hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 1 839

Utolsó hozzászólás: 2021-10-27 18:33


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-05 13:52-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts szerda, 18:33

"Nem tudok letölteni egy illegális pornót sem, hogy ne nyomják legalább egy fél percre a pofámba Muskot, Woodot, a shiba inut, vagy valamelyik shitcoint. Felháborító."
:o))))))))
ez jó volt
Financial Forecasts szerda, 18:31

köszönöm válaszod! Tiszteletlen én sem akarok lenni senkivel, ez egyértelmű és néha bizonyára kicsit elragadnak mindenkit az érzelmek, azt hiszem ez is a jelenlegi piaci környezet szamlájára írható. Amit írtál, az ez volt: "Szóval szerinted ha ez normális, akkor maradjon kimondatlanul mit gondolok....", nem bántottál meg vele, mert nagyon nem érdekel az sem, ha valaki anyázik, de ez kb. egy olyan kimondatlan "ba... meg" akart lenni :o)) Semmi gond, én nem akarok senkit felhúzni, senkivel kötekedni, amire ki akartam lyukadni - és ezen a véleményemen nem tudok egyszerűen változtatni -, hogy próbálj ne frusztrált lenni attól, amit látsz. Engedd el és hidd el, én már ugyanúgy elengedtem a témát a házzal kapcsolatban, mert látom én is, hogy kergetek valamit, ami talán sosem fog összejönni, mert a piac elszalad előlem folyamatosan. Nem fogok nyakig eladósodni, az biztos - pedig tényleg egy címeres ökör voltam, hogy nem tettem már meg régen, ezt a hibát is be kell vallani... Visszatérve a tőzsdére, hiába kerül itt naponta megvitatásra, hogy mit csesztek el a központi bankok, a helyzeten nem fog változtatni. A piacot mindig is manipulálták, elég, ha megnézed az ezüstöt, aranyat, vagy az ingatlanpiacot, BTC, bármit. A lényeg, hogy a kicsiket meg kell "nyírni" és kész. Keress ma egy tisztességes, normál, etikus politikust, bankárt, nagyobb üzletembert és kihúzok egy szőrszálat a tenyeremből....
Ilyen a világ és ezt vagy elfogadod, sodródsz és próbálsz időben félre állni, ha esetleg jön egy lavina vagy azon fogsz mérgelődni, hogy miért nem azt csinálja a piac, amit kellene - szerinted. Hidd el, nem fogja :o)
Amúgy mindig eszembe jut az a rész a "Big short" című filmből, mikor a "Mark Baum" a rating ügynökségnél veri az asztalt és a nő felteszi neki a kérdést, ugyan minek hőbörög, hány millióért vett swapokat, neki ugyan mi az érdeke...? Érdekes volt itt korábban olvasni olyan kommenteket, hogy "leszarom, ha 700 Ft lesz egy liter benzin, de majd akkor a RIG". Na ja, aki ezt írta - nem így szó szerint, de a lényege ez volt és nem tudom már, hogy ki is volt pontosan - lehet, hogy leszarja és azt hiszi, hogy kaszál majd egy nagyot a RIG-en, de nem mindenki tudja leszarni, mert nagyon sokan nem tudnak igazán jelentős összeget megforgatni a tőzsdén, de esetleg kocsival kell műszakba járjanak és esetleg még családjuk is van és éppen ezért nekik nem mindegy, hogy 4-5 vagy éppen 700 forintért fognak tankolni. Már írtam máskor, a szolidaritás, empátia olyan fogalmak, amelyek manapság lassan kihalnak a szótárból sajnos. Ezt most nem bántásként írom, mert tőlem itt mindenki olyan beállítottságú, amilyen akar lenni, de azért olvastam már, ha jól emlékszem pont tőled olyan kommenteket, amelyekből számomra az jött le, hogy ez a két fogalom számodra inkább olyan távol állónak tűnt. Szerintem nem cseréltelek fel senkivel, ha mégis, akkor elnézést kérek. remélem nincs harag :o)
Financial Forecasts szerda, 13:10
az egyik nagy allitolag ugyebar Ray Dalio. nezd meg a portfoliojat, biztos amugy egy idiota barom a fazon, hogy ezeket tartja. Van benne minden vegyesen, de boven tech is, sot, ha jol tudom, mar BTC-ben is erdekelt. Egy total luzer, hulye akkor szerinted.https://fintel.io/i/bridgewater-associates-lpAmugy engem is bosszant pl. az ingatlan piac, mert szeretnek hazat venni, de egy normalisabb helyen egy normalisabb haz egy kicsit nagyobb telekkel (tehat nem 500 nm) siman van 80-100 millio.... de kerdem en, tudok mit tenni? Nem, varok turelmesen, hogy jojjon az ahitott "osszeomlas", majd akkor.
