Minden hétre jut egy "próféta", aki megmondta... De van olyan is, aki 500-ra, sőt 950-re várta. Ha vmi csoda folytán ott lennénk, akkor most azok döngetnék a mellüket. Pechünkre a csicskáknak lett igazuk...
A héten nagyon sok embernél szakadt a cérna és realizált sok millió ft bukót. Idegből, pánikból vagy félelemből dönteni nem szabad, ahogy a hype-ba sem szabadott volna belevenni. Tanulunk folyamatosan. Én azt gondolom ez a pánik, a korona csak gyorsít egy gyalázatos tervet amit gyorsabban meg tudnak csinálni, és utána ahogy megvannak megy a helyére az árfolyam. Vagy nem. Az egész egy rohadt nagy talány Van itt valaki aki látott hasonlót?
4ig is nagyon erdekes.Ha a mi vezereink faszszopok,de a kopasz eleg szepen vedte az arfolyamot odaat.Legalabb tett valamit.Itt ez fel sem merult.Megiscsak valaki szepen alank tesz?Politikai alapon vegeznek ki minket?
Ha ön eladni kíván, kérjük a -10 Ft/rv árfolyamnak megfelelő értéket kérjük utalja az alábbi Lölő számlaszámra :) 0000-0000-0000-szopus -----ez csak vicc, de így képzelem a jövő heti kereskedést, amikor elértük a negatív árfolyamot :)
Én két év után méretes bukóban kiszórtam ma az egészet. Azt hittem megbánom, de nem. Végre nyugodtan alszom. Kitartást mindenkinek, szerintem durva lesz ami még jön.
Dr Dákó befektetői kapcsolattartó tehetne egy nyilatkozatot, hogy nyugalom, a semminél kicsit többet ér a cég, 0-ra nem megy az árfolyam, megáll néhány forintnál, így mindenki meg tud ebédelni majd a pakkja értékéből.
A irányított az a baj hogy nem én irányítom ha valakinek olcsón kell az a baj hogy nekem nem szóltak a majd idővel jó lesz kérdés hogy megéljük és ha megéljük akkor már csak szerintem pelenkába tudunk fosni
NEW OPUS GLOBAL