Kicsit örültem, hogy mikor kiderült a Cerberus kiszállása nem szakadt be teljesen az árfolyam. Nem lehet, hogy ezek a jenkik már tudtak valamit jan. elején?
jó egy mozgásokra képes ez a papper. Már másodjára játsza el. Éppen hogy sikerült kiszállni, éshogy bejött a kalkulációm 13.6 nál minden még meglévő DB repült. Fognám most a fejem ha nem tartom magam a tervhez.
Nemrég tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a Deutsche Bank, az
elemzők által várt 600 millió eurót jócskán meghaladó, 908 millió eurós
első negyedéves nyereségről tudott beszámolni a vállalat, köszönhetően a
befektetési banki üzletág jó év eleji üzleti környezetének. A
kereskedés első órájában mintegy 6 százalékos árfolyamemelkedést
láthattunk a vállalat részvényeinél. https://www.portfolio.hu/uzlet/20210428/remek-teljesitmeny-a-deutsche-banknal-szarnyal-az-arfolyam-480690
Meglepetést okozott a Deutsche Bank
Elemzők által várt veszteséggel szemben minimális nyereséggel
zárta az idei második negyedévet a Deutsche Bank AG, részben a
költségcsökkentéseknek, valamint a bevételek növekedésének köszönhetően!A pénzintézet a második negyedévben az előzetes adatok alapján 61 millió
euró adózott eredmény ért el az egy évvel korábbi 3,1 milliárd euró
veszteség után. A tavalyi második negyedévi nagy mínuszt a
szerkezetátalakításokkal kapcsolatos egyszeri kiadások okozták. https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/gyorsjelentes-deutsche-bank-eredmeny-nyereseg.710743.html?fbclid=IwAR3lbuTVRLPUzQgnJPyagW9lVxxrPs_Iwa_Jt6pp8J9kO6JjHf1uNeFxtMM
Lufit múlt héten vettem 8,9-es áron. 9 alatt már jó vételnek gondoltam. CB 3,4-es átlaggal van. Szóval a szokásos, aljat úgysem találjuk el soha című sztori. De ha meg folyton az alját keressük, akkor szerintem többet bukunk, mintha ülünk egy relatíve olcsónak gondolt áron szerzett papírokon.
Ne legyünk mohók. :) Utólag látjuk így, akkor azért nem vettünk, mert nem gondoltuk, hogy javul a helyzet. így is azért nagyon közel a mélyponthoz sikerült vásárolni. Ami hosszabb távon jó lehet! És azért még lesz lefelé szerintem kör, mert amerika még javában benne van. Thyssent 4,5 körül veszek majd. Ha nem, akkor 5 körül. De ahhoz megerősítés kell, ami a gyárak újraindítását jelenti mondjuk.
DB lehetőségek