Financial Forecasts szerda, 12:57
Köszönöm!
Financial Forecasts szerda, 12:56
SPCE-vel kapcsolatban, nem ismerem, nem vagyok benne, de mindegy mit irok ide, a dontest neked kell meghoznod. Ne tozsdezz forum alapjan, mert kaphatsz nagyon rossz tippeket is (en is megtapasztaltam :o))... Hiaba latod azt, hogy valaki egy "guru", senki nem latja a jovot pontosan es mindenki tevedhet, ezert a dontest mindig te hozd meg, ne vard mastol. Meretezd megfeleloen a pozijaid. Ha azt erzed, nyugtalan vagy, nem jol alszol stb stb, akkor egyertelmu, hogy valami nem ok, a pozi nagy es tudat alatt a rizikot is annak latod. Neha erdemes atgondolni a dolgot, belatni a hibat es bizony elengedni egy rossz poziciot. Az a baj, hogy a veszteseggel valo viszonya a legtobb embernek eleg nehez. Ha azt le tudod valahogy kuzdeni es ugy fogod fel, hogy ugyan penzt buktal, de tapasztalatot nyertel, akkor sokkal konnyebb lesz egy bukot feldolgozni. Elnezest, hogy jobbat nem tudok mondani.
Financial Forecasts szerda, 12:36
ugy latom paran a duhtol meg csak vegig sem olvastak a hozzaszolasom...
"És nem, nekem sem tetszik a központi bankok viselkedése és az, hogy szó szerint meglopnak és még sok más dolog sem, de mit tudok tenni?? "azt hiszem, sokkal tobbet nem kell mondjak hozza.Piaci82, tolem hulyezhetsz, anyazhatsz, attol a piac nem fogja azt csinalni, amit te akarsz. Sodrodj vele vagy engedd el... legy turelmes es talan megjutalmaz.
Financial Forecasts szerda, 07:57
Ha holnap ugrana a Shell 10%-ot, vagy 20-at, az sem érdekelne. Ahogy írtam, az elmulasztott lehetőségekkel vagy hibákkal szemben is próbálok türelmes lenni. Ettől független én is érdekelt vagyok nyersanyagokban, nemesfém bányászokban, de ugyanúgy techben és kryptóban is. Olajosokat majd akkor veszek, ha lesz egy nagyobb korrekció, amire számítok is, de ugyanúgy a tecben is, de nem összeomlásra, hanem csak pár % korrekcióra. Olajosokban amúgy nagyobb korrekcióra, de majd kiderül. Vissza akarok szállni, de szerintem korrekció lesz, a mértékét inkább nem írom le.
