Mire vagy ilyen nyugodr? Komolyan nem értem...Fél éve még 400 alá nem vártad, mert hogy olyan stoppok aktivizálódnak ott hogy ihaj. Most meg a 200 küszöbén állunk. Másnak tőkeveszteség neked profit olvadás ugyanolyan szar...
Köszönöm, hogy aggódsz értem. Én nyugodt vagyok, türelmem végtelen. Idő 2022-ig rengeteg. Az utolsó darabig megvan minden papírom, eszem ágában sincs eladni. A helyzet átmeneti. Szép estét😁
Meg van annak a helye! Dákó urr mondta,célkeresztben a Titász. Az sem ingyé lesz! Meg ner dinasztiák! Aki még mindig nyerőben, az adja bátran! 600 alatt lépésenként szabadultam meg az összestől. 252 volt az első ezrem és 5200 db körül volt a legtöbb részvényem. Így utólag, jó döntés volt. Sajnálom a választás követően bevásárlókat, akik még most is tartják, pedig 18 ősze óta lett volna idő kivonulni belőle.
Bajban vagyok. Az egyik barátom (ultipartner) kérdezte tőlem tavaly ősszel, hogy a brókere javasolja neki OPUS-t venni. Merthogy feleződött az árfolyam egy év alatt. Kb. 400ft volt. Én azt mondtam neki, hogy én elvből nem szálltam be az ML papirokba. (Biztos hogy rosszul tettem. Ne tőzsdézzen az akinek elvei vannak.) De a 2018-as beszámoló és a várhatóan belelapátolt közbeszerzések alapján ezen a szintem én már tartanám. A papir tovább ment elefelé 300 körüli szintre. Kérdezte, hogy ne szabaduljon meg tőle több mint 20%-os veszteséggel. Én azt mondtam, hogy most már tartson ki, mert a tőzsdei érték a saját tőke alá süllyedt. Volt egy kis sikerélmény december közepén (350 ft körülre emelkedett), de aztán folymatosan ment le. Megint kérdezte, hogy most mit csináljon (kb 250ft körül tartott az árfolyam.) Én azt mondtam, hogyha már eddig kitartott (és hülye volt, hogy két hozzánem értőre hallgatott,) akkor már kivárnám a 2019. évi beszámolót. Most állitólag a virus miatt esik tovább, de ennek már azért nincs honnan, nem pár hónappal ezelőtt volt csúcson. Pénteken ultizunk. Most fő a fejem, hogy mit mondjak neki. Ma már megérintette a 200-at is és miközben a többi nagypapir kicsit emelkedett ez továbbra is esik. Tényleg nem értem. Várhatóan szuper nyereséges lesz a 2019. évről (talán áprilisban) megjelenő beszámoló alapján. Tömik közbeszerzésekkel. Mi a fenétől esik egyfolytában? Tanácsot kérek. Mit mondjak a barátomnak (akitől amúgy is mindenhéten nyerek és a kettő már kezd sok lenni neki)?
Gyuri! Fáradtak vagyunk mind. Mindenkiből máshogy jön ki. Igazából azt érezteti velünk ez a papír, hogy szerencsétlen balfaszok vagyunk. Miközben az általunk közölt információk, hírek alapján vásároltunk mind. Így balfasz helyett egyszerűen csak áldozatok vagyunk... Mit nézegessek a részvénykönyvön? Mit fogok látni? És mit tudok tenni? Te alapvetően sokat kommunikáltál a Dakóval. Ezek után hogy éled meg mindazt ami itt folyik? Én azt mondom most akkor essünk tovább. Érjen véget. Jussunk el oda, ahonnét már nem tud tovább esni. 100Ft, vagy 50Ft. Nem érdekel. De legyünk ott holnap vagy a héten. Csak érjen véget ez a Mengelei cseppenként gyilkolás....
Jó estét ! Árfolyam : Javaslom hogy kérjetek időpontot a részvénykönyv betekintésére . Tudtommal erre van lehetőség, sőt betekintési jogva van a részvényesnek. Ha vagyunk, vagytok egypáran ki lehet deríteni mi folyik itt. Ez célravezetőbb elsőként. Kérlek egymást ( engem se beleértve ) ne bántsátok. Most befejeztem a kommentjeim, elfáradtam. Mint topic gazda tudomásul veszem, hogy a részvényárfolyam miértjére a válasz a részvénykönyvbe való betekintés fog magyarázatot adni. Mindenkinek jó éjszakát. Betgyuri
Szólhatott volna valaki hogy ennyi pénzért csak a ló faszát lehet megvenni mert akkor inkább elutazgattam volna, vagy egy Ford mustangot vettem volna azt még élveztem is volna na de ezt... :D
hát nem erre a lóra fizettem be de ezt kaptam. Konzumom volt. kimondottan a turizmus miatt vettem, nem speka vagyok hosszútávba gondolkodtam - viszont rövid időn belül sikerült megfelezni a befektetésemet, de ahogy olvasom a fórumot nem az egyetlen vagyok - mindenkinek kitartást. Dakót lehet hívni, ha kitartóak vagytok akkor fel is veszi. Bár az árfolyamon nem változtat semmit
NEW OPUS GLOBAL