mégis milyen pozitívitásról beszélsz, kérlek? sikerült végiggondolni és értelmezni, mindazt amit felvetettem? Nyilvánvalóan nem, marad az elvakult kötődés, a hiú remény, a lila köd és a bukó realizálásától való félelem. De biztosan az én nem pozitivitásan, hanem objektivitásom áll a sikersztori kitörésének útjában :D R135, 33 millió.
itt a forgalom, a teljes érdektelenség az, amitől egy befeketető/kisbüfi/szerencselovag egyből visszahőköl, függetlenül mindentől, csárttól, politikától, beszerzésektől, akviktól, iparágaktól Ha még itt sem harap rá konkrétan senki, csak a saját körös, belsős felbeszélő dagonyázók egy-egy minifelhúzás erejéig, akkor mégis mire lehet(ne) számítani? Miért ilyen érdektelen a papír a befektetők számára, még ezen az árszinten is, ha ekkora potenciál van benne, ennyire ellensége mindenki a saját zsebének? ez az ami visszatart most már engem is, amikor roboghatott volna, mert olyan volt a hangulat, akkor is sznte egyedüliken trendellenesen viselkedett notórikusan, most meg, amikor döglődik minden és valahol joggal, természetesen ugyanúgy beáll a sorba. A nosztalgia időről időre visszahoz ide, mert mindent egyebvetve a bukóval együtt is vastagon plusszos a mérleg, viszont egyszerűen ezen a tetszhalotti árszinten képtelenség benne bármilyen potenciált látni..
a következő szint lehetne a 145-157HUF (az se piskóta szint) utána hirtelen 190-200HUF ig lenne egy szint.... (ez az optimista verzió) a pesszimistát inkább nem írom le mert anyáznátok :-D
kraft akar lenni az :-D egyébként forgalom sincs, ami ha itt kioldalaz pár napot,és péntekre visszakapaszkodik 136 fölé, akkor heti szinten mehetne tovább fel
115ről belevettem,mert most érte el az ingerküszöböt mint kispapír :-D az izgalmas az benne hogy vajon nyomor jön-e vagy újabb szintet lép-e felfelé, hogy valami bikapiac kialakul-e rajta legalább grafikonon
NEW OPUS GLOBAL