Ismét sikerült totális érdektelenséget elérni. Kiiktatni az összes árfelhajtó tényezőt így újra 700 alatt gyűjtögetni azoktól akik unják a nagy semmit. Én továbbra is tartom de a bővítésről letettem.
Na az a likvidálás is megérne egy nyomozást... Annak is voltak nyertesei és vesztesei. De soha senki nem firtatta. Aki bukott vele (finanszírozó bankok meg kisbüfik) az lenyelte a békát, a megmentő vevő pedig meg most is rajta ül a pakkon és nyerésben van.
Nem értettél meg. Arra írtam, ha egy másik cég megveszi leánynak. Tehát a felvásárlás utáni időkről, melyben nyilván továbbra is pénztermelő marad, hiszen a cég tuti és bővíthető.ok?
90%-ot kellene megszereznie a kiszorításhoz. 800-ig pár év alatt össze tudna szedni vagy 10%-nyi részvényt, feltéve hogy más nem nagyon veszi. Évekbe telne. És ahányszor egy újabb vevő lép színre, azonnal ugrana az árfolyam.
Mondjuk úgy, hogy nem így szoktak kinézni a felvásárlások.
A közkéz tippem szerint 50% körül lehet. Tehát ha valaki fel akarná vásárolni, akkor ajánlatot kéne adnia a közkézre (felételezve, hogy a másik fele már nála van, de legalább 25%). 800Ft-ért senki nem fogja odaadni. Ebben az esetben a céget nem tudják felvásárolni. Persze ki lehet szorítani a kisbüfiket, de ahhoz (ha jól emlékszem, de ha nem majd valaki kijavít) 80%-ot kell megszereznie, de ahhoz meg a tőzsdén kellene megvennie a maradékot, azaz erősen árfelhajtó hatása lenne. Ezért szerintem nem valós, hogy aki panny tulajdonos, az nem látna belőle semmit. Amúgy meg ha tényleg valami ner huszár akarná a céget, akkor az utóbbi évek bétes felvásárlási tapasztalat alapján a kisbüfik is igen jól jártak (már aki jó ütemben szállt be).
Szerintem add oda, mert láthatólag ultra pesszimista vagy. Ez meg nem tesz jót az egészségednek. Minek tartanál olyan részvényt, amiről az általad leírtakat gondolod? Érthetetlen....
Ha ez a véleményed, akkor kerüld messziről a pannergy-t :-)
Persze aki tegnapelőttre akart tripladuplát, az eladhatja 650-en is. Egészségére. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy komolyabb mennyiséget tudna valaki a piacról felvásárolni. Ottó se sok vizet zavart, nem vonzotta be a biliben pánikolókat.
PANNERGY