Financial Forecasts szerda, 06:43
"Tetszik" ez a fakatika gúnyolódás itt a fórumon. Nem értem mi a baj vele, meg kell nézni az eddigi eredményeket, nem pedig nyavajogni. Itt a 3/4 fórum a RIG feltámadására vár, ami 3 évvel ezelőtt, alacsonyabb olaj árnál magasabban állt, most pedig magasabb olaj árnál -jóval - alacsonyabban. Persze lehet szidni a rendszert, a vak piacot, a jegybankárokat, hogy mindenki egy hülye idióta és a pénz nagy részét RIG-ben tartani, de azt is lehetne, hogy az ember jobban diverzifikal és a "trendi" részvényekkel pénzt keres, majd a hozam egy részét esetleg RIG-be teszi vagy valami más olaj/gáz cégbe. Nem bántásként mondom, mert becsülöm amúgy azt, amit itt Pomperj csinál, de valahogy megmosolyogtam kicsit, mikor 1-2 hónappal ezelőtt írta, hogy na, most aztán szakad az ARK és mekkorát ment a RIG, már 250-300%-ot... jah, kérem, igen, mikor már majdnem lement nullára, de azt elfelejtődött valahogy, hogy a RIG 3 évvel ezelőtt még 10 USD felett volt, ha jól emlékszem (nagyjából tudom, mert akkor én is buktam rajta egy szépet - szerencsére csak százalékosan nézett ki szarul, nem tőke veszteség mértékében, mivel nem tettem rá a fele vagyonom) és itt már akkor is az ment, hogy a RIG az évezred befektetése. Ezzel szemben ezalatt az ARK etf csinált legalább egy duplát - nem tudom, mert sajnos nem tudtam megvenni, amcsi ETF. És ezzel most nem "fakatika" táborát akarom nagyon gyarapítani vagy őt éltetni, nem is pomperjt akarom támadni, de valahogy jó lenne már benézni úgy ebbe a fórumba, hogy nem a mindenki hülyézése megy állandóan és, hogy miért nem mozdulnak már az olajosok, mekkora ge.i a piac, hanem valami konstruktiv beszélgetés folyik. A piacnak állítólag mindig igaza van, fogadjátok el ezt akkor is, amikor 1500 USD lesz a Tesla és a RIG esetleg még mindig 4-5 dollár körül mozog majd. Vagy ha nem így lesz, hanem a RIG már 100 USD lesz és a Tesla szintén (szerintem sokan itt még akkor sem vennék meg, mert annyira egy mantrát fújnak), akkor örüljetek majd annak. A tőzsde türelem játék (is), akin itt valóban látom a türelmet, az Pomperj, a csapat nagy része pont olyan spekuláns csupán, mint akiket sokszor szidnak és hülyéznek. Ha befektetők vagytok, akkor legyetek türelmesek a piaccal, a befektetésetekkel, de leginkább MAGATOKKAL és az esetleges elmulasztott lehetőségekkel szemben. És nem, én sem világosodtam meg, inkább spekulánsként viselkedek, próbálok rövid idő alatt profitot elérni, nem látom a piacot, igen, számolok valamikor egy összeomlással, de attól még nem írtam ide minden nap, hogy mekkora hülye a piac, mikor a Shell és total pozícióim cca. jó 50% mínuszban voltak... végre a Shell is "kiolvadt", dobtam is rögtön, majd korrekció után visszaveszem. Mert szerintem korrigálnia kellene az olajnak, nem is kicsit, de majd meglátjuk, mit gondol róla a piac. Ha nem úgy lesz? Hát istenem, nem jól ítéltem meg a helyzetet, de nem fogom a rendszert és mindenkit lehülyézni azért, mert nem jött össze, amit akartam. És nem, nekem sem tetszik a központi bankok viselkedése és az, hogy szó szerint meg lopnak és még sok más dolog sem, de mit tudok tenni?? Mindenkitől elnézést kérek a "kirohanásért" és a hosszú írásért. Lehet anyázni, nem érdekel.
Financial Forecasts vasárnap, 12:43
Szerintem sem a fed van a dolog mögött, de már le sem írom az esetleges érveket.
Financial Forecasts csütörtök, 23:37
Na és vajon ki fogja végezni a reptér "felturbósítását"?? Hát persze, hogy az ország gügyögő géniusza, aki mellett Zuckerberg és Gates olyannak tűnnek, mint gyufák egy fáklya mellett! :o)))) még azon sem csodálkoznék, ha éppen erre is akadna valamilyen unijjjós forrás, amit jól meg lehetne csapónnyi, hogy legyen belőle finom kis mézecske :o))) és ne legyenek senkinek illúziói, meg fogják őket újra választani, még egy újabb "2/3"-on sem csodálkoznék, persze ezúttal nem csak olyan mondvacsinált 2/3, hanem olyan igazi, ahol legalább 66% tényleg rájuk szavaz, de 80-at is elképzelhetőnek tartanék. Nem hiába na, ilyen vezetőket érdemel ez a nép :o))))
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? csütörtök, 00:38
Szerintem nem kell bánkódnod miatta, ETH a ciklus végén lehet, hogy jobban teljesít majd százalékosan, mint BTC. 
