hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 877

Utolsó hozzászólás: 2019-10-02 07:13


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma

utolsó 20 hozzászólás

A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 02. 07:13
Érdekes, hogy ebbe az irányba akarják terelni a népet és közben azon csodálkoznak, hogy a magyarok nyugdíj célú megtakarításai minden lehetséges megtakarítási módozatban alacsonyak... (egyébként a magas ingatlanhányad is tekinthető nyugdíj célú megtakaritasnak) talán el kellene gondolkozni, hogy miért is ez a nagy bizalmatlanság. Én pénzt soha többé nem tennék ilyen "önként" választható pénztárakba Magyarországon. Amit muszáj, mert járulék formájában követelik, igen, minden másnak gondját viselem majd én, nem kell, hogy ezek gondoskodjanak az én pénzemről. Dugják fel a jóléti alapjukat, hol lehetne már a magánnyugdíjpénztári vagyon, ha anno nem kapnak vérszemet arra a pénzre is. A fidess hosszú távon számomra csak a rombolást jelenti. Persze a magyarnak el lehet majd ezt is adni, mint "új, reform, UNORTODOXIA!"... sok sikert!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 30. 06:46
És meg is lesz még sokáig az ő szavazatukkal... na jó, nem szavazott mindegyik, de akik igen, azoknak szerintem 95%-a a fidessre és ha csak 4-5 mandátumról is döntenek, a 2/3-ban akkor is szerepük van. A határontúliak már fontosabbak viktoréknak, mint az anyaországban élők. Mikor Németországban elmondtam, hogy nálunk milyen szavazati rendszer van a németek nem akartak hinni a füleknek.
Financial Forecasts 2019. 09. 28. 07:24
Ez, mármint, hogy a kínai részvények vásárlását korlátozni / betiltani akarja Trump nem igazán jó jelzés az október 10-re tervezett tárgyalások előtt. Még azon sem csodálkoznék, ha a tárgyalás előtt 1-2 nappal valamelyik fél lemondaná a találkozót. Nem tudom mikor, vagy végül egyáltalán el fog e fogyni, de ha egyszer elfogy a piac türelme ezzel a hitegetéssel kapcsolatban, akkor szerintem lehetne akár egy napos 6-8 % esés is a piacokon. Nevetséges, amit Trump művel, hogy az egyik nap eszét veszti, tombol, kirohanásai vannak, majd pár nap múlva bejelenti, hogy áhh, semmi gond, kínai barátainkkal hamarabb egyezségre juthatunk, mint a piac gondolja. Aki ennek a bohócnak még hisz...
Financial Forecasts 2019. 09. 24. 12:49
Mivel az indexek napok óta mintha befagytak volna a csúcsok közelében, ki mire számít jövő héttől? Mivel negyedévzárás jön, elképzelhető egy nagyobb korrekció, hogy aztán év végéig jöjjön még egy fel kör? Vagy innen direkt kitörés, utolsó, eufórikus felhuzás és onnan egy nagyobb le??
Financial Forecasts 2019. 09. 22. 21:45
Hacsak nem vagy mélyen vallásos és rendszeres templomba járó, akkor Kirchensteuert nem "muszáj" fizetned. Ezt mindenki bármikor megváltoztathatja.
Financial Forecasts 2019. 09. 22. 19:22
Ha már Németországot emlited, akkor érdekes hír, hogy jövő év januártól az eddigi 10.000 EUR-ról 2.500 EUR-ra csökkentik a regisztráció nélküli aranyvásárlás limitjét. Az állam mindent látni akar... persze lehet több tételben is rendelni és továbbra is anonimnak maradni, de az az indok, hogy a bűnmegelőzés érdekében teszik, nos, számomra elég átlátszó és gyenge érv.
Financial Forecasts 2019. 09. 09. 19:05
Akármi is van, bármilyen hír is jön, itt megvesznek mindent. Ez még mindig nem egy medve, de úgy tűnik, egyelőre csak egy betegeskedő, de nem döglődő bika... ha az EKB stimulálni fog, a FED meg csökkenteni, akkor látunk tényleg még 3300 S&P-t is, meg 30.000 Dow-t.
Financial Forecasts 2019. 09. 09. 18:58
Köszönöm, aztán megtaláltam én is a cikket később. A piac előttiben csak rapillantottam és teljesen meglepődtem.
Financial Forecasts 2019. 09. 09. 14:19
"T" 10 % piacnyitás előtt... mi történt itt?? 
Financial Forecasts 2019. 09. 06. 21:33
Köszönöm válaszod! Ha a világgazdaságban új ciklus kezdetét érzed az árfolyammozgások alapján (ahogy leírtad teljesen logikus elvileg), akkor nem vársz nagyobb visszaesést, komolyabb recessziót? Mostanában sok cikket olvastam és videót néztem, ahol komolyabb recessziós várakozások is vannak. Véleményed? Köszönöm! 
Financial Forecasts 2019. 09. 06. 06:05
Én azért ebben az olaj kitörésben még abszolút nem lennék biztos. Ha megnézem a chartot, akkor már nagyon sok, ilyen kitörésnek tűnő dolgot csinált, amiről később kiderült, hogy falsch... igazítsd az általad húzott vonalat kicsit lentebbi csúcsokra, aztán látható is. Kidugja a fejét, aztán visszahúzza. Majd ha az eső trendvonalat szignifikánsan áttörte, sikeresen vissza is tesztelte, na majd akkor. Persze tudom, nem kell ezt neked mondani, mert profi vagy, de ezt most mind, az egész piacot a trumpli féle bejelentésre történő örömködés hajtja. Már mosolyogva várom, hogy mikor jön a következő csel, bejelentés akár tőle vagy a kínaiaktól, ami a piacot a mélybe küldi újra. Trumpli a kulcs, ne bízzatok benne... aki az aromfegyverekkel kapcsolatban úgy nyilatkozik, mint ez a vadbarom, arra még egy sánta vak lovat sem bíznék, nemhogy....
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 03. 07:15
Biztos lehetsz benne! De majd megmagyarázza ezt is, hogy ő nem, ő pártatlan, csak kritikus, de mivel a fidess nagyon jó, ezért nem gyakorol velük szemben kritikát. Ja, vagyis egy dologban  igen, ez az ő lerágott csontja, ha annyira erős a gazdaság, akkor miért nincs legalább 5% alapkamat. Persze megmagyarázni ne próbáld neki, az is egy szélmalomharc lesz, mint a fidessesekkel általában.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 03. 07:10
Felesleges csodavárás, ez a nép az ellenzéket lejárató kampány nélkül is megszavazza majd a fidess jelöltjeit. Tisztelet a kivételnek, de egyébként sajnos borzalmas "betompultak" az emberek. Különben is, hogy lehetne leszavazni ezeket, ha el sem mennek szavazni. Másrészt, ha a másik oldal is csak lopni akar - és ne legyenek kétségeink, sokat tanultak a fidesstől, hogy a birka nép mindent eltűr -, akkor azt mondom, mindegy, ha maradnak ezek. Már megszoktuk a pofájukat, hogy mindent ellopnak és maguknak akarnak, hogy diktatórikusan kormányoznak.... Ha a másik se lesz jobb, akkor mindegy..
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 09. 03. 06:45
Már nem azért, de a te, vagy gyereked oktatását ki fizette/fizeti? Vagy a gyereked te direkt kivetted az állami oktatásból és bedugtad egy magánsuliba? Olyan nagy okosságokat tudsz írni, de mindenki más véleménye baromság számodra. Igazi fidesses vagy, ellentmondást nem tűrő, kioktató, mindig mindent jobban tudó... na ez is, TE is a magyar oktatás egyik "produktuma" vagy. Ezen gondolkodtál már??
Financial Forecasts 2019. 08. 29. 17:49
Az olajjal kapcsolatban, főleg ha kicsit nagyobb időtávon nézi az ember, akkor nekem ez elég  egy nagy fej-vállnak tűnik és szerintem, ahogy az egész részvénypiacra, úgy az olajra is érvényes, addig, amíg trumpli, meg xi nem vergődnek zöld ágra, itt minden hatalmas rizikót rejt. Persze, lehet benne hatalmas lehetőség is, de én személy szerint már meguntam, hogy beszállok valamibe, pluszba is mozdul, jön trumplitól egy tweet és rögtön beszakad minden. Az egész egy hatalmas nagy piacmanipuláció. Addig, amíg nincs letisztult kép - és akkor is majd egy tiszta irány -, addig személy szerint tartom azt a pár papírom, ami még megmaradt, de ehhez a folyamatos megegyezünk, barátok vagyunk, majd hirtelen vámokat emelünk stb...  semmi kedvem. Szerintem a piac türelme is lassan fogy és ha ez az idióta trump elenged még 1-2 vad tweetet, akkor nem fog kegyelmezni.
Financial Forecasts 2019. 08. 27. 17:05
Érdekes a nemesfém bányászok viselkedése. Tegnap és ma (eddig) összesen emelkedett közel 4%-ot az ezüst ára, erre normál esetben már minimum egy 8-10 % rallyt csinálnak az ezüst bányászok... erre most?? A két nap alatt talán összejön a legtöbbjének annyi, mint amit maga a fém ment. Valami nem OK a képpel így. Mehet az ezüst így akár 20 felé is, a bányászok nem fognak mondjuk egy duplát csinálni, bár igaz, sok papír már maga mögött tud egy duplát idén.
Megdöbbentõ tervek szivárogtak ki: ha megvalósulnak, olcsóbb lesz Berlinben lakni, mint Budapesten 2019. 08. 27. 06:05
#3
viktorka ezért keményen fizetni??!! Halllllllóóóó ébresztö! Te hol élsz?? Agyarországon a szavazó így döntött és kész, ezt akarják, fogd már fel kérlek. Nem lesz változás, a párt befészkelte magát, az emberek elégedettek, az ellenzék gyenge - ez ténlyeg igaz sajnos -, itt nem lesz váltás viktorka mennybemeneteléig, de szerintem még akkor sem, mert a követök már ott lesznek, készen, kiképezve. Olyan érzésem van sajnos az országgal kapcsolatban, mintha egy rémálomban lennék, amiben tudom, hogy benne vagyok, szeretnék felébredni, de rá kell jöjjek, hogy ez a valóság, nem álom... Szóval te se álmodozz, az ország az ö kezükben van és nem is fogják kiengedni a kezükböl, nem lesz "keményen megfizetés".
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 08. 26. 21:37
ezt nem értem, hogy a családos miert lenne adoztatva, szerintem nem ertetted pontosan mit akartam mondani. Ha van egy fiatal csalad, x bevetellel, 1-2 gyerekkel, DE a sajat lakasaban lakik es csak az az egy ingatlanja van, akkor nem fizet adot, ennyi. Nem erdekel, hogy mennyit keres a csalad, addig, amig csak egy ingatlanja van es abban lakik, addig nem fizet. Ja, hogy nagyon jo keresete van es van masik 2-3 ingatlanja?? Kinek a neven van, az 5 eves gyerekén? èrdekes... ADÒ! Az edesanyaja neven van?? Nezzük meg, mit keresett az anyja, lehetett e rá neki, ki fizeti a törlesztöt stb stbs tb. Mindenre van megoldas, csak akarni kell, a lenyeg ebben van, az akarasban - vagyis a NEM akarasban. Minden trükkre van megoldas, ahogy le lehet leplezni. A lenyeg, hogy pont azoknak a törvenyhozoinknak nem all ilyesmi az erdekeben, akik erröl dönthetnének.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 08. 26. 20:35
Egyszerű a dolog, a kisnyugdíjas is védve lenne. Arra az ingatlanra, amelyben lakik az emberke nincs adó, amiben nem lakik, tehát második, harmadik, huszadik bérbe kiadott ingatlan, arra meg fizet. Persze tudom, a fiára, lányára íratja, bejelentkezik oda, stb stb., de ha nagyon akarnának, akkor minden trükkre lenne egyszerű megoldás... Jaaaa, hogy nem akarják, na itt van a probléma.
Lakás/Ingatlan árak topik 2019. 08. 26. 17:03
Ha így számolunk, akkor lassan kijön, hogy egy vízvezeték-szerelő Magyarországon havonta 4-5 milliót keres... én azért nagyon fenntartással kezelem ezeket a számokat, ha megengeded... bár legyen így, Magyarország lassan lehagyja nem Németországot, de a világot, kánaán van és ha így megy tovább, akkor bizony még nagyon sokáig évi 10 %-ot is emelkedhetnek évente az ingatlanárak... vegyél még, mert itt csak egy irány van, FEL, esés itt már sosem lesz!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek