Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
________
________ 2025. 07. 23. 11:22
Előzmény: #179879  rockmaster

most van az ország abban az állapotban, amikor eljöhet az ami az elmúlt 15 évben elképzelhetetlen volt sokaknak: BUKIK A FIDESZ
.
elnézve az elmúlt egy év történéseit: MINDEN amit a fidesz csinál nem jön be, MINDEN hazugság, amit hazugsággal fedeznek, már nem hat meg senkit, MINDEN egy NAGY VÀLTOZÀS felé mutat
.
VÈGRE!!!
rockmaster 2025. 07. 23. 11:08
"az NGM új várakozásai alapján legjobb esetben is 1%-os gazdasági növekedés adódna a 2025-ös évre, de a rosszabb forgatókönyvek bekövetkezése esetén csupán 0,5%-os GDP-növekedésre lenne képes a magyar gazdaság."
Ebben az ütemben lesz ez a repülőrajt 0,0 %.... mint a PedoFidesz kormány teljesítménye: egy nagy NULLA.... bruhahaha:))))
Peterbond 2025. 07. 23. 11:08
Előzmény: #179876  euler
De oszinten. Induljon kulon egyeniben es meglatjuk. Vagy dobjon ossze a hiveivel egy parmillios sajat felmeresre neki tetszo kerdessel. Felolem mindegy.
Peterbond 2025. 07. 23. 11:04
Előzmény: #179876  euler
„Kire szavazna, ha a következő jelöltek közül választhatna?”
.
Elvileg ez volt a kerdes. A valasztasi lehetosegek pedig:
.
Hadházy Ákos
 a Tisza jelöltje
 a Fidesz jelöltje
valaki más
nem tudja, nem válaszol
egyik se.
euler
euler 2025. 07. 23. 10:48
Most olvasom, hogy milyen volt a kérdésfeltevés Zuglóban:
"- Kire szavazna a választókerületben, ha Kapu Tibor lenne a Tisza jelöltje, lenne egy fideszes jelölt és Hadházy Ákos? 
- Kire szavazna, ha Kapu fideszes színekben indulna, és lenne egy ismeretlen tiszás jelölt plusz Hadházy?"
.
Nem kommentálom, viszont megértem, hogy sehol nem olvastam komolyan vehető értékelést a "kutatásról". Úgy látszik még adnak magukra a "szakemberek".
(Itt viszont egy páran már bejelentkeztek a hidas ajánlatomra. :)
A tiszás vagy a fideszes Kapu Tiborra, illetve Hadházy Ákosra szavazna inkább? – kérdezi a zuglóiakat egy közvélemény-kutató
Peterbond 2025. 07. 23. 10:47
Előzmény: #179836  euler
Neil de Grass Tysonnak volt egy videoja anno amiben egy Holdra szalas tagadoval beszelgetet. Megkerdezte mi gyozne meg arrol hogy a Holdraszallas megtortent. Azt mondta neki ha valos jominosegu kepet videot latna. Kikereste neki es bemutatta hogy itt van tessek. Erre az illeto azt mondta hogy ez nem eleg mert ezt meghamisithatta a NASA. Erre NGT annyit mondot csak nincs ertelme vitaznunk. Megadtal egy feltetelt amit teljesitettem megse hiszel neki hanem csak tovabb toltad a vonalat mikortol hinned el. Lathatoan nem a valaszt keresed egy kerdesre csak az igazolast a sajat elkepzelesedre es semmilyen bizonyitek nem fog meggyozni. Igy semmi ertelme vitaznunk.
.
Ez jutott errol eszembe. Hadhazy is te is ilyen felmereseket kertel szamon. Tudod amikor emlitettem a Jambor Andras visszalepesenel. Akkor pont ezt kerdezted hogy volt felmeres minden korzetben? Most itt egy felmeres Zuglorol is. Es nem hiszed el mert nem azt hozza ki amit te szeretnel. Megertenem ha a Nezopont es egyeb kormanykozeli kutatokozpont irrealis felmereseit hoznak. De a 21 kutatokozpont semennyire sem elfogult MP fele nem hogy anyagilag fuggene. Es a felmerese azt hozza amit a legtobben felmeres nelkul is sejtettunk elore max nem pontos szamokkal. Es ami megfigyelheto mas teruleteken is.
krida
krida 2025. 07. 23. 10:36
Előzmény: #179872  sasa44
Valóban nem bírjuk az ukránok magyar-ellenességét, és nem helyeseljük Ukrajna Eu-csatlakozását. Függetlenül attól, jogy magam is aktívan és sokat segítettem az érkező menekülteknek, nem egyszer mentem ki a határra segíteni. Cserébe egy jó szót se kapunk mi magyarok az ukrán vezetéstől. 
Jótanácsodat megfogadom, mert igaz hogy súlyos összegeket kapok minden itteni hozzászólásomért 🙂 (ezért megy olyan jól nekem), ám ideje lenne munka után néznem, csak tudod a 4 elemimmel nem akarnak felvenni sehova.... így jártam! 🙂
sasa44 2025. 07. 23. 10:10
Előzmény: #179871  ________

Arcosok Klubja?
 Ezt nevezem. :)
 Akárki találta ki, jó nyomon jár...
sasa44 2025. 07. 23. 10:04
Előzmény: #179866  krida

Én már 115%-ról tudok és 35 millió magyarról. 
Lassan utolérjük a fideszeseket, akik szerint a magyarok 95%-a voksolt az ukránok csatlakozása ellen.
Már nagyon régóta szánalmas amiket itt produkálsz, de belátom ebből van a megélhetésed, ezért nem ítéllek el.
De azért javaslom, hogy kezdj el valami munkát is keresni, mert ez az állapot már nem tart soká részedre....
________
________ 2025. 07. 23. 09:38

olyan ez mint a Voks2025
online beszavaztak az Arcosok Klubjából, a többit meg duplán nyomtatták, és kijött a 95%
.
azóta is ezt okádja a propaganda a mi pénzünkböl, miközben rekord adósság van
stansmith
stansmith 2025. 07. 23. 09:27
Hát pártokra szükség lenne, de a hőn szeretett maffiád eltakarodhatna már a picsába. 
stansmith
stansmith 2025. 07. 23. 09:23
Előzmény: #179867  Heisenberg
1. Én nem fogok senkit cseszegetni. Megtanultam együtt élni a mindenhol jelen lévő kognitív disszonanciával. 
2. Másrészt igazad van, hogy a listás eredmény _kevésbé_ meghatározó, de szerintem “most még ne kezdjük egymás faszát szopni” (ld. Ponyvaregény) a jövő évi választások eredményével kapcsolatban. (Ezt egyébként nem is elsősorban neked írom, hanem Signal-nak…) Nincs zsebben az a választási győzelem, és kontraproduktív minden olyan további lamentálás, ami a Tisza választások utáni szabályozásáról, a minél színesebb Parlamentről, meg hasonlókról szól. 
.
A Fidesz még mindig brutális mennyiségű erőforrás fölött diszponál - és erre nem véletlenül hívta fel még a folyton csak egyensúlyozgató Török Gábor is mindenki figyelmét. 
signal2
signal2 2025. 07. 23. 09:18
Előzmény: #179867  Heisenberg
Azt állítod, hogy egyéniben a tiszás jelöltre fogsza szavazni, listán meg a kutyákra? Merthogy a kutyáknak is lesz legalább 72 helyen egyéni jelöltje. Vagy azt állítod, hogy a kutyák szavazói nem tudják felmérni a helyzetet más pártok szavazóihoz képoest és/vagy nem képesek félretenni az egójukat, és befogott orral szavazni?
A listás eredményen egyébként 90 hely múlik, tehát van azért jelentösége. És míg 2022-ben a kutyák bejutása a fidesztöl vett volna el heyleket, 2026-ban a tiszától venne el, ha véletlenül bejutna. Én nem bánnám, csak rögzítem ezt is.