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 10. 16. 22:56
Egyébként ha megnézitek a volument is, az egész emelkedés alatt esett a volumen, ez annyira nem bullos jel. Szerintem még korrigálni fog / kell, mielőtt átviszi a 64-es szintet. Persze tévedhetek is és lehet, hogy a volumen pont az ellenállás átugrása után ugrik meg jelentősen, de nekem valahogy nem tetszik, hogy csinált egy duplát az aljtól, de a mennyiség végig elég alacsony volt....
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 10. 16. 05:46
Köszi a videót! Nem néztem végig őszintén szólva és értem, látom, hogy itt is arról van szó, mennyire fogunk száguldani, de nekem az emelkedés mostani parabolikus jellege, lentebb meg diagonál alakja kicsit furcsa. Ha esetleg egy kezdő diagonálban vagyunk, akkor lehetséges, hogy lenne még egy villámgyors korrekció, amit szinte senki nem lesz képes megvenni és utána indulás fel, de akár egy nagyobb réssel is elképzelhetőnek tartanám. Mondjuk hirtelen le 52-55 k-ig, majd onnan gyors fel és az eddigi ATH-t réssel átvinné. Meglátjuk, de nagyon érdekes, az tuti :) ha viszont ez nagyon megindulna, akkor ethból is kinézem, hogy hamarosan nagyon meg fog indulni, időközben abban már nagyobb arányban voltam érdekelt még az etc eladása előtt is, szóval bármilyen opció jó ;)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? 2021. 10. 15. 21:18
nekem valahogy nagyon parabolikussá vált most ez az emelkedés, én bizony a BTC ETC felét eladtam. van még más, amivel rendesen versenyben vagyok, de inkább eldobtam egy részt, mert én ebből még bizony látok esési/korrekciós lehtőséget. Hacsak nem fogja átugrani az ATH-t és jövő héten egy nap egyszer csak 70k-nál fog nyitni - vagy már a hétvégén. Nekem most kicsit túl forrónak tűnik és ismét túl erősek lettek azok a hangok, amelyek csak azt mondják, decemberig 100-150-200k USD. valahogy nem bízom most benne. Ha mégis megindul, akkor sincs baj, van még elég jó ETH készletem, meg persze BTC is, BTC platform részvényem, szóval jól be vagyok azért tárazva még mindig :)
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 20:46
egyelőre ha csak minimálisan is, de mégis fentebb szúrt, de szerintem egyértelmű, hogy tetőt csinál és valahol itt 15060 körül vége, esni kellene :o) na meglátjuk, izgalmas :D
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 19:51
meglátjuk, én nem mondok világvégét :o) én csak leírtam, amit most látok, ennyi :o)
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 19:44
mindjárt hirtelen le, aztán abból diagonal 5-ös valószínűleg, aztán hirtelen emelkedés, ami lesz a kettes hullám lefelé és utána indulhat a zuhé, 3-asban  :)
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 19:43
szerintem egyes hullámot épít már éppen lefelé :)
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 18:57
úgy tűnik, nem megyünk el most 15200-ig, valószínűleg itt 15060 körül vége, innen le, de szerintem 14800 megfogja, onnan talán újra fel 15200-ig tényleg és aztán irány le :) olyan jó kis kirázós, hullámvasutas, de én most ezt látom bele. csak érdekességként írtam, hátha jó nagyot tévedek :))
Financial Forecasts 2021. 10. 14. 18:28
mondjuk olyat is el tudok képzelni, hogy ez egy nagy A vagy 1 eddig, de szerintem 15200 környékéről akkor is éles fordulatnak kellene jönnie, mert az egész szerkezet akkor meg egy diagonál és az a végén ugye gyorsan irányt vált. szóval majd kiderül :o)

friss hírek További hírek