Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mississippi
Mississippi csütörtök, 10:44
Előzmény: #193359  user01
Nem angyalok, de nem szabad összekeverni a bűnözőket a bünelkövetőkkel.
Szerintem egyetértünk. Az a baj, hogy ebben a rendszerben "mélyebbre" kerülnek a gyerekek.
https://archive.tilos.hu/analog/2025/12/11/tilosradio-20251211-1000.mp3
7. percnél kezdődik a műsor. Még tart az adás.
user01
user01 csütörtök, 10:36
Előzmény: #193358  Mississippi
Gyerekek se mind angyalok, és itt se arról van szó, hogy ki kellene őket engedni a javítóintézetből, hanem arról, hogy egyrészt hogyan jutottak el ide ezek a gyerekek, akik már az Orbán-maffia regnálása alatt születtek, másrész miért verőlegényeket és szexuális ragadozókat küld oda "nevelőként" a fidesz! Ott élik ki a fideszes csókosok a perverzióikat?
Mississippi
Mississippi csütörtök, 10:31
Előzmény: #193342  Josefernando79

Nagyon ciki lenne a gyerekvédelmi rendszerre nézve, ha nehézbűnözőket irányítanának javító intézetbe. Tehát induljunk ki abból, hogy a Szőlő utcában és hasonlókban olyan fiatalkoruak vannak, akikhez nincs szükség smasszerekre, elég a pszichológus. 
Képzeld el, hogy ha orbánviktornak levágták volna a kezét gyerekkoraban azért mert lopott, akkor most nem tudna kezet fogni Trumppal.
Egyébként a Tilos rádioban most beszélnek erről szakemberekkel.
Hallgasd meg archívumból.
badsector1
badsector1 csütörtök, 10:23
Előzmény: #193325  krida
eltolcsi kiváló peldaja a fidesz bűnözővédelmi programjára, 600 milliard ellopasat orban fedezi
Josefernando79
Josefernando79 csütörtök, 10:23
Előzmény: #193355  Toka
A gyerekeket biztosan nem, de hogy a sitten és a javitoban mi volt a bűnözőkkel... Megvan a Bebukottak dokufilm? Kb abban az időben játszódik, "fiatalokról" szól. Van benne egy érdekes jelenet.
Toka
Toka csütörtök, 10:14
Előzmény: #193354  szieszta
Mondjuk régen sem verték agyon es nem szopták le a gyerekeket!Gondolom ez egyértelmu.
https://www.facebook.com/share/v/1FyoewUxSx/
szieszta csütörtök, 10:11

A Szőlő utcai dolgokhoz nem akartam hozzászólni, mert nem ismerem igazából a történteket.....DE....
Én még szociban jártam iskolába. Akkor természetes volt, hogy a kezelhetetlen gyerekeket egy két pofonnal nevelgették. Semmi bajuk nem lett tőle, csak meg tudták őket fegyelmezni. Ennek a módszernek a legjelentősebb eleme, hogy akik ezt látták, azok már nem akartak rendetlenkedni. Az osztályunkban egy gyerek volt, aki kapott, szerintem jogosan. A többi annál okosabb volt és más kárán is tudtunk tanulni.Az az egy srác meg a sajátján sem.  Otthon sem mert panaszkodni, mert ott is csak kapott volna. Arról nem beszélve, hogy a srácnak ez meg büszkeség volt, a következő szünetben már a folyosón verte  a mellét, "nem is fájt, csak simogatás volt".........kemény legény!
Van több tanító ismerősöm, azt mondják, gyakorlatilag nem lehet a gyerekeket fegyelmezni. Pedig számtalan iskolázáson részt vettek, hogyan lehet kezelni a kezelhetetlen gyerkőcöt. De akkor ezzel menne el az egész óra,, a többiek kárára.
Vackoros csütörtök, 10:09

https://www.youtube.com/watch?v=szB2wYRSD24
Ezt az aljas, hazug, rohadék bandát, felháborító!! 
Gyakorlatilag kis túlzással egy bölcsődéből Alcatraz lett 17 másodperc alatt és csak azért, hogy mossák a mocskok magukat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hangsúlyozom túloztam, de itt hasonló történt! Ráadásul ahol rendőrség, avagy katonasági szigorral őriznek már iskolákat is, az soha se soha nem vezet jóra. 
Egyszóval a hatalmon nem tudja mit tegyen, és óriási fejlett fekáliában van fejtetőig! 
ronaldinyo
ronaldinyo csütörtök, 10:00
gyermekvédelem rendben van orbán viktor-védik a pedofil fideszesek igen ez is védelem
szieszta csütörtök, 09:41
Előzmény: #193350  user01

Szerintem is krida barátunk tiszás. Teljesen tudatosan dobálja fel a magas labdákat, hogy legyen mit leütögetni. Nélküle már elsorvadt volna  a topik, mert nem lenne miről írni, ő így folyamatosan melegen tartja a témát. Van mit cáfolni.
Ez nagyon hasonlít a kormányinfóra, mikor a kérdezők között ott ülnek a csókosok és a kormány által megrendelt kérdéseket teszik fel, hogy minél többször elhangozhasson a propaganda szöveg.
user01
user01 csütörtök, 09:21
Előzmény: #193345  krida
A fideszt írod le ezzel. Meg magadat, te véded itt a pedofilsegédet, meg a börtönökből több ezer bűnözőt kiengedő Orbánt. 

Te egy két lábon járó "szavazz a Tiszára" reklám vagy :)
szieszta csütörtök, 09:20
Előzmény: #193340  krida

"Emlékezzetek vissza: megmondta nektek még Galileában, 7 hogy az Emberfiának bűnös emberek kezébe kell adatnia és megfeszíttetnie, de a harmadik napon fel kell támadnia."
- itt kérdezem......melyik ember fia támadt már fel a 3. napon?
sityaki csütörtök, 09:15
Előzmény: #193346  krida
Ténymegállapításnak mondanám inkább. Tudod, ez olyan mint ahogyan te a jelen helyzetben a javítóba zártakhoz viszonyulsz...: rajtad se lehet javítani, mert a mélysötétséged megváktoztathatatlan. Értelmes érvelésre vágysz? 
Eddig bárki tényszerű közléseire, érveléseire megismételted a nyilvánvaló marhaságaidat. Erre gondolsz mint helyes hozzá(d) állásra?
sityaki csütörtök, 09:10
Előzmény: #193345  krida
Tegnap is átélted, hogy rákényszerítettek a fajtalankodásra? Ma is ellátogatsz ugyanoda, igaz? :-)))
krida
krida csütörtök, 09:09
Előzmény: #193344  sityaki
Elhiszem, hogy mondanivaló híján marad nálad mindig a személyeskedés.
krida
krida csütörtök, 09:08
Előzmény: #193342  Josefernando79
Megérkeztünk oda, ami a mai liberalizmus lényege: tüntetni kell a bűnözők mellett, a fajtalankodás erőltetéséért. Már csak azt várom mikor kell tüntetni az iszlamista migránsok mellett... :)
sityaki csütörtök, 08:55
Előzmény: #193341  krida
Azt nem kell hozzátennem, hogy hótbuta is vagy; ez mindenkinek nyilvánvaló.
sityaki csütörtök, 08:53
Dúl benned a bibliai szeretet. Ritka képmutató farizeus, erkölcstelen ember vagy te.
Josefernando79
Josefernando79 csütörtök, 08:53
Nézd, felőlem kimehetnek, szíve joga, én nem fogok kimenni. Ezek azok a "fiatalok", akiknek a light verziójától rettegtem gyermekkoromban, kizárólag az erőszak nyelvén értő, akik között olyan nagymamagyilkosok is lehetnek, akik miatt annó sokan a halálbüntetés visszaállítását kívánták, most pedig egy túlkapás miatt (és itt nem a másik pedofil bűncselekményre gondolok) lettek gyermekbántalmazottak és emiatt kéne a Karmelitához vonulni. 12-21 éves gyilkosságért, rablásért elítélt bűnözők. Elfogadom, ha valakinek ez nem fér bele, nekem az is beleférne, ha Bene Laci vagy Till Tamás gyilkosa is hasonlóképpen járna a börtönben, hiába menne az szembe a hatályos törvényekkel. Nem vagyunk egyformák. Salis kisasszonyék meg agyonvertek a ruházata miatt valakit. Ha nem is tüntetés, de ott egy mentelmi jog felfüggesztés megszavazása nem fért volna bele?
krida
krida csütörtök, 08:41
MP is meg Puzsér is tüncikéznek...
Aki a hétvégén kimegy tüncizni a Szőlő utcaiak védelmében, az valójában elítélt gyilkosok, rablók, garázdák, egyszóval bűnözők mellett áll ki. Az életkor nem számít, a bűn az bűn marad!
Dehát ez a mai liberalizmus...

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek