elnéztem a dátumokat :) ápr 5, 13 (vasárnapi átcsúszott hétfőre), 19 volt az utsó 3, akkor 26-án kellett volna igen. Nincs egy Bét előírás erre, hogy hány napon belül kell jelenteni?
Ha követik a szokásos ügymenetet, akkor a múlt heti vételekről tegnap jelentettek volna. Szerintem most kivárnak szerdáig vagy csütörtökig, és a folytatással együtt jelentenek.
Április 19 óta nem jelentettek srv-ről, ez így elég rendhagyó, már múlt csütörtökön kellett volna az srv-ről szerintem. fura dolgok vannak itt sajnos, viszont legalább tartja magát az árfolyamon.
Azért közben egy-két MROP, csak lesz nem? Azzal is lehet csökkenteni a cégben levő pénzt, ráadásul az jóval irányítottabb, mint az osztalék. Egyre inkább tartok tőle, hogy ez lesz a következő lépés.
Akkor úgy gondolod, csak h jól értem-e, h egyelőre alacsonyan tartják az árfolyamot szándékosan, és majd a végén fellövik és az a pár kisbüfi, aki kitartott, az a végén jól jár? "jórészt csak maguknak" - akkor a pár kisbüfi a végén kapja a végén sok pénzt szerinted (a nagyok mellett)?
U.I: megint más lenne a sztory ha lenne nagy befektető vagy részvényesi tömeg aki kiállhatna az érdekeiért. De jelenleg itt nincs és félek ezt fogják kihasználni.
És ez elött semmiképp sem lesz cégvezetői részvényvásárlási program. Sport támogatási ügyek és a többi. Különösen az e heti események után. Biztos maguknak csinálják csak te úgy képzeled el hogy majd lehet másoknak is nyerni vele. Kicsit olyan mint az Opus. Midenki azt hitte beszáll Mészáros mellé és a lopásokból neki is jut majd. De a végén mindig a nagyfőnök nyer a kicsik meg egymás pénzével játszottak addig illetve felpénzelték a nagyembert. . Na de befejezem mert én is látom hogy én meg túl borúsan látom most.
PANNERGY