Lehet h a Benji meg Solut is osztja Torocskei fele ars poetica-t, hogy „A pénz a sátán ganaja” Ezert nem erdekli oket, hogy evek ota csak eg itt a penzuk...
Idézet a cikkből: "Az egykori bankár a Pannergy Geotermikus Erőművek Zrt. igazgatóságában cikkünk írásakor még igazgatósági tagként szerepelt, de nem tudta megtartani a helyét a Pannergy Nyrt.-ben, neve éppen törlés alatt állt. Helyére új potentátot igazoltak, Rencsár Kálmánt, a leggazdagabbak közé idén betört építőiparos milliárdos Soltút-tulajt vették be a testületbe."
Eddig kb egy embert lattam akinek a TA jóslata bejött pannergynel. Ő pedig szarvasvadasz volt (ki más), jó pár éve mikor lejött 950rol 600 környékére ő írta be h 300 körül lesz szerinte az alja. Gondolom 270-nel meg azt mondta volna h felmegy 700-800 köze valahova, ott el kell adni utánna meg el kell felejteni. A te jóslatod ha jól ertem az h vagy megindul fel vagy le vagy kioldalazik az alakzatbol és marad ezen a környéken...
Miből gondolod hogy iceberg??? Még senki nem vett bele, így nem tudhatjuk, másrészt így hogy állandóan bemutogatja ezt a 90e darabot, semmi értelme az icebergnek. Pont az az iceberg lényege, hogy a vevők ne ismerjék az eladni szándékozandó mennyiséget. Ennek így semmi értelme.
Valaki fejtse már meg, hogy mi lehet az elgondolás a 90ezres barátunk játszadozásában. Nekem elsőre az jön le, hogy nem akarja ő ezt eladni, mert kereskedési időben kiveszi, csak a zárószakasz 5 percére rakja be, amikor látja a vételi ajánlatokat és letudja reagálni ha valaki rámarkolna. Vagy?? Nem értem.
Nem tudom mi lesz. Az látszik hogy a cég jól termel, de a tőzsdén ez így senkinek sem kell. Méghozzá azért, mert nem bíznak a menedzsmentben. És a Töröcskei lebukásával tulajdonképpen ők igazolva lettek. A vezetésnek csak rövidtávú céljai vannak, a jövőről semmit nem kommunikál, csak azt, hogy milyen fasza dolog és zöld a geotermia. De az, hogy a cég eredményével mi a terv, arról teljes a kuss. Viszont bármelyik pillanatban meglepetés érthet bárkit, mert lehet, hogy közben már el van adva a cég egy kazal pénzért, csak mi utolára fogjuk megtudni :-)
PANNERGY