hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 1 160

Utolsó hozzászólás: 2020-07-06 19:00


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-05 13:52-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 19:00
Kiváncsi lennék azért, hogy miféle munkát végeztél te Németországban. 9 éve élek itt, mindig normálisan be voltam jelentve, igaz, nem is minimálbéres munkám volt soha. A 9 év alatt most vagyok a második munkahelyemen (itt jelenleg pont másfél éve). Nekem nincsenek - eddig és szerencsére - horrorisztikus tapasztalataim. Magyarországon sajnos még ma is sokszor minimállal vagy bejelentve, a maradék megy zsebbe. Ez ugyebár a jó magyar vállalkozói hozzáállás - tisztelet a kivételnek. 
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:54
Angolok, írek és ha jól tudom, a hollandok is a belépéskor, vagyis 2004-ben azonnal megnyitották a munkaerőpiacukat. A leghosszabb a 7 éves korlátozás volt, vagyis a mi esetünkben 2011-ben nyitották meg az utolsó, legszigorúbb államok is munkaerőpiacukat. Ide tartozott Ausztria és Németország is.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:18
A munkanélküliséggel kapcsolatban még annyit - ha szabad megjegyezni -, hogy mennyi lenne itthon, ha mondjuk sok 100 ezer magyar nem kint dolgozna és mennyi lenne nyugaton, ha nem lenne ott a Kelet-Európából oda vándorolt több millió ember... ezen sem ártana néha elgondolkozni, mielőtt azt feszegetjük, hogy hol és miért magasabb vagy alacsonyabb a munkanélküliség. Nem kérdés, keleten drasztikusan emelkedne, míg nyugaton meg pont azért nyitottak meg már mindent mindenki előtt,  mert nincs ember. Könnyű a fidessnek arról ugatni, hogy mennyire fasza és száguld minden... mikor is nyitotta meg munkaerőpiacát a két legerősebb célország (DE, AT) a magyar munkavállalók előtt? 2011? Ja, hogy akkor már fidess uralom volt??
Financial Forecasts szombat, 06:38
Eddig olyan volt, mint a kaszinó, ezután már mint a piramisjáték lassan... mihez vezet majd mindez, nem tudom.
https://www.portfolio.hu/befektetes/20200704/ingyenpenzt-es-reszvenyeket-kezdtek-el-osztogatni-a-penzugyi-forradalmarok-439202
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 06:53
Nem azzal van a gond - persze egy normális demokráciában azért azzal is... -, hogy kinek mennyire széles a jogköre, hanem azzal, hogy azt miként használja...
Financial Forecasts 2020. 06. 29. 20:22
Valószínűleg már arra játszhatnak, hogy bejelentenek egy újabb jó nagy FED csomagot és akkor a piac mehet fel a mennyekbe... 
Financial Forecasts 2020. 06. 25. 18:23
A pláne az, hogy tavaly nyáron Lindauban, a bodeni tó partján 3,5 EUR-ért ittam egy korsó sört. Idén a korona őrület miatt még nem volt rá alkalmam, de hétvégén lehet, hogy elmegyek és megnézem magamnak, kiváncsi vagyok, hogy most hol tartanak az árak. Bár, ha azt nézem és amiket itt olvasok, Magyaroszágon már simán németországi bérek vannak, akkor meg mit csodálkozom, hogy Pesten 3,5 EUR egy sör??
Wirecard AG 2020. 06. 25. 13:35
Hatalmas arcvesztés ez a DAX-ra nézve... hogy lehet, hogy egy DAX komponensről, ami cca. 1 éve van talán benne ilyen derüljön ki. Miféle vizsgálat folyt ott, mielőtt eldöntötték, hogy beemelik egyáltalán az indexbe??? De mondjuk a vezetőséget is nagyjából páros lábbal logatnám fel. Szerencsére nincs egyetlen centet sem WD részvényben, de ilyenkor valahogy mindig átmegy a fejemen, mi lenne, ha holnap az én egyik papíromról derülne ki ilyesmi?? Ezért is nagyon fontos az okos diverzifikálás és ésszerű kockázatkezelés. Sajnálom, akik benne vannak.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:51
Most az egyszer abszolút egyetértek veled, az uniós támogatásokat meg kellene szüntetni. Lássuk meg, utána ki mennyire ügyes, mire halad. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:47
Nyugodj meg, ha ott CSAK magyarok laknának, mindkét országrészben, akkor a liberális országrész lakossága csappanna meg jelentősen.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 19. 05:42
Részemről toroczkait bármikor megfojthatják a rendőrök... ez nem azt jelenti, hogy egyetértek az amcsi rendőri intézkedéssel. Én CSAK toroczkairól beszélek.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 18. 16:29
bayer?? azt a lényt (embernek sem nevezném) a megnyilvánulásai miatt nem nézem többe egy jó turhás köpésnél. Tőlem törölheti ezt a moderátor, ki is tilthat egy hétre, de az biztos, akkora egy tahó tuskót, mint az a bayer még nem láttam életemben. Szomorú - de sokat el is árul -, hogy a pártnak egy ilyen szócsöve van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 17. 05:21
Én már régóta folyamatosan azt írom, hogy az Orbán-korszak valószínűleg a névadó haláláig ki fog tartani - egy tragédia. Az ország morális fejlődését évtizedekkel veti vissza és bizony én csupán az elmúlt 10 év után úgy érzem, sajnos pont az Orbán érában kell élnem. Ha pedig ez az erkölcsi pokol még tényleg 10 évig tartani fog - ugyebár 2030-ig tervez, minimum, de valószínűleg akkor még nem fog meghalni és hát nem is a halálával tervez, szóval akár jóval tovább a nyakunkon lehet - akkor bele sem merek gondolni, hogy micsoda egy kifacsarodott, lelkileg megerőszakolt országot hagy majd maga után. Azt helyreállítani talán 3 generáció sem lesz elég. Ezt tartom legnagyobb bűnének! 
Magyarország politikailag és morálisan sajnos egy igazi banán köztársaság lett, csupán olyan országokban elképzelhető, hogy egy vezető 20-30 évig akár hatalmon van.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 08. 05:36
Elolvastam a szoboravatón elmondott trianoni beszédet... hát, nem is tudom, akik ott álltak és hallgattak, hogy bírták ezt ki. Ennyi keserűség, ennyi elnyomott düh, gyűlölet, negatív kisugárzás, mint ami abból a beszédből átjön. Miért kell nekünk mindig sírni?? Semmi felemelőt nem érzek a beszéd kapcsán. A zsidókat sokan gyűlölik azért - nem akarom védeni őket - mert magukat kiválasztott népnek tartják - sajnos a magyar is elég antiszemita nép - de mi magunkat kiválasztott népként ünnepeljük. Miért nem hallok ilyesmit nyugat-európai vezetők szájából manapság soha?? Miért van az, hogy Európában senki nem "csatázik, harcol", csak a mi viktátorunk? Mi a jó benne?
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 08. 05:27
Ne várj választ. Olyan, mint a főnöke, sok a hablaty, de nem fogja minden kérdésed megválaszolni, csak ami neki tetszik. viktátor sem áll ki vitára senkivel...
ORBÁN TAKARODJ !!! 2020. 06. 07. 09:14
Ezzel a néppel?? Míg viktor ki nem leheli a lelkét... ez addig hatalmon lesz, az okos nép megválasztja méltó vezérét...
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 07. 07:25
Aha, az a magyar, akinek az unokája.... akkor az, aki mondjuk elment Magyarországról, de szeretne esetleg hazatérni, ha nem egy ilyen csürhe irányítaná az országot, az nem is magyar már...??? Az az óriási baj, hogy a fidess és a fidessesek mindent úgymond kisajátítanak és mindennel valamilyen bélyeget akarnak beléd égetni. Lásd, mint az általad idézett mondat, vagy "az magyar, akinek fáj Trianon" és hasonló kirohanások, vagy éppen a kokárda. Mi van, ha ezek engem nem vagy csak részben érdekelnek, akkor már nem is vagyok magyar??? Hontalanná leszek, mert viktor és hívei úgy gondolják, vagy mi ez a baromság?? Németországban van azért egy-két szélsőséges, de valahogy még soha nem hallottam olyat, hogy az német, aki... éltem Hollandiában, ott sem hallottam ilyet. Miért kell, miért jó ez nekünk, amikor nemzetet akar állítólag a vezér egyesíteni, mégis kiközösít belőle - szerintem - nem kevés embert. Továbbra is kérdésem, ha egyesítenék újra Magyarországot, akkor mi lenne a terv?? Hogyan, miként, van e bármilyen elképzelés?? Vagy a falig nem akar elmenni viktor, csak jó felkorbácsolni újra valamivel a népet??
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:46
Rákattintottam a linkre... hát, meglepett, őszintén. Amúgy tőlem lehet bárki meleg, semmi gondom velük, amíg engem nem "zaklatnak". Az egyetlen problémám az csupán, hogy ma már túlságosan is propagálják, a melegség szinte sikk lesz lassan, na ezzel nem értek egyet. Egy gyerek, aki még nem érti esetleg, hogy ez mi micsoda is és talán még nem is foglalkozott azzal a szülő - vagy nem is akar, hogy ilyesmiket elmagyarázzon -, nos egy olyan gyerekben válthat ki furcsa dolgokat, ha ilyesmit lát. A nagy meleg felvonulásokkal sem értek egyet, hiszen a heterók sem mennek ki az utcára azt hirdetni, hogy "Hurrá, heteró nő vagyok, a f...t szeretem, vagy hurrá, heteró faszi vagyok és a jó kis p...t szeretem!". Ez baromság is lenne. Szóval nincs gondom a szabadsággal, akár házasodhatnak is tőlem, de vannak limitek, amelyeket szükségesnek tartanék. Persze lehet, hogy én látom rosszul, vagyok túl "finnyás"...
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:38
Kérdés, ezt kinek szántad? Annak, aki Trianon miatt sír még, vagy annak, aki ezt a jó kormányt szapulja? Trianon miatt már rég abba kellett volna hagyni a sírást szerintem, emiatt a kormány miatt meg mondjuk én speciel nem sírok, habár siralmas, amit csinálnak. Az én választásom ezen jó kormány végett a lábbal szavazás volt.
Trianon, 1920. június 4. 2020. 06. 06. 12:27
Maximálisan igazad van. Kövér az egyik legnagyobb gyűlölködő, persze vannak vakok, akik ezt nem veszik észre...

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek