Ha nem a legjobb. Ennél emberibben nemigen lehet az igazságérzetből dk-s dk-soknak, hogy a helyzet már rég megváltozott, és ezt már nagyon észre kellene venni: részesei-e a változásnak vagy gátjai.
"Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti. ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő” – posztolta vasárnap délután Magyar Péter." Telex: Hármas vitára hívta ki Orbánt és Gyurcsányt Magyar Péter
Jaj ne. A tanulmányai, már megint. Attól nem lesz valaki, ezt kellene megugornod. De ha most komolyan fegyőrt véded, az annyira veszett ügy, hogy megemberelem magam és inkább bele sem megyek.
Igen, kétfejűség probléma volt (elnökség vs frakció), látható is volt a nem konzisztrns kommunikáció. de pont ezt oldotta meg az elnôkség-csere. Egyébként szerintem mär a 7 vagy hány fős elnökség is gond. Ùgy képzelem, hogy már az rendkívül hatékonytalan a sok vita miatt. Fekete-Győrt amúgy ismered személyesen? Mert én nem igazán. Miből gondolod, hogy "agyhalott"? Az életrajza alapján elég komoly tanulmányi háttere van pl.
kérdés?orbán gyurcsány a háttérhatalom szekerét hajtja .és magyar péter kiét ugyanazt?megfőznek mindenkit mint a békát -olyan átverés meg a világban -mint sohasem.
Néhány részlet az egyik legjobb értékelésből a Magyar-jelenségről. (Aktuálisan a fiatalokra vonatkozó.) . "Oda jutottunk, hogy szent tehenek vannak, Orbán-tehén, Gyurcsány-tehén és Magyar-tehén, és átjárás az istállók között nincs, mert akkor áruló paraszt vagy. Szerintünk ez teljesen beteg dolog, és Magyar felbukkanása tette mindezt egészen világossá. (...) ... mi, ötvenesek-hatvanosok nem vesszük észre, vagy nem akarjuk észrevenni, hogy felnőtt "mögöttünk"egy generáció, akik nem éltek az átkosban, nem élték meg a rendszerváltás reményhegyeit és az azt követő évek csalódás-szakadékba zuhanását. Ők egészen másképpen gondolkodnak, mint mi. (...) Ez a generáció rühelli Orbánékat. Ez a generáció az aktív generáció – mi is azoknak képzeljük magunkat, de nem, nem vagyunk azok, csak kurvára okosnak gondoljuk magunkat, mert sok mindent megéltünk. . De ez az ország már az övék, és nekünk kutya kötelességünk lenne támogatni őket abban, hogy ténylegesen az is legyen. . És ha ehhez el kell engednünk a klasszikus felállást (vö. ellenzék), akkor meg fogjuk tenni. Mert nem akarják úgy csinálni, ahogy mi (nem) csináltuk. Belenőttek az apátiába, úgy szocializálódtak, hogy itt mindenki csak legyint, hogy úgysem történik semmi. A politika, a politikus szitokszó a köreikben, és ehhez a nevezetteknek csak gratulálni tudunk..." . Érdemes elolvasni az egészet: https://www.facebook.com/photo?fbid=954307106369289&set=a.215353843597956
A tegnapi tüntetésen sok fiatal volt (legalábbis ahol én álltam ezt láttam, ill. ahogy mentünk haza, akkor is).Remélhetőleg ezek ha hazamennek, akkor előhozzák a témát otthonés leültetik a fideszes szülőket a monitor elé és megmutatnak neik 1-2 MP-es interjút. Máskép sajnos nem fog menni.
Az elnökségből de.Nem vezették, nem tudta elérni, amit szeretett volna. Engem annyira nem érdekel, csak annyiban, hogy ilyen agyhalott fegyőrrel a frontpolitikában mit akartak vajon. Meg az összevisszaság, amit Kele szépen leír.
Nem túrták ki, és nem lépett ki tudtommal. Mezei tag most is. Ugyanakkor érdemes belegondolni, hogy hozzá hasonló kvalitású emberek vezették az elmúlt 1 évben a pártot. Orbán rendszerében nem számít. Ha Nobel-díjasok alapítanának pártot, az Orbán-maffia azt is gond nélkül bemocskolná, és bedarálná.
Jo de a hiveik mindent! elhisznek, és ezt fel sem érik aggyal. És ezekböl vannak tömegek, ezeket a full egyszerű embereket is valahogy fel kellene világositani
"Köszönjük, Magyarország! A rendőrség szerint 250 ezer, a kormánypropaganda szerint 24 ezer (), a valóságban 3-400 ezer ember. A lényeg, hogy április 6. után már semmi sem lesz úgy, mint eddig volt.Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat. Ma elkezdtük a közös munkát. A haza minden előtt." https://www.facebook.com/peter.magyar.102
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)