https://bet.hu/newkib/128288931 Erre még emlékeztek? Oket is megtévesztették, átb@szták? Ha mindvégig ez a forgatókönyv, minek bonyolították egy ilyennel is?
"Magyar korona fertőzöttek 80% = iráni" Azt azért tegyük hozzá, hogy csak az agymosó kormánypropaganda szerint. A rideg valóság meg az, hogy sok 100 fertőzött szaladgál már köztünk, akiken egyszerűen nem végezték el a tesztet, mert a pártközpont utasítása szerint minél kevesebb tesztet kell elvégezni és azt is lehetőleg külföldieken.
Pedig Viktor megint a migransokkal fogja megnyerni.Ha a gorogok atengedik a senkihazikat akkor mi fogjuk a keritesre felkenni oket.Utanna meg Viktor korbelovagol a hivei kozott a naplementeben.Gorogok nemi aproert at fogjak engedni a nomad hordat.Utanna jonnek a szerbek es a horvatok.Pedig csak nem kellene engedni kikotni a hajokat es problema meg lenne oldva.Uszkaljanak a vizen.Ha meguntak akkor mehetnek vissza ahonnan kuldtek oket.Van eleg hely a vilagban nekik a sajat fajtajuknal.
Hát nem tom örüljek-e. Tegnap a 226-os vételnél elírtam, hogy 216 nál vettem. Hát ma megvette 216-nál, de nem gondoltam, hogy már azzal is minuszban leszek. Én ezzel a két vétellel befejeztem azt hiszem, tele van vele a padlás. Jövő tavaszig valahogy kibírom vele. Akkor csak lesz egy-két nyereséges cég már itt (titász, e-on ker) és talán az építőcégek is beindulnak. Ha marad a corona dili akkor magyarok többsége itthon fog nyaralni így hunguest sem lehet majd nagyon rossz. Egy ideig azért nem fogok ránézni az árfolyamra, mert felmegy a vérnyomásom.
USA +6% holnap talán lesz kis zöld itt is, OPUS nagyot fog szólni idèn,lehet nevetni,kivereztetik a helyzetre való tekintettel akit csak lehet & kevesebb szájnak kell majd osztozni a nagy fel menetben,profitban) több lesz jó kezekben. Lehet nevetni is tovább lebeszèlni, itt akkor is olcsó az ismert tényekhez.. Tudjátok a nagy mágusok ,mikor vesznek sokszor,pánikban, pánikban venni! Továbbra is tartom h.májusra nyugalom lesz &430 feletti ár.. igen az innen dupla ès ehhez várok bejelentèst mèg(nem,nem az őrült kivezetesi agyrèmekre gondolok🤣) Sokan le fognak maradni 130-50es szinteket várva aztán max vesznek egy 20%os eros fél napon😉 Türelem cash-t terem,így látjuk, persze más láthatja máskènt,ilyen ez a világ. Sok sikert!
Magyar korona fertőzöttek 80% = iráni Ez mit jelent etelka néninek? Migráns. A viktor meg meg fog menteni. Nem engedjük a migránst, adunk pénzt a cégeknek ha visszaesnek a corona miatt, aztán lesz kis nyugdij premium, a csok-osok, a 3 gyerekes és nagycsaládosok... még pár dolog és ennyi.
Ez brutál, ami itt megy. Néha olvaslak Titeket, több, mint 10 éve vagyok jelen. Hasonló ahhoz, amit RVFben (meg azóta pár néven futott) éltem át. 11k-ról csak eset és esett. És amikor benne vagy sok pénzzel, akkor mindig arra gondol az ember, hogy nem baj, idő van, majd fordul.. De menjenek a b.d.a p.cs.ba. Nem érdekli őket a sok kicsi. Nyomtatnak végtelen részvényt és adják, ahol csak tudják..
Mondjuk igen, Orbán kezében a zsák krumpliért megvehető nyugdíjasok, a cigók, és a külhoni magyarok!!! Ez bizony jelentős szavazó tábor!!! De tuti meglesz szorongatva az a pingvin nyaka 😃😃
Ugyan miért ne tudna nyerni az ellenzék!!?? Ezt még így két év távlatából nem mondanám ilyen határozottan! Orbán gyakorlatilag a határozott (és ismerjük el )zseniális migráns politikájával nyerte meg a választást két éve!! Ez az ütőkártya már nemigen lesz a kezében. Ha a jelenlegi impotens ellenzék nagy nehezen kompromisszumra jut egymással, akkor orbánnak fikarcnyi esélye sem lesz két év múlva!!!!
Szerintem sem tud nyerni az ellenzek.Egyik barom sem fog lemondani a masik javara amikor a parlamenti mandatum lesz a cel.Valasztas elott Viktorek elkezdik etetni a nyugdijasokat.Rezsiutalvany meg tarsaik es maris tudjak,hova kell ixelni.Ilyen onkori valasztasokon meg osszeall a csurhe,de a nagy love miatt egyik sem akar kimaradni a parlamenti mezes bodonbol.Sima Fidesz gyozelem lesz,de nem 2/3-ad.
Nem tud az ellenzék nyerni. Nem utálják hanem irigyek rá. Van különbség. Mind cserélne vele, és pont ez miatt nem lesz jó az ellenzék. Ez a virus még jol is jöhet Orbánnak, megtámogatva a vállalkozásokat, embereket, minden balhé sok lehetőség is egyben. A paksot nem befolyásolja ez a story, a bu-be-t sem gondolom. A cég tud arról azt gondolom hogy miért vagy ki miatt esik az árfolyam de nem tud mit tenni. Logiksuan gondold végig miért lenne ez nekik jó? Mert 5ft-ról van? Ez marhaság. Minél nagyobb piaci kap. kell nekik. Ez fáj nekik, az interjú ma szenvedés volt hallgatni de csak a bizonygatás érződött belőle. Mintha kötve lenne a kezük
És minden nap a 611. 1db miért van? Hosszú ideje mintha valaki ezzel üzenne... Biztos hogy van ellenérdek, amire lehet az a válasz hogy nincs kommunikáció a cég részéről. Csak valahogy ezt le kellene zárni, kétlem hogy ez jó az opus vezetőségnek...
NEW OPUS GLOBAL