Mivel nem jegyeznek árfolyamot erre a papírra most, emiatt nem listázza a rendszer. De , hogy emiatt a portfólióból is kikerül, az elég nagy hiba. Mehetne egy left join névértéken😁
Nekem is eltünt. Kamat jött, értékpapír nincs. Egyenlegben, portófólióban nincs. Tranzakció nem volt, pénzszámla mozgás csak a kamat... Decemberi számlakivonaton rajta van. Hogy van ez?
Pénteken délután 2-kor van értéknap váltás, amikor is az egész hétvégi, 3 napos kamatot jóváírják. Azaz a Kincstárban már 22-e van. Tehát a kamatot is fizetik. A Kincstáros pénz számlára. Ez így normális. Bankszámlára ugyanakkor csak hétfőn fog kimenni, amikor megy a következő Giro. Hétvégén nincs utalás délután 2 után.
Nekem 19:28-kor jött az SMS a 2033/I prémium kamatáról. Emlékeim szerint a kincstári szoftver újrahúzás után default beállítás lett a push, az sms-t külön be kellett állítani (de lehet rosszul emlékszem),
Én már a hét elején kaptam levelet a vízközmű szolgáltatótól ezekkel a számokkal. Dobtam egy hátast. Nekem a vízszámlám így az éves 40-45k-ról 180k-ra ugrik..
nekem nem jött sms, de belépve most látom, hogy a 2033/i kamata ott van, úgyhogy vettem belőle 9.9-es pmápot. Úgy vagyok vele, hogy ez már a kamat kamata lesz, az összeg se nagy, nem érdemes sokat gondolkodmom rajta, hogy vajon melyik lesz jobb 2026ban pl.
Magyar Állampapír tulajok