hellforceone

Regisztráció: 2013-10-28 18:04:32

Hozzászólások száma: 2 211

Utolsó hozzászólás: 2023-08-23 06:47


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topikban - 2017-09-25 15:01-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Rábízható-e a jövőnk gyermektelen politikusokra?" topik #141 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!
Moderáció:
Felfüggesztés a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topikban - 2017-11-20 13:56-ig (0 nap, 1 óra, 0 perc)


A moderálás a "Összeomlott Merkel koalíciója, újabb sokk a német gazdaságnak" topik #5 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
A moderátor indoklása:
Fejezd be a "gazdázást"! A személyeskedő sértegetés nem ide való.
Ha ilyen ingerült vagy, pihenj egy órácskát!

Második eset!
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-07 07:34-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-13 18:14-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
válogasd meg a szavaidat, ez itt nem kocsma
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-05 13:52-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-11-24 08:45-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-09-23 12:39-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ólmozz valahol máshol, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 08. 23. 06:47
Az a baj, hogy a lengyeleknél szerintem nem az ellenzék fog nyerni. Ugyanolyan buggyant nép, mint a magyar, amelyik viktort élteti.
Financial Forecasts 2023. 08. 11. 17:30
miert ne "pofazhatna" bele valaki Magyarorszag dolgaiba csupan azert, mert külföldön el?! En 14 eve elek külföldön, de komolyan szeretnek hazamenni, csak nem a jelenlegi berendezkedesbe. Marpedig, ha valamikor haza szeretnek menni es szeretnem, hogy a rendszer megvaltozzon, akkor muszaj vagyok "belepofazni", ha tetszik, ha nem. Ha szeretnek, akkor esetleg szavaznom szabad, vagy azt is megtiltanad minden "mocskos hazaarulonak" - bayer utan szabadon -, aki ki merte tenni a labat az orszagbol??
Financial Forecasts 2023. 08. 11. 17:28
az a baj, hogy tulsagosan felhuztad magad egy egyszerü es szerintem nem banto kerdesen. Ahogy irtam is, nem mondom, hogy ne ertenek egyet a kritikaval. A valtozast honnan varod? A nagyoktol es gazdagoktol, ahova esetleg te is tartozni szeretnel? (nem tudom es nem is erdekel a vagyoni helyzeted, lehet, hogy mar oda tartozol...). Mert az, aki vagyonos, az miert kellene valtozzon, ha te magad is esetleg oda akarsz tartozni. Tölem felszivhatod magad ezen, engem nem erdekel, csak szerintem mielott moralizalunk, elötte nezzünk erösen magunkba is. csupan ennyi, OFF es leptem is ;o)
Financial Forecasts 2023. 08. 11. 15:04
Bocs, hogy ezt igy megkerdezem, de mikor a kapitalizmusrol igy beszelsz (es nem mondom, hogy ne értenék egyet), akkor ezt teszed ugy, hogy hany ingatlant es milyen reszvenyeket is birtokolsz? Mert ez igy kicsit olyan bort iszik, vizet predikal szitu… ;)
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 08. 10. 22:17
Erre a fideszes zsenik annyit mondanak csupán, MENJENEK! Ez az ország halott! 
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 30. 13:12
Bár a magyar nemzettudat lenne olyan erős, amit a főnökötök folyamatosan csak rombol, pusztít! Szégyellhetné magát a hazaáruló kutya!
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 30. 13:07
"Fegyverszünetet most, azonnal!" - teljesen egyetértek veled! Egyetlen feltétele van csupán, takarodjanak a muszkák és akkor nem fegyverszünetről, hanem békéről lehet tárgyalni. Hát nem a béke a célja a főnökötöknek, viktorkának?! Egyetlen feltétele van csupán és rögtön béke lenne ;)
OROSZ-UKRÁN háború 2023. 07. 30. 06:35
Hihetetlen, hogy 40 éves orosz elnyomás után még vannak ilyen muszka seggnyalók! Majd meglátjuk, mekkora lesz a pofátok, ha putin már majd térden állva könyörög a békéért! remélem, hogy addig nem adják fel az ukránok és a nyugat támogatni fogja őket, míg az oroszok a totális gazdasági pusztulatba nem kerültek! Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy lehet magyar embernek az oroszokhoz ilyen hozzáállása?!?! 
https://www.portfolio.hu/global/20230729/putyin-bejelentette-hogy-beszelne-a-bekerol-630735
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 28. 06:34
Ez jó volt 👍🤣🤣🤣🤣🤣
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 28. 06:34
Őszintén, ha viktor marad, akkor inkább lépjünk ki vagy basszanak ki minket - tudom, ez a masodik opció nem igazan megy. Ugyanis ez a semmilyen, felemás állapot a legszarabb. És nem csak nekünk ám, de a maradék 26 EU államnak is. Vagy orban politikája változzon meg vagy takarodjon végre a picsaba és maradjunk az EU-ban végre konstruktív politikát folytatva. Vagy ha orbaneszku kell ennek a balfék népnek, a jelenlegi balfék politikával, akkor meg ki kell lépni. Ezt amúgy most saját önző "érdekemben" látom csak így. Külföldön élek, de szeretnék hazamenni. Ugyanakkor szeretnék egy olyan országba hazamenni, amely stabil uniós tag és nincs ott lebegtetve állandóan, hogy kilépünk, kitesznek, kisodródunk stb. Ugyanis ha valóban kilépnénk, akkor semmi kedvem újra szedelőszködni és elmenni otthonról. Egyelőre még ingatlant sincs kedvem otthon venni, amíg nincs legalább ebben egy tiszta kép. Bent maradunk vagy kilépünk?! Persze tudom, nem rám fognak szabni semmit, egyszerűen csak le akartam írni a saját dilemmám külföldön élő magyarként. Magyarország az EU-ban lassan olyan lesz, mint egy kullancs vagy egy nemibetegség. Nem biztos, hogy nagy bajt okoz, de senki sem kívánja magának és haszna sincs... sajnos ide vitt minket viktor
