A holnapi felpattanásban nem vagyok biztos!Ma is voltak kísérletek,de csírájában megfojtották!pl.vettek 1000 darabot 524 -en a következő pillanatban már 5K volt eladó 523-on a következő pillanatban már 10K volt eladó 522-őn!
Mit számít a cégnek az a plusz egy millió saját részvény? Szerintem semmit. A jelenlegi rv árhoz szerintem nem sok köze van a srv programhoz. Nem valami biztató ez a rángatózás, ráadásul ma nagy forgalommal esett.
Pedig az srv gátolja az emelkedést, hidd el megakarják venni még a több mint 1 millió darab sajátrészvényt január 31.-ig. Az ár meg nekik nem számít 547 Ft-ig vehetik, nem fillérb@szók.
Tegnap is 75000 db SRV-t vettek 520,89 Ft átlag áron.Mindig magasabb átlagon veszik,mint a záró.Engem az aggaszt,hogy valakik nagy forgalom mellett adják.A mai záron eladott hatalmas darabszám sem bíztató. Itt nem az SRV gátolja az emelkedést,mert mindig magasabb áron veszik a záró árnál.Deltát is amikor vette a cég 70 fölött volt,és mióta nem veszi ,azóta 620körül mozog.Úgyhogy ne várjátok a kitörést februártól,mikor már nem lesz SRV. Viszont bizakodom,hogy a napok óta történő esést ,holnaptól felpattanás fogja követni.
Kisrêszvênyesi követelês: több reggeli szênhidrátot a menedzsmentnek! Egyenek több fánkot a megfelelő agyműködêsêrt.. UI.: A víz alá nyomott labda is felpattan egyszer..
NEW OPUS GLOBAL