Ne haragudj, de ha van PannE részvényed akkor végső soron befektető vagy, tehát a részvényeid jegyzési árának megfelelő összeget biztosan használják. Azaz a Te pénzedet is - ennek ellentételezését szolgálná pl. az osztalék. . A profit kivételére pedig jöhet pl. egy új VROP program, amely - amint azt itt láttuk is - tökéletesen ellenőrizhetetlen kezekbe juttat pénzt. De ide sorolhatnám a különféle szponzori tevékenységeket, stb. is.
Azért egy mondatba ennyi hülyeséget összeírni elég nagy teljesítmény! A vezetés ha nem akar osztozni a nyereségen, akkor azt hogyan is veszi ki? Világosíts már fel minket! Engem érdekelne. Ill. milyen befektetők pénzét használva érte el? Ez is érdekelne. Én nem emlékszem, hogy a pannergy-ben a projektek kivitelezéséhez bármilyen formában bevonta volna a befektetők pénzét.
A PannErgy vezetése nem akar osztozni a nyereségen, amit részben a befektetők pénzét használva ért el. A zűrzavarra hivatkozva egyszerűen visszalépett az osztalékfizetéstől, lényegi indoklás nélkül.
Zárás után tették közzé, majd holnap reagál rá a piac. Amúgy én is csodálkozom, miért pörög ennyire a Richter, már lassan azt árazzák, hogy alig érinti őket a vírus, pár %-ra vannak csak a vírus előtti árfolyamtól, hihetetlen hogy visszakapaszkodtak.
PANNERGY