Nem leszek népszerű, de nekem az a véleményem, hogy napi 30-40 milliós srv-vel szerintem nem tudják lényegesen megemelni az árfolyamot. Hiába megy fel néhány forintot, mindig vannak realizálók akik visszanyomják. Több 100 milliós forgalommal esetleg lenne esély nagyobb emelkedésre.
Én sem várok esést, ha még is adják meg kell venni :) A cégre 0 hatása van ennek az őrületnek, innentől kezdve ez csak egy lehetőség a bővítésre. De tartom magam ahhoz, hogy nem lesz vérengzés.
Én nagy esésre azért nem számítok, max 580-Ig megy vissza szvsz. Nyáron a Béten kb csak itt van most story, ami árfolyam-emelkedéssel kecsegtet, szóval szvsz az esést is meg fogják venni, ha mégis lenne…
Meg az is lehet hogy nincs teljes korreláció (1-es) az opus és a btc között: btc ma kb.102e $, kb.06.05-en volt ennyi. Akkor opus 550 volt, VISZONT 02.18-an opus 640, btc meg kb.96e $...
Már csak ez hiányzott!!Ha nem kenne opusom lehet hajléktalan lennék.Ezt már nem lehet ÁRSTOPPAL sem szabályozni.DRÁMA AMI A MAGYAR FÖLDEKEN ZAJLIK!!https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250621/perzselo-hoseg-jon-jovo-heten-meglehet-az-elso-40-fok-769633
Az, hogy a tél csúszik, a gyümölcsvirágzás közepébe egy dolog, de én most először láttam olyat, hogy a sárga cukkini levele tetves, de annyira, hogy pödörödik.... eddig ez felénk nem volt jellemző. A másik, hogy a banánfa levele sárgul!! UV!!! A szedrem 80% kihalt!!! Ha nem raksz árnyékoló raschel hálót, akkor kuka minden. Ez a mai 1m vétel vicces, mert ha ez SRV, akkor elég sok dellát ellőttek ahhoz, hogy elinduljon fel, mert ez így komoly támasz lehet itt 590-nél!
NEW OPUS GLOBAL