazdasági helyzet Nyugat-Európában?? Hát nem ezt akarták az emberek - többek között te is -, a jobbos váltást, mert attól minden jó lesz?? Én nem várok romlást, hanem hihhhhetetlen mértékű javulást, hiszen most már a jobbosok kerülnek egyre inkább előtérbe! Tehát gyorsan megszűnik az ukrán háború, gyorsan lesz újra olcsó orosz gáz és nyersanyag, ha trampli kerül hatalomra, akkor fannnntasztikus amcsi-eu gazdasági szövetség jön majd létre, jöhet majd a génmódosított cucc is stb stb stb. Tehát nem ez lesz most?? Nem most kellene pont majd az óriási fordulatnak jönnie? 
Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz? 2024. 06. 09. 23:06
Meglátjuk pár éven belül ;)
Szekták harca: Apad a Tisza, apad a Fidesz? 2024. 06. 09. 22:49
Csak vigyázz mit kívánsz... nehogy 5-8 even belül egész Európa háborúban álljon. De örüljetek csak...
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA) 2024. 06. 09. 22:39
Mielőtt félreértenéd amit írtam, én abszolút pro demokrácia, pro EU vagyok és orbánt és rendszerét utálom, mint a sz....t. A választók viszont sajnos úgy tűnik, hogy döntöttek, úgy, ahogy és mind a döntés módja, mind a döntés eredménye a demokrácia gyümölcse és mint demokrata, egyetlen lehetőségem van, elfogadni a nép akaratát, akkor is, ha nem értek vele egyet...