Magyarországon nincs még fertőzött. Aki a princess hajón fertőződött meg az még a hajón van karanténba tehát még nem tért haza. Eddig szépen tartja magát a papír és maradjon is így.
Nézd a jó oldalát: olcsóbban veszi a cég a saját részvényt, ami növeli a belső értékét. Ha 800-nál sem adnád el, akkor ez különösen egy kedvező fejlemény.
Lesz Magyarországon is fertőzött (már most is van, aki a Princess hajóról hazatért), ez tuti, nem ússzuk meg, mivel van horvát-osztrák-svájci is. Szerintem ezt már beárazták (remélem).
3,5%-ot esett (748 volt pénteken úgy rémlik), de azzal egyetértek, hogy nagyon rosszkor jött, ha csak pár héttel később jön a vírus, akkor 780-800 körülről estünk volna. Viszont azt látni kell, hogy nem olyan lényeges, mennyi lesz ma a záró, a stabil 8000-es vétel miatt ha pár héten belül elmúlik a pánik, könnyen vissza tud emelkedni 750 fölé. Ha pedig nem múlik el a pánik pár héten belül, akkor nem csak Panny jár rosszul (sőt...). Egyelőre 2 nap után az egyik legstabilabb papír, és a folyamatos 8000es vétel amint csökken a pánik, azonnal emelkedni fog.
A véleményem: Akármi is történt, emberek vagyunk. Mindannyian. A természet dönt. Ő a nagyúr. Engedjük el és ne tegyünk úgy, mintha mi befolyásolhatnánk! Okosak vagyunk és félünk. Ez a tény. A tudásunk viszont kevés. Nem akarunk senkit elveszteni. Ez a másik tény. Mária, segíts az egész bolygón, ne csak rajtunk! Ennyi!
Sajnos ez vírus a legrosszabbkor érkezett a Pannergy számára. Egyébként megint naivan a mai napot nézitek. Miért nem a pénteki záró ártól? Ja mert úgy már akkor esett ez is 5%-ot kettő nap alatt.
Azért mert hiszel benne attól még esni fog. USA -3,2% ma és majd azt nézd meg ha itt is benyögik, hogy itt is van nálunk corona vírussal fertőzőtt. Na az lesz a szép!
Nem gondolok én semmit. Te viszont mindig ezt írod, hogy a részvény esni fog. Ha így gondolod akkor nem értem minek tartod. Szereted ha nő a bukód? Ha meg nem gondolod, hogy esni fog, akkor meg ne írd be heti rendszerességgel, hogy szar a papír, esni fog.
PANNERGY