Heisenberg
Heisenberg 2025. 07. 23. 09:09
Előzmény: #179864  stansmith
Én nem rájuk fogok szavazni, viszont azt a 2%- nyi kutyás szavazót semmilyen más párt nem tudja elérni, ettől kezdve kár ezért őket cseszegetni. 
A valasztásokon a listas eredmény jóval kevésbé meghatározó, mint az egyéni, ezt már ezerszer átbeszéltük szerintem.
Erről írtam!
krida
krida 2025. 07. 23. 09:05
Ha már százalékok....
Tudomásunk szerint a Tisza 110%-ra áll jelenleg.
MP képeit pedig a legtöbben, összesen 30 millió magyar lájkolta.
Tehát! Semmi szükség más pártokra! Mindenki maradjon a fenekén! Majd Ő!!!
signal2
signal2 2025. 07. 23. 09:01
Előzmény: #179854  maxwax
Azért nem, mert most a fidesz 10-15%PONTTAL gyengébb, mint 2022-ben. A mai napon pont nem olyan fontos 1 közös ellenzéki jelölt, mint az elmúlt 3 választás bármelyikén. A friss zuglói mérés szerint pl. akkor is simán a tiszás nyer, ha egyben Hadházy is elindul, mert a fidesz csak 25%-n van.
stansmith
stansmith 2025. 07. 23. 08:57
Előzmény: #179863  Heisenberg
Mondjuk 2%-ra mérik a Kutyákat jövő áprilisban. Te ebben az esetben is rájuk szavaznál listán!? Miért? 
.
(Mert ha tényleg csak a pénz miatt, akkor még azzal is jobban jársz, ha simán utalsz nekik abból, amit május után nem lop el tőled a Fidesz…)
Heisenberg
Heisenberg 2025. 07. 23. 08:54
Előzmény: #179858  andras-80
Szerintem listán nyugodtan lehet szavazni a Kutyákra, márcsak azért is, mert legrosszabb esetben is kapnak legalább komolyabb párt támogatást a büdzséből. Egyéniben pedig a legerősebb ellenzékire kell szavazni - igy fog tenni eleg sok kutyás barátom, ismerősöm is.
A kutyáknak van eszük!!!..:-)
stansmith
stansmith 2025. 07. 23. 08:47
Előzmény: #179856  andras-80
Mert a Kutyás jó eséllyel nem fog bejutni a Parlamentbe, viszont így a Tiszásnak is kisebb lesz az esélye. Ráadásul a kompenzációs listán is kevesebbet fog kapni az esetleges ellenzéki győztes. Ilyen ez a választási matek… Ha valakit érdekel, Kenneth Arrow nagyon szépen levezette, hogy miért nem lehet igazságos választási rendszert kialakítani, tehát ez nem is csak magyar sajátosság, hogy választóként muszáj valamennyire a matekkal foglalkoznod. 
ngergo1985 2025. 07. 23. 08:44
Előzmény: #179859  andras-80
Nem a múltból indulok ki, hanem az elmúlt 1.5 év független kutatók által mért tendenciákból. A kutyák szavazótáborának kb 40%-a megjelent a tiszánál, a kezdeti 5%-ról már csak 3%-ra mérik őket,stabilan. Tudtommal a 3% messze nem elég a parlamentbe jutáshoz. És azt akkor még számításba sem vettük, hogy valószinüleg a 26-os választásokon nem 70% körül lesz a részvétel, hanem 80% körülre várják az "okosok", ami minden 5% körülre mért párnak óriási nagy szívás, mert még jobban megnehezíti a parlamentbe jutási esélyeiket. Még a Mihazánknak is. Nem nálam van az a gömb, hanem azoknál, akik ehhez értenek. Továbbra sem ismerted el, hogyha a kutyák nem jutnak be a parlamentbe, akkor a rájuk leadott összes szavazat elvesztegetett szavazat lesz. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek