zelcsi

Regisztráció: 2013-11-20 11:38:13

Hozzászólások száma: 905

Utolsó hozzászólás: 2020-07-03 08:48


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

231 104
péntek, 00:11

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL ma, 08:48
Jó lesz ez nyertestársak.  A kitartóknak meg lesz majd a jutalma.  A vezetés gőzerővel dolgozik értünk is. 
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 12:01
Ismételten végiggörgettem a beírásokat és egyet sem találtam köztük,  melyikben bántaná vki a Gyurit. Olyan volt,  hogy nem értettek vele egyet,  de ez csak véleménykülönbség. Sztem itt nem csak egyirányú vélemény fogalmazható meg. A Gyuri sem ért egyet több hozzászóló beírásával,  azok pedig nem szivják mellre. 
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 09:47
Egyesek a szivukre veszik,  ha a vezetőséget negativ jelzőkkel illetik. Ahhoz a pofátlansághoz van bőr a képükön,  hogy mást eladásra búzdítsanak,  holott azzalmár személyeskednek , igen sértő. Itt több ilyent hozzászóló tollából olvashattunk,  kiknek a jövőről alkotott képe már évek óta nem valósul meg,  sőt más irányt vett a folyamat. 
Globalis SzOpus Nyrt. csütörtök, 07:34
Az elmúlt évekből egy pár témát be lehetne pakolni a perbe,  mely akár még a csalást is kimeríti. 
NEW OPUS GLOBAL szerda, 21:19
Ketten legalább odavannak a hyper Super főnökért. Valóban sokat tett értünk. 
NEW OPUS GLOBAL szerda, 21:13
Miért nem mondják meg,  hogy mennyi kpn ülnek?  Ez egy tampont is lehetne a potenciális befektetőknek. 
Globalis SzOpus Nyrt. szerda, 21:10
Képzeljétek el azt a sok nerest,  akik 400 felett nem kis tételben vásároltatattak be maguknak ebből a tuti befektetésből. Vagy ez is egy kamu volt,  mert azok az elejétől tudják,  hogy ez csak a lehúzásra megy?  Itt nyáron a fű sem fog nőni,  max a spekák leöntik a certik kiütéséig,  azt majd lehet mondani,  hogy emelkedett 30%ot,  azt 200 sem lesz. Ezt nagyon beszoptuk. Rosszul döntöttünk volna?  Szomorú,  hogy a cég aktuális vezetői félretájékoztatták a befektetőket befektetésre ösztönözve,  majd hagyták,  vagy az ő irányitásukkal rohamosan a rv egyre jobban el értek telepedett. 
NEW OPUS GLOBAL szerda, 16:59
Amúgy aki sok millió bukóban ül mit tehetne?  Félévente elhiszi,  hogy a következő kitűzött időponttól változás állhat be?  Vagy irja be,  hogy hónap végére 20-30%al feljebb lesz az árfolyam?  Pedig nem. Sztem nem olyan nagy baj,  ha vki levezeti a feszültséget,  annyira azért ezek a beirások nem sértőek. Engem jobban zavar,  ha egy nagyokos hajtogatja,  hogy mindjárt emelkedik,  aztán utána nem látja be ha tévedett,  csak már hónapokra,  majd évekre jelöli meg az árfolyam emelkedést. A céget pedig épülő szépülőnek nevezi. 
NEW OPUS GLOBAL kedd, 18:28
Számomra az a kérdés,  hogy ez az ár a nagy tulajdonosok elképzelése szerinti vagy sem.  Mert ha nem,  és tenni akarnak ellene,  csak balfaszok,  még mindig jobb verzió a szándékos kicsinálásnál.  Egyik eshetőséget sem zárhatjuk ki. 
NEW OPUS GLOBAL kedd, 15:53
Azok,  akik a külföldi piac elodázásávak kapcsolatos hozzászólásokra tolták a mínuszt,  meg indokolható,  hátha mi is nas megvilágításban látnánk az eseményeket. 
NEW OPUS GLOBAL kedd, 10:18
Már a 3-400as szintekben sem reménykedhetünk,  nem hogy a 6-800 ban. Lehet ez sosem lesz annyi,  más terveik vannak. A sok kp meg lehet lassan elfogy a működési költségekre,  meg tőkésítésekre,  hogy baaráti alapon szarért eladhassák. Azt pontosan hogy lehetne meg tudni,  hogy mennyi kp-n ülnek? 
NEW OPUS GLOBAL péntek, 15:23
Az is előfordulhat,  hogy az opus megálmodói egy karitatív reorganizációs céget álmodtak meg,  mellyel az arra érdemes vállalkozó hajlamú barátaikat támogatják.  Persze ez a évesek megkárositasa,  de ezt járulékos veszteségnek betudják. Nehéz megtippelni mit várhatunk a jövőtől,  mert kiszámíthatatlan lepeeseik vannak,  mi pedig kiszolgáltatottak vagyunk. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 25. 08:17
Ebbe a cégbe azért kellenek a szakértők,  hogy minél tisztábban átjátszhassák a vagyonelemeket saját érdekkörüknek. Majd akkor lesz emelkedés,  ha a főtulaj úgy érzi,  hogy már a körülötte lévőket nem kell helyzetbe hozni. Kérdés ez eljön e valaha és rájönnek e,  ha a rv értéke és ezzel együtt az árfolyama emelkedik,  azzal a saját vagyona is nő. Sajnos várhatjuk,  hogy vmi miatt el kezdjen emelkedni,  de teljes érdektelenségbe fulladt ez a rv. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 23. 17:16
Azt tudta az ember,  hogy lopnak,  ahol csak lehet. De kijöttek a napfényre,  ország világ elé,  azt nem gondoltam volna,  hogy a nyílt színen is megcsinálják. Aztán rendszeresen cserélik a vezéreket,  s mindegyik visszafelé mutogat (mert ahhoz nagyon értenek) hogy ők nem tehetnek róla,  az elődjeiken kell számonkérni.  Persze ezért ez nem igy van. És az a röhej,  hogy papíron Mészáros is az átvágottak táborát gyarapítja,  mert hat o is ugyanolyan rves. Azt meg nem lehet bizonyítani,  hogy az o döntései is befolyásolták ezt a ev árat. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 23. 14:42
Besenyő Árpád
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 23. 13:54
Láttam egy 225 db-os kötést a 15 perccel késleltetettben. Ez ám a mázli. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 22. 16:45
Bocsi,  ebben tévedsz,  elég a hatalom is. Akkor mindent is megtehetsz. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 22. 15:17
Még tőle kapta az eligazítást. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 22. 14:09
Na ők nem fognak jotekonykodni,  ha tehetnek egy fillért sem adnának es ugy is éreznek,  hogy nekik ez jar. 
NEW OPUS GLOBAL 2020. 06. 22. 13:33
Egy jó tanács.  Mielőtt az elküld gombra kattintasz,  olvasd el amit írtál,  hogy tényleg azt akartad-e. 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek