Én csak így látok a cégben osztalék lehetőséget. Ha felvásárolja egy másik cég, akkor "bonyolódhat " a helyzet. Persze annak aki felvásárolja valóban jól jön a cash termelő leány,de a Pannergy tulajdonos már nem biztos, hogy lát belőle egy fillért is. Tudom nincs fillér, csak így tanultam gyermekkoromban. :)
Ha lenne is felvásárlás, csak olyan áron valósulhat meg, amin a nagytulajok hajlandóak megválni a pakkjaiktól. Az meg nem 750-800. Ez nem a tőzsdei kereskedési árfolyamtól függ. Kb. tök mindegy, hogy a tőzsdén milyen ár van, mi a 180 napos, 360 napos átlag, stb. Se az eladó, se a vevő nem hülye. Kalkulálnak egy fair árat.
Még a Pannergy is így vette meg Ottótól a leány pakkját pár éve.
Szerinted nem? Ha a fair value 1200, és 650-ért felvásárolják, az nem túl jó. Valószínűleg egyébként 650-en nem sokan adnák oda, tehát ezen az áron szerintem nem tudna megvalósulni egy felvásárlás. 800-on viszont azt mondom, hogy igen. Pedig az is mélyen a valós értéke alatt van.
Kiváló akvizíciós lehetőségeket lát az Opus. ..bla bla.. Az Opus célkeresztjében több társaság is van, elsősorban az energetikai és turisztikai ágazatokban...
Ezek szerint te azt mondod, hogy van valaki akinek valószínűleg viszonylag sok részvénye van. Esze ágában nincs eladni belőle és a pakkja villogtatásával próbálja lent tartani az árfolyamot. Ha így van mi lenne a motivációja? Vásárloni úgy tűnik nem nagyon akar mert szemmel láthatólag nincs nagy vételi kedv. Ha eladni sem akar. Akkor marad az, hogy lent akarja tartani az árfolyamot. De azt meg minek csinálná, ha nem akar vásárolni de már van egy csomó részvénye? Nekem kicsit logikusabbnak tűnik, hogy eladni akarna csak nem 650 alatt. Persze ki tudja ki, mit, miért tesz, de azért inkább ez tűnik logikusnak.
Te nem a tényeket írtad le. Akár tetszik akár nem ez is egy iceberg ajánlat volt. Végig bent állt a könyvben a kereskedési időben, nem csak ijesztgetett. Egyébként meg 100k-s ajánlat csak 2x5k-t megvettek belőle.
Te miről beszélsz? Leírtam a tényeket! Ha valaki megtéveszteni próbált itt folyamatosan az épp te voltál. Hadováltál egy iceberg ajánlatról csak azért mert pár héttel korábban volt olyan. Itt meg szó nem volt róla, csak te nagyon szeretted volna ezzel leénekelni. Nekem nincs szükségem nyugtatásra, a nagypénzem itt jó helyen van, ha meg változik a szitu azt a játszóspakkommal lekereskedem, de attól még veled ellentétben nem szélhámoskodom itt állandóan változó fel meg ledumákkal a pillanatnyi érdekedtől függően.
PANNERGY