Az energiaárak emelkedésének egyik oka ugyanis a kormányfő szerint az a politika, amit „Brüsszelben csinálnak”, és ami „szándékosan, folyamatosan emeli az energia árát”, mert abból indul ki, hogyha magasabb az ár, akkor az emberek kevesebbet fognak fogyasztani és ezzel megmenthetjük a klímát. Orbán szerint viszont nem szabad büntetni se a szénből, se az olajból, se a gázból származó energiát, mert„ma nem az a kérdés, hogy mi lesz a klímával, hanem az a kérdés, hogy mi lesz a családjainkkal”
12 év alatt semmit se csináltak, volt bőven lehetőség, hogy a megújuló energiaforrások használatát, arra való átállást izomból támogassák, olyan üzleti környezet hozzanak létre, ami vonzó a befektetők számára. De pont ennek ellenkezőjét csinálták, megfojtották a cégeket. Üresen kongó stadionok épültek, míg a közszolgáltatások 10 éve csak kivéreznek. Most meg a Vastagbőrű magyarázza az egyes alá bizonyítványát. Putyin nagyon fojtogató pórázon tartja valamivel, vagy ami még rosszabb, a fidesz az orosz gázon valahol a rendszerben 100 milliárdokat keres (lásd pl. az OTT-ONE lélegeztetőgép bizniszél megismert módszer) , ezért erőltetik az egyébként ugyan olyan drága orosz gázt.
Az Európai Bizottság kötelezettséget vállalt ... arra is, hogy előmozdítja azokat az intézkedéseket, melyek a megújuló forrásból származó energiatermelés és -felhasználás maximalizálása révén csökkentik a gázfogyasztást.
Mondjuk úgy, hogy nem a Pannergy hátrányára változik a globális befektetési környezet. Befektetési/hitelezési szempontból szép lassan az is mérhető előny lesz, ha egy cégnek (pl. Audi) a hőt a Pannergy szolgáltatja.
Ha erre most még a napokban jön egy céláremelés akkor egész komoly árfolyam is kinéz még itt mostanában. Az 1400 is egy ütős jelzés a cégtől, alatta bőven "jóárasított" még a papír!
aprosag a jelentes sorai közt, de ilyen is lesz amugy a közeljövöben "Ennek figyelembevételével a vonatkozó jogszabályi
előírásokban szereplő határidőket megelőzve, 2022. első félévében ki fogja bocsátani első ESG
jelentését, amely a jelen konszolidált pénzügyi kimutatásokban szereplő adatokon túl, a PannErgy
Csoport tárgyidőszaki működésének környezeti, társadalmi hatásait mutatja be, a Társaság
fenntarthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó stratégiájának és cselekvéseinek bemutatása
mellett."
Amik korábbról voltak azok nekem is 900 alattról vannak igaz csak épp alatta. De én többször módosítottam a pakkom szóval volt 500-600 közötti is amiket eladtam majd visszavettem. Valamennyi mindig volt de egy részével azért ki-be léptem ( volt idő mikor 90%-om Pannyban volt és most a bővítéssel szintén nem vagyok messze tőle szóval egy részét azért rövid távon el fogom adni szerintem ). Nem biztos hogy ez a jó megoldás de én így csinálom.
PANNERGY