az is, igen. és lehet egy inforádiós pr szöveg meg a zöld jelzés valamire. kiderül hamarosan. de szerintem a 150 meglesz, és onnan pattanás fel, mert különben vége.
Így van, ködös kérdések, ködös válaszok. A koronavírus pánikot az OPI "széles skálás" való mozgására adta válaszul, azaz, azért esett az elmúlt két évebn mert koronavírus pánik volt, ami teljesen értelmetlen csúsztatás.
nutexet kell venni, baszki az 30ról fog indulni és be fogja előzni az opust. most 1 opi 6 nutexet ér. 100k opiért 600k nutex és 150nél az 90 millió ft, ahhoz 900-as opus kell, ami sosem lesz, de nutexben benne van az esélye, az meg már sokat ugysem tud esni :)
Akadjal mar le a temarol.Ha cimboraja azt mondja hogy megvan neki mind akkor ugy is van.Nem nagy orom ez neki sem ami most zajlik.Bar olyan beker arral nincs min izgulni.Ha van ideje kivarni a szebb napokat.
Ha ennek rossz vége lesz, és büntetlenül meg lehet ezt csinálni ebben az országban akkor nekem taka van, eladom a cégeim, kecókat és viszlát. Mert akkor az én etikai morális világomba mindez nem fér bele.
koronavírussal igaza is lehetne, senki nem mondja, hogy ne fogja rá az utóbbi hetek esését, ahogy mondta, de a fúzió óta, amikor is 461 ft volt az árfolyam , 250 ftot esett! akkor még nem volt koronavírus a köztudatban! Arról nem is beszélve, hogy 2018 nyara óta csak esik, de vegyük reális kiindulópontnak a cég feltöltését az ml apportokkal, 611 ft-on. szóval azóta csak esik ez a csodafúziós. a kis burnyák tudja, hogy miről van szó, de bszott rá normálisan reagálni. ez egy fizetett 3 perces beszélgetés volt, az is lehet, hogy egy jelzés valakik számára vagy azért hogy itt az idő beszállni, vagy azért, hogy srácok szórjátok ami van, mert kalap kabát. ezt csak a "kódot" ismerők tudhatják.
tenyleg nm vagom mi a f@sz van... meddig lehet ezt le nyomni? oszinten? technikailag hol a hatar nekik? ki mit gondol? Azert nyilvan baszottnagy ceg.. est a vegtelensegig nem tolhatják. A kibaszott haveroknak meg mar reg meg kellett volna venniuk olcson a pappert! vagy lehuzzak es nyomnak egy 2017hez hasonlo rallyt? utana meg ujra lenyuljak az emberek penzet ugyan ezzel a kodszerrel. ? most komolyan? Lehet oda kene menni az irodajukhoz 20 an es eroteljesen rajuk verni az ajtot h ki a kákom van veletek????? bunozo banda
Csak egy ellentmondás. Megmondom őszintén, Zsolteenak, aki semleges az ügyben, jobban hiszek, mint egy barátnak, akinek manopi mondhatta, hogy ne mond el az igazságot. Bár, szerintem eléggé lényegtelen, hogy eladta-e. Nem volt neki kötelező tartania, annak ellenére, hogy ő is nagyon hitt az Opiban.
Holnap jon az alamerules akkor.Ugysem usszuk meg.Lassuk sarpaca 180-as arfolyamat akkor.Ha onnan sem fordul akkor egy az egyben atvaltom est reszvenyre.
Z209 Várom a menedzsment lemondó nyilatkozatát. A hétre fel kell függeszteni a részvényt és újra kell kezdeni az alapoktól mert ezt így nem lehet tovább csinálni.
NEW OPUS GLOBAL