Nagyon megerőltetted :) amúgy lehet benne igazság, én át is kötögetem tbsz-re jó részét, hátha jövőre már tényleg lesz osztalék. De ha így van, akkor az osztalékra szánt pénzt illene srv-re költeni, mondjuk pl 1,5 milliárdos keret és 950-es árfolyam jó lett volna... Még így is villanthatnak, ha folytatják 5.000 db/nappal forgalomtól függetlenül, ahogy Signal írta. Amúgy ha 1000 db/napnál többet vennének, már az is egy pozitív üzenet lenne, mert tavaly 1000 db/nappal folytatták.
Tegyük hozzá, hogy annyi logika lehet az osztalék visszavonásban, hogy szinte minden cég visszavonta és lehet attól is tartanak, hogy amelyik cég most mégis osztalékot fizet, arra esetleg azt mondja a kormányzat, hogy ezek tele vannak zsével, kicsit meg lehet őket szorongatni. Ilyenkor jobb eljátszani a koldust. De most nagyon megeröltettem magam, hogy próbáljak valami pozitív indokot találni mellettük. :)
nem lesz itt tényleges vizsgálat, nyomda is eljátszotta ugyan ezt, az lesz majd a mondás, hogy most ez a prudens magatartás, meg a piaci gyakorlat, stb, stb...
sok ajánlatból állt 636-638-640-en, árjegyzésről szó sincs szerencsére. Egyébként ez is megérne egy misét, hogy csak úgy eltűnhet év közben egyik napról a másikra, de én nem sírom vissza :)
Még talán várnak, hátha lesz vevő vagy srv, és az majd megveszi tőlük, 640ig az a 8k ha tényleg eladásra van berakva, akkor valóban leküldené az árfolyamot.
PANNERGY