BUXopoly

Regisztráció: 2019-08-27 17:55:03

Hozzászólások száma: 2 777

Utolsó hozzászólás: 2020-10-20 11:52


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL kedd, 11:52
Ebben teljesen igazad van! 
Az igazán szép az lenne, hogy bejönne valami komoly tulajdonos (5-10-20%) akinek most csinálják a jó árazást...
NEW OPUS GLOBAL kedd, 09:54
:-)
És utána? Nem mondott semmit? 
NEW OPUS GLOBAL kedd, 09:47
Utolsókat rúgja a papír, és a hangulat is. Ha napokon belül nem fordul, akkor nagyon nagy baj van. Nagyon nagy.... Nem tudom ez hogyan fordulhat elő, és miért. Én nem tudom elképzelni, hogy ezt tétlenül nézi egy cég. Ilyen a világon nincs, sajnálom, hogy engem, vagy bármilyen kisbüfit, aki bizalmat szavazott a cégnek teszik tönkre.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 12:15
Ne haragudj, de ha van neked, és BIZTOS bemegy 200 alá, akkor miért nem adod el most, és veszed akkor vissza amikor bemegy 200 alá biztosan?
.
Mert ha ez biztos, akkor mond el miért, mert én is eladom, és visszaveszem 180-on...
NEW OPUS GLOBAL péntek, 10:02
Hát, erre a tőzsdén választ tud valaki adni akkor ez nem a tőzsde... Órák? Napok? Hetek? Hónapok? de lehet, hogy Évek.... Sajnos ez a papír sokunknak a kálváriája. Óriási a potenciál benne, de sajnos szar irányba megy az árfolyam 2020-ban. Meg 2019-is és 2018-ban is....
NEW OPUS GLOBAL péntek, 09:59
Most a földön fekszük, rugdosnak és nevetnek rajtunk... 
Bármikor fel tud állni a papír, ha úgy akarják (lásd CIG, gyengébb volt forgalomban mindig, 470-ről esett 100-ra, napi pár 10-100ezres forgalommal, most meg bika) akár egy hét alatt is. Gondoljátok végig, 1-2Mrd-al mit lehetne vele csinálni... Valaki elkezdi venni, felhúzzák, aztán amikor már helyreáll a forgalom, és van külsős vevő, akkor szépen visszaveszik maguknak... Ilyet is látni...
.
Ez az állapot remélem az amikor a hernyó bebábozódott és nem mozdul, várom, hogy kikeljen a pillangó és repüljünk... Vagy maradunk hernyók, és megyünk a föld alá... 
.
Tisztán kell látni azért, hogy a cég SOKKAL jobb mint eddig bármikor pénzügyi szempontból. Az rv árazás teljesen retardált... Ezzel sajnos nem lehet mit csinálni.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 09:33
Igen. A legnagyobb probléma az utóbbi 1 évben. De tényleg.
NEW OPUS GLOBAL péntek, 08:54
Ezen én is gondolkoztam, mi lehet vele. Sorban állás volt az elemzéseiért emlékszem, nagyon konzervatívan fogalmazott, összeszedetten, akkor jött a ME, annak nagyon örült emlékszem. Hihető karakter volt. Remélem jól van, mintha beteg lett volna.
.
Manopi meg lassan lesétálja a caminót :-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 22:30
Most őszintén kit ostorozok? Hát nekem nem fér bele az ahogy emberek más embereket ilyen módon szidalmaznak, ami itt megy gusztustalan. Akinek van/volt beteg a közelében, vagy vesztett el valakit pik-pak rákban az ilyet nem beszél. Emberek!!!
.
Soha nem mondtam hogy minden rendben. Az egész világ egy rakás szar, koronástul mindenestül. De nehogy az legyen hogy ha nem szidok embereket akkor nekem tetszik az àrfolyam...Nagyon sok milliós bukóban ülök, de méltósággal viselem. Próbálnék beszélgetni itt a rv-ről, ötletelni, gondolkozni a hozzá kapcsolódó hírekről, nem arról ki mit kíván a vezetőknek. 
.
Kitartást, jó egészséget mindenkinek. Léptem
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 16:51
Urak! Ez régen egy klassz forum volt, sokakkal simán leültem volna egy asztalhoz, enni-inni. Viszont az utóbbi időben a személyeskedés és a gyalázkodás lett a főszereplő.
Legyetek kedvesek hagyjátok már abba a gyalázkodást, a sértegetést, a felmenők szidását, a lámpavasazást. Emberekről van szó! Olyan emberekről akik ezreknek adnak megélhetést, munkát. Meg amúgy is jöttök itt a karmával közben teli szájjal szitkozódtok. Ultra gáz, nézzetek már magatokba. Maradjatok már emberek. Tisztességgel és ép ésszel. Amely cégtől vàrjàtok/vàrtàtok a pénzügyi nirvánátok, annak a fő tulajdonosát nem illik szidalmazni az álmoskönyv szerint! Mindenkinek jó egészséget! MLkedést! 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 13:05
Igazad van, és pont a kérdőjelek miatt nem értem a MÁP+-ba vándorló zsetont, ami simán inflálódik... Na mindegy. És mivel kb mindenbe be vannak ragadva a kisbüfik, de az alapkezelők is, így nem is lesznek rallyk szerintem a miku is kimarad idén.
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 12:13
R230
Tudom, hogy itt az egy hozzászólásra jutó zsenik száma magas, de szerintem ezt a 90-30-5Ft-os árfolyamot teljesen felesleges ide behozni, hergelni vele az embereket. Ez egész más történet. Itt a cég nem üres. Azt gondolom. Ott a jelentések, ott az elemzés. Itt a cég jól működik, csak az árfolyam a szar. A kibocsátási ár szintén nem magas, az apport érték volt téves. De én most nem látok parát a cégnél. Sőt! Jó irányt látok, tisztul a kép, tisztul a cég, van még rengeteg kérdés de a q1 és a q2 jó, az elemzés jó, jöhet idén egy jó q3 és a titász.
.
A hiba önmagában a tőzsdei pénzhiány. Nincs pénz a nagyokra sem, így esik. Ha megnézed
BUX -18% (év) -6% (3 hó)
OTP -25% (év) -9% (3hó)
MOL - 44% (év) -10% (3hó)
OPUS -32% (év) - 4% (3hó)
Semmivel sem rosszabb az OPUS idei teljesítménye mint a nagyoké. Lehet persze ilyen olyan ellen példákat hozni, de idén szívás van mindenhol. Nézd a deltát, ott elpárolgott pár hónap alatt a cég vagyonának 70%-a kb, és esett rá 5-6%-ot. Nem erről szól itt a buli. Nincs vevő, ilyen egyszerű, és sajnos 22-es csapdája, mert amíg rohan USA addig ide nem jön pénz, és sajnos ha ott esés lesz , akkor meg azért nem jön ide a pénz. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 11:42
SzabóPéter Áttörés show után érezték sokan ezt :-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 10:35
++++
Ez jó megfogalmazás.
Mi vagyunk a levegő, eresztünk. A sofőr a hibás (aki belement a szögbe) a szög a hibás ami beleállt a gumiba, vagy az autógyártó, esetleg az útépítő, vagy az aki eldobta a szöget? :-)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 10:25
Szerintem nem a vezetőség csinálja ezt. Indokold már meg, miért lenne jó nekik? 
- nemzetközi megítélésben egyre szarabb képet fest a cég
- fogy a vagyonuk
- csökken a cég piaci kapitalizációja
- csökken a hatalom, elveszik az büszkeség
NEM a cég vezetése csinálja ezt, meggyőződésem. A napi forgalomnál többet költ fénymásoló papírra az OPUS.. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 10:22
Ezen most nevetek. És marinéni is itt mellettem. 
.
.
Úgy örülök, hogy itt egy csomó zseni van, aki mind ATL-en száll be és ATH-n adja, aki minden fel kört végig csinál, csúcson dobja. Majd kinéz a 8.-ról, hogy mekkora király...
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 09:51
Ez nem méreg amit BrokerJózsi csinál, ez csak feszkó. Papír nélkül....
Gyuri jó ember, van papírja, ne bántsátok. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 13. 09:50
Üssék ki, csak már legyen vége....
Minden nap úgy nyitom meg az árfolyamokat, hogy azt látom, hogy az OPUS esik, esik és esik. Engem lelkileg teljesen felőrölt. És nem is azért mert esik, hanem mert NEM TARTOM MAGAM BALFASZNAK, hogy ilyen papírt vegyek. Nem is hazárdíroztam, sem 2017-ben, sem a választások 2/3-a után amikor vettem, sem az apportoknál, fúziónál, vagy idén március-áprilisban. Ezeket mind olyan események és hírek előzték meg, amelyek alapján az árfolyamnak EMELKEDNIE kellett volna.
.
Egy keménytökű vételem volt, most a Q2 előtti napon, mert mindenki szart várt, én jobbat, írtam is. Vettem. Jobb lett, sőt jó lett, mégis elestünk azóta. 
.
Nem tudom, olvasom hozzá a cikket, hogy a Marinénik mindig rosszkor szállnak be a "tőzsdébe" hát kérem akkor én Marinéni vagyok. 2017 óta 12 alkalommal szálltam  friss pénzzel be Opusba és MIND rosszkor volt? Ilyen konkrétan nincs. Majdnem mindennel tudok keresni. Segítsetek már, mi a pöcs folyik itt, hogy lehetséges ez, hogy egyre jobb hírek, egyre jobb eredmények hogyan párosulhatnak egyre szarabb árfolyammal? Nem rövid, hanem hosszabb távon most már.... 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 13:34
Az összeomlás nem tud összeomlani. Szerintem ez még egyébként odébb van. Kint is írnak erről, de nem idén. Lesz választási hype, vakcina hype, és majd utána tavasszal borulhat a bili. 
.
Az opus rezzenéstelenül lassított felvételben esik évek óta. Szóval itt akármi lehet, nem mozdítja ki sem a nyereséges eredmény, sem vétel, sem eladás, sem elemzés, sem politika. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 12. 12:36
Jaja, ezt beszéltük. Nekem is van a logo-s trader haverom. Szép a logója belevesz. Duplázgat....
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek