Én is így látam, de ahogyan már írtamitt, nem szívesen kiabálom el 150 alatt. Majd ha átlépte és meg is erősítette a 150et, majd akkor lesz persze tutituti, de most még csak óvatosan..
Azért szeretem ezeket a chartokat, mert bármit beléjük lehet látni :-) Viszont egyetértek abban, hogy nem adja magát könnyen az árfolyam, tartja ezt a 135-140 közötti sávot egyelőre. Én is bízom az emelkedésben.
Nekem úgy tűnik törte a csökkenő trendet. Kilépett az eső csatornából és most teszteli vissza a csatorna tetőt. Elméletileg innen újra felfelé kellene venni az irányt. Következő megálló lehetne 200 napos nagyjábó 150 környékén. Vélemény? https://invst.ly/-2cex
Azert eleg erdekesnek talalom h most mar kb 3 hete 50 es 100 millio kozott volt a forgalom . Elotte meg neha a 5 milliot se erte el. Ezek biztos h nem veletlenek akarhogy is sokan lefele varjak… azert megneznem kb a marcius vegen mi lesz az arfolyam… gyanitom 200 hoz lesz kozelebb mint a 100 hoz. Forgalmak nem veletlenek. Es most mar hetek ota tartanak… nezd a deltat ott van egy max 3 nap es vissza…. Itt egy picit mas
NEW OPUS GLOBAL