Szerintem meg a közgyülésen ha majd lesz ott kel összegyülnünk szép számmal tréning ruhában,acélbetétes bakancsal a lábunkon,hogy ha kel ne legyen gond felrugni az asztallal együtt őket ha kiérdemlik.De szeritem már a szeren vannak.
Sokáig benne voltam a papírban, szerencsére 500 körül elengedtem ezt az egész szarkupacot. Párszor belevettem egy-egy nagyobb esés után, de egy felpattanás után néhány napon belül rögtön leverték még jobban. És mi lesz, ha felpattan megint? Majd utána esik még többet. Nem tudom meddig eshet, de eddig mindig sikerült alulmúlni magát. Az ipar, mint az előbb írta valakit kalap szar, a turizmust a korona szétcsapta/szétcsapja, ezt maga Orbán mondta ma vagy tegnap. A szállodák pedig eddig legalább szépen termeltek. Na, ezek után mit lehet várni? És a korona vírus még nem is pusztított be igazán, most jön a java. Az Opus nagyon sérülékennyé vált az elmúlt egy-két évben a bizalomvesztés és a folyamatos öntés miatt. Ezért érinti még durvábban a világban uralkodó pánik. Sajnálom, akik beragadtak, bár most elég szar a helyzet a legtöbb papírban. Viszont az látszik, hogy ez a holding rosszul működik, erőből akarnak pénzt csinálni, hát nem megy. Max maguknak...
Na és ugye ők a a bennfentesek, akik mindent tudnak. De azért a biztonság kedvéért végignézik a negyedelést... Hát persze. Meg a mosolygó ember. Manopi legalább nem jár vissza kioktatni (vagy nem azon a néven), nade páran felbukkannak az emelkedős napokon beszólni a sok "türelmetlen hülyének"... Nade a fórumok már csak ilyenek...
Ha az ideget kiveszem magamból akkor nem kell még temetni ezt. Jönni fog a szar jelentés, begyűrüzik a korona, lelassul minden. De mi ezt már az előrelátó vezetőségnek köszönhetően beáraztuk mind. Azt nem tudom ha bejön az eon meg a titasz akkor mi lesz? Emelkedünk 10-20ft-ot vagy 20%ot és lesz 240? Vagy hogyan? 5-600 alatt ez nem pálya a legtöbbeknek. Kegyetlen az idei év.
hol vannak a fizetett felbeszelok? ok mit irnak? kezdek ketelkedni h egyes nagyon pozitiv emberek csak egy kamu szar alakok akik fizetve vannak h az embereket jol becsapjak... mindenkinek a kepzeloerejere bizom h kikre/kire gondolok...
Ilyenkor mi járhat bigprofit fejében, aki állítása szerint sok k rvel rendelkezik, es vásárolt a neres ismerőseinek. Tényleg azokat is atbasszak? Nem hinnem. Tehat nincs nekik. Vagy karzalanitjak oket piacon kivul.
NEW OPUS GLOBAL