Ma szvsz nem, még van 8000 srv, az eladók azt várják inkább, h megvegye tőlük a cég. Akár még pozitív záró is lehet ma. Utána majd a csorgásban esélyesebb a 600.
Próbáld meg érteni az iróniát is! A "beleszeretés" nem érzelmi döntést takar, hanem állandóan ezzel vádolták azokat akik bíztak a cégben és a vezetés mellett érveltek. Ennek semmi köze az érzelmekhez!
Racionális döntés volt, mikor vettem, aztán picit beleszerettem a kis kócos szeplősbe egyedüliként a többi racionális befektetésem mellett. Most elmúlt. Jól van ez így.
Befektetési döntéseket nem érzelmek alapján kell hozni. Ideje lenne ezt megtanulni. Az érzelmeidet max egy spekuláns tudja ellened fordítani. Racionális döntéseket kell hozni.
Tökéletes hasonlat! :))) Lelkemből szóltál! Kérdés hogy van e az a pont ahol esetleg már a cég vezetőit is zavarja, hogy már nincs ember aki ne okádna ha meghallja a Pannergy nevet!
Kiszerettem, de sebaj. Olyan ez már, mint az asszony: nagyon szerettem régen, most már látom a hibáit, de már megmaradunk egymásnak sokáig. Azért még szeretem mindkettőt, csak a lángolás már elmarad.
Morfondíroztam: likvidáljam a teljeset, felét vagy várjam mit forr ki a dolog? Arra jutottam, hogy rosszabb nem lehet(közép-, hosszútávon), mint ami van, de (közép-, hosszútávon) nagyobb az esélye a pozitív meglepetésnek, mint a negatívnak. Tartom és tudom, hogy hosszútávú lesz.
Azért jó tudni, h ilyen prudens gazdálkodást folytatnak. Pár éve mikor üres volt a kincstár, de srv-vel tartották hónapokig 600 körül az árfolyamot h védjék a Lazarus hati pakkot, nem voltak még ilyen prudensek.
PANNERGY