Phylaxa

Regisztráció: 2004-10-07 09:44:55

Hozzászólások száma: 18 170

Utolsó hozzászólás: 2021-10-19 19:02


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 19:02
Világos, semmi változás. Te tudod. Sok sikert!
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 18:59
Eddig sem ezt mondtam. Akkor kicsit több tanár mondaná ki azt, amit leírtam. Erről beszélek. Tovább folytatva a szakmai befektetőknek tudás kell és be is fogják hozni. A mi gyerekeink pedig mennek a szociális segélyt felvenni. Majd egyszer talán megérti valaki. A tudáshoz követelményeken keresztül halad az út. Töröld el a követelményeket és tudás nélkül maradnak. Addig is folyik a varázslás, ha egy tanár 25 diák közül nem csak azt az 5-öt akarja tanítani, aki maga is tanulni akar, hanem még 5-öt hozzá szeretne fejleszteni.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 18:22
Megemlítettem a béreket? A bérekkel nem húzod fel az oktatás színvonalát, legfeljebb egy kicsit több tanárnak lesz betekintése a valóságba. Mikor fogsz ilyen javaslatot olvasni a megoldásra, hogy 2-es alatt bukás a középiskolákban? Mikor fogsz olyan javaslatot olvasni, hogy a 2-es 35% elérésével kapható? Egyre inkább gyermek megőrzés folyik, ha a gyerek egyáltalán bemegy a suliba. 
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 17:14
#98
Az a baj az oktatásra tett javaslatokkal, hogy nem veszik figyelembe mitől romlott le ennyire és mennyi idő alatt. A tanárok kezében semmiféle lehetőség sincs, sem pedig jog. A Brüsszeltől átvett leépítések garmadája juttatta az oktatásunkat erre a szintre. Aki ma tanári pályára lép, az legjobb, ha komolyan veszi a következőt: varázsolnia kell. Átdolgozhatod te a módszertanokat, magát a tananyagot és eltehetsz érte milliókat, az oktatás színvonala nem fog érdemben addig változni, amíg a nihil az úr. "Nekem csak az érettségi kell, utána már tudom, hogy milyen szakmát tanuljak!". Értsd: " Majd, ha muszáj, akkor tanulok, addig hagyjanak békén és engedjenek át egy kettessel, mert tudjuk, hogy nem buktathat meg!"
     
Azoké a diákoké a jelen és a jövő, akik tanulnak. Márpedig vannak olyan országok, ahol ténylegesen szakmát szereznek és értenek is hozzá. Nálunk is ők fognak megjelenni, mert az iparnak szüksége van rájuk. Jó pénzeket keresnek nálunk már ma is.  
CoronaVirus hétfő, 11:23
18 éves korig a szülő a felelős. Nekik kell engedélyezni és csak ő engedélyezheti.
CoronaVirus vasárnap, 15:08
Ez bizony igaz, a probléma csak az, hogy oltatlanokkal vannak tele a kórházak a hivatalos közlemények szerint. Minden egyes közleményt megspékelnek vele. Csak te bemásoltál egy rakat linket ezzel a szöveggel. 
CoronaVirus szombat, 19:45
Gyógyszertár, Aszkorbinsav adagolókanállal. Savanyú, de finom. Én csak az immunrendszerem javítására fogyasztom, ahogy Szent-Györgyi ajánlotta.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 14:55
Te úgy szavazol valakire, hogy nem tudod mit fog csinálni? :)
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 17:36
:)
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 17:35
Ismered a kontraproduktív kifejezést? Támogatni kell azokat az ellenfeleket, akik képesek maguknál tartani az ellenzéki szavazókat, de nem mennek semmire. Tehát, ha felhívod a figyelmet valakire (negatív reklám), akkor sokan elmennek azok közül, akik semmi mást nem akarnak, csak azt, hogy kormányváltás legyen. Amikor ezt megtették, akkor az értelmesebbek, akiknek valóban van jelöltjük, aki tehetne is valamit és még nem járatta le magát, kevesen lesznek. :)
     
Igen, valóban a DK a legerősebb és neki van meg egyedül a pénze is, hogy jelen legyen. De nemcsak a legerősebb, hanem az egyetlen a FIDESZEN kívül, akiknek a terveiről fogalmunk is lehet. Tehát két párt van ma hazánkban, akikről tudunk, hogy mit csinálnának és tudjuk, hogy kik állnak mögöttük. Ez alapján döntünk. Ha nyernek, akkor az ő terveik megvalósulhatnak. Minden más ugyanazt hozza, mint ami Budapesten történik két éve.
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 17:03
Miért akarnák, hogy megszűnjön? Akkor kialakulhatna egy valódi ellenzék, akikkel komoly dolgokban is számolni kell. De hisz már hányszor elhangzott ez? :)
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 16:37
A negatív reklám baromi jó reklám, ha már ők saját maguk nem tudják magukat tolni. :)
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 13:06
Az első értelmes tette, amióta hagyta magát belesodorni a politikába. A kormánynak még nagy  szüksége van rá a főváros élén, hiszen semmihez sem ért, nagyon nagy kontraproduktív marketing. A Ferinek viszont szinte semmi, hacsak nem a Klárának kampányol tovább a valóságban.  :)
CoronaVirus 2021. 10. 07. 18:43
No azért gondolom, hogy te sem ennyit gondolsz csak erről az egészről. Ez amit írsz, ezt a gyerekeknek tanítják. A valóság az, hogy pár éve már direktben bepróbálkoztak a multikat kivonni az állami törvények alól. Ez egyelőre csak próbálkozás volt. De az irány sajnos adott és ha így hülyülnek a nem személyesen választott képviselők (és ilyen tömegben jutnak be listán) a fejlett világban, akkor nem adok sok időt és simán megcsinálják. Na ott lesz vége a demokráciának (élt kétezer évet Görögországban).
     
A gyógyszergyártók egyébként semmiféle felelősséget sem vállalnak továbbra sem. A politikusok pedig még annyit sem. 
CoronaVirus 2021. 10. 06. 19:25
Mekkora lázzal jár a súlyos állapot?
CoronaVirus 2021. 10. 05. 17:23
A fertőződéstől nem véd. Bárki megfertőződhet. Én nem ehhez szóltam hozzá, hanem ahhoz, hogy a természetesen szerzett védelem meddig hat. Ez engem nagyon érdekel és még semmit sem árultak ebből a két év alatt. Ez az első "kutatás", amiről beszámoltak, de sajnos csak modellezésről szól és nem a valóságról. Ha megvizsgálnának két éve megfertőződött embereket (T-sejtes vizsgálat), akik sohasem kaptak oltást, akkor lehetne valós. Bocs, ha megzavartalak, engem ez érdekel.
CoronaVirus 2021. 10. 05. 15:53
Csak modelleztek, nem vizsgáltak t-sejteket.
CoronaVirus 2021. 10. 05. 14:48
Tehát akkor megszűnik ez az oltott-oltatlan mizéria és mindenki mehet végre orvoshoz, ha beteg? Erről beszélsz? :)
Tudomány és Csillagászat 2021. 10. 02. 16:16
Úgy kb 10 évvel ezelőtt fogadta el Kína, hogy ők is homo sapiensek. Addig nem is tudtam, hogy ezt kutatták. :) 
ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI 2021. 10. 02. 12:55
Ezt már több helyen olvastam. Mit jelent, hogy történelmi vereséget szenvedett? Tudja valaki?

friss hírek További hírek