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 28. 00:49
Szerintem ne pocsékold az időd. Nem fogod tudni meggyőzni. Én már teljesen feladtam a dolgot, csak röhögök a fidesz hívek elvakult butaságán. Szerintem egyszerűen nincs mit tenni, nem kell kapálózni, mert olyan ez, mint az örvény, csak mélyebbre húz. Rájuk kell hagyni, aztán majd az idő hátha segít és ráébrednek maguktól, hogy az ország a morális pusztulás útján jár. Ha pedig mégsem ébrednek rá, akkor a szelekció majd megoldja. Itt leszünk Európa közepén egy valóban elpusztuló országban. Nem jó vagy szép jövőkép, de szerintem el kell engedni már a dolgot, nincs kivel vitázni, nincs kit meggyőzni. És ez persze csak egy bugyuta fórum, de ha kimegyek a való életbe, akkor ugyanezt látom. Mindegy, hogy viktorék mit fognak csinálni, aki eddig hülye volt, azt ezután sem lehet meggyőzni. Talán majd ha a saját bőrén érzi úgy igazán, hogy már fáj, na majd akkor megváltozik a helyzet - ez a fideszeseknel még talán egy évtized! Jelenleg még akkor sem vennék észre, hogy már fáj, ha viktor marhabilloggal sütögetné a bőrüket. Ez az ország egyszerűen szánalmas.  :(
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 24. 17:43
Attttyááám, ennyire nem lehet beszorulva a fejetek az oroszok seggébe... ha kivesszük a szolgáltatásokat, akkor szűkül az olló??? Mégis mennyivel, 0,005 %-al??? Nézted már, hogy miből tevődik össze az orosz tőzsdeindex és mondjuk csak a DOW 30? Es akkor nem beszelve Nasdaq, s&p, russel indexekről... hány chip gyártó, autogyarto, gyógyszer, gépipari, vegyipari, finom mechanikai, elektromos technológia, biotech és még sorolhatnám cég van az orosz tőzsdén?? Hány van olyan, ami világhírű és a világ minden fejlett piacain megtalalhato a terméke??? És akkor jössz az orosz rakétával, amiben amúgy ugyanúgy nyugati chip technológia található. Amikor volt a gáz mizéria, akkor egy a Siemens energy által nem szállított egység miatt állt le állítólag minden. Van egy ország (a világ legnagyobbja egyébként), amely a világ legnagyobb ásványkincs készletén ül, 150 millió lakossal, akik között vannak azért igen nagy koponyák is, amelynek az egyik legnagyobb bevételi forrása az energia és akkor pont ahhoz nem tud high tech finomságú alkatrészt előállítani ... nem tudom mennyire érzékelhető az egésznek az iróniája és akkor azt akarod mondani, hogy Oroszország felveszi majdhogynem a versenyt az USAval??? Hát, nem tudom erre mit mondjak, de szerintem gondold át a koncepted 😉
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 24. 05:58
"Jezusom minden mondatodra kellene irnom vagy fel oldalt akkora baromsagokat halmozol sorba." - mindig ezt csinálja, ír egy hosszú litániát, dobálózik féligazságokkal vagy próbál meggyőzően eladni hülyeségeket 🤣🤣🤣 amolyan igazi fideszokos. Az ilyenek akkor kerülnek bajba, ha viktor hirtelen irányt vált - lásd pl. svéd NATO csatlakozás témája -, mert akkor addig, amíg a propaganda központból nem jön ki az új narratíva, addig az agyban a kerekek csak recsegnek, ropognak, mert nem tudnak érvelni, hogy akkor most az eddigi miért nem, a mostani meg miért is?! Csak néz, mint a vett malac 😂😂😂 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 23. 22:02
Látom megint megy az okoskodó bla-bla 🤣🤣🤣🤣
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 23. 20:19
Teljesen jól összefoglaltad, hidd el, csak kínomban nevetek én is, kiutat nem látok. Vagyis magam számára valamelyest igen, mert nem otthon élek, de szívesen visszamennék MAGYARországra. Ugyanakkor a mai AGYARország, na az nem tetszik, így egyelőre marad az alternatíva. 
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 23. 13:15
Egyre jobb lesz a story 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌👌👌👌👍👍👍👍👏👏👏👏
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 23. 09:53
Az ország egy vicc, halálra röhögöm magam az egész cirkuszon 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏👏👏👍👍👍👌👌👌 a fideszokosok megérdemlik, remélem betelepül vagy 1 millió vietnámi, gyerekek is lesznek, teljesül viktor álma a 2,1 reprodukciós rátáról 🤣🤣🤣🤣🤣 lesz sok "magyar" vágott szemű gyerek, úgyis a mongoloktól IS származunk, meg kipcsakok is vagyunk, török vér is csörgedezik bennünk, egy jóóó nagy olvasztótégely vagyunk amúgy is. Komolyan, a hasam fogom a földön fetrengve! Úgy örülök, hogy a fideszesek pont azt kapják vezérürüjüktől, amivel az egész idő alatt riogatta őket! Vigyázzatok fideszesek, jönnek, aztán megpocsékolják asszonyaitok a vietnámiak, meg koreaiak, meg a tudjuk kik 😂😂😂😂😂
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 22. 18:17
🤣🤣🤣🤣🤣 hihetetlen vicces srác vagy 🤣🤣🤣🤣🤣
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 22. 17:22
Atttyyyáááámmm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ORBÁN TAKARODJ !!! 2023. 07. 22. 16:14
De bizony 😉

friss hírek További hírek