Topiknyitó: saru 2007. 05. 02. 16:07

Felbontották Kádár János sírját !  

Meggyalázták Kádár János sírját

2007. május 2. 14:15Meggyalázták Kádár János síremlékét a fővárosi Fiumei úti temetőben szerdán - közölte a rendőrség az MTI-vel. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: ismeretlenek leszedték Kádár János és felesége síremlékének márvány fedlapját, a földet pedig kidobálták. A történteket először a sírkert biztonsági őrsége észlelte. A VIII. kerületi kapitányság rongálás miatt rendelt el nyomozást, a helyszíni szemle jelenleg is tart - tette hozzá. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látta, hogy a temetőben a munkásmozgalomi panteonjára fekete festékkel gyalázkodó feliratot írtak: "Gyilkos és áruló szent földben nem nyughat". Ez az idézet a Kárpátia együttes "Neveket akarok hallani" című dalából származik.A 2003-ban alakult magyar zenekar a Wikipedia nevű internetes lexikon szócikke szerint "magyar nemzeti-rock stílusú", "erős nemzeti identitású és revizionista" zenét játszik. A BRFK vizsgálja, hogy van-e köze a feliratnak a sírrongáláshoz.A Magyar Kommunista Munkáspárt minden parlamenti és parlamenten kívüli párttól azt kéri: függetlenül attól, hogy mit gondolnak Kádár János történelmi szerepéről, ítéljék el a sírrongálást.A Magyar Kommunista Munkáspárt elnöksége közleményben tudatta: a párt "mélységes aggodalmának és felháborodásának ad hangot Kádár János sírjának meggyalázása miatt", és elítélik mindazokat, akik a sírgyalázást elkövették, vagy elősegítették. A párt azt követeli, hogy a kormány "azonnal és a leghatározottabban ítélje el az eseményt", a nemzetbiztonsági szolgálatok és a rendőrség pedig találja meg a tetteseket.

(MTI)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 14:21
#1004
Orbán Viktor és Kádár János
https://www.youtube.com/watch?v=2Lhpj_4ZkqE
_Macika_
_Macika_ 2023. 11. 22. 21:20
#1003
Uniós szinten a magyarok bíznak legkevésbé a közmédiában
.
Még azt a lengyel közmédiát is hitelesebbnek érzik a fogyasztók, aminek egykori műsorvezetője azt mondta: durvább propagandát csináltak az elmúlt években, mint a kommunizmus alatt.
rockmaster 2023. 08. 28. 08:03
Előzmény: #1001  _Macika_
#1002

Szerintem még ma behivatja a Kakadu az orosz (szovjet) nagykövetet és tiltakozó jegyzéket küld neki a nyilvánvaló hazugságok miatt.
Az '56-os szervezetek külön nyilatkozatban ítélik el az orosz (szovjet) történelemhamisítást még ma.
_Macika_
_Macika_ 2023. 08. 23. 12:13
#1000
A Sztálin mellől a fotókról utólag kiretusált kegyvesztett kommunisták sorsára jutott Pálffy István, miután alighanem rekordidő alatt, egyetlen este után azonnali hatállyal kirúgták a HírTV-től, ahol legelső adásában rögtön arról beszélt, szerinte megértőnek kell lenni a pedofilokkal.A Bors hosszú termelési riportban mutatta be az egykori KDNP-s politikus első napját új, kormánypárti munkahelyénél, a HírTV-nél, de a kirúgás után a riportot azonnal törölték – vette észre a Média1.Csakhogy ma már nehezebb átírni a múltat, mint hatvan éve: a kormánnyal pár éve már szintén nem olyan kritikus, ugyanakkor a hivatalos kormány-holdudvarba, a KESMÁ-ba még be nem sorolt Index ugyanis lelkesen szemlézte a Bors tudósítását, így náluk még elérhető, mi szerepelt a törölt cikkben, valamint a cikk most már hibaüzenetet betöltő linkje is.Nagy kár is lenne, ha a riportból semmi nem maradt volna meg az utókornak, hiszen tényleg minden ízében az előző rendszert idéző anyagról van szó, amelyben a Bors munkatársai elkísérték mindenhová Pálffyt a nagy napon.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 06. 30. 13:15
#999
Nem udvarolta körbe a kormányt az Integritás Hatóság első éves jelentése
https://telex.hu/belfold/2023/06/29/integritas-hatosag-elso-jelentese
"A meglévő, az európai uniós források felhasználását szabályozni és ellenőrizni hivatott rendszerek, folyamatok, belső előírások és jogi normák teljessége, összhangja, illetve felépítettsége alapvetően megfelel a nemzetközi elvárásoknak és standardoknak.”
A részletes folytatás azonban a hiányosságokról szól, amelyek miatt az előírások gyakran nem érvényesülnek.
____________________________
A kádári diktatúra is ilyen volt. Papíron voltak ugyan jogaink, de a gyakorlatban a hatalom gondoskodott arról, hogy csak kötelességeink legyenek.
_Macika_
_Macika_ 2023. 06. 16. 13:48
#998
A magyar kormány demokratikus és a nép akarata szerint cselekszik,
Brüsszelből szovjet típusú vezetés utasít - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Libero című olasz napilapban pénteken megjelent interjúban.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 04. 30. 14:40
#997
A békemenet üzenetei a találomra kiválasztott Dunakanyarból.
https://www.vaconline.hu/tag/bekemenet/
"Vác, Kismaros"
___________________________
Magyarán. A fideszes önkormányzati polgármesterek üzennek a hatalomnak: teljesítettük a mozgósítást.
A Kádár-rezsim május elsejei üzenetei is hasonlóak voltak: Vörös Csillag traktorgyár, Csepel Művek, Fegyver- és Gázkészülékgyár, ...
A proletárokat betereltük a párt pillanatnyi vonalába.
Nedden 2023. 04. 20. 20:16
Előzmény: #993  _Macika_
#996
Ki fogja ellenőrizni? Ja a korábbi bérkommandó….
Nedden 2023. 04. 20. 20:15
Előzmény: #994  _Macika_
#995
Döbbenetes, hogy Magyarországon ilyen drága lett az élelmiszer! Ausztriába járok már havi bevásárlásra. Szerintem ez történelmi rekord. Anno a Habsburgoknak is az olcsó élelem miatt kellett a Magyar föld. Bérekben Bulgáriával, fogyasztói árakban Svájccal versenyzünk.
_Macika_
_Macika_ 2023. 04. 20. 10:25
#993
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 03. 27. 19:09
#992
Jens Stoltenberg áprilisra a magyar kormány  tiltakozása ellenére  is összehívta a nato–bizottság ülését.
Ez a kádári időkben is így volt. A nato jól megvolt a magyarok nélkül is.
Dehogynincs
Dehogynincs 2023. 02. 26. 15:37
#991
Svéd–finn NATO-csatlakozás: Halogatták, halogatták, most hirtelen a Fidesz-frakción belüli vitáról beszélnek
https://telex.hu/belfold/2023/02/23/nato-csatlakozas-finn-sved-fidesz-kdnp-allaspont
"Orbán Viktor miniszterelnök azt szeretné, hogy fogadják el a javaslatot, azonban a frakció megosztott a kérdésben, komoly vita alakult ki a balatonfüredi frakcióülésen"
_______________________
Kapóra jön a demokrácia látszata. A mamelukok egy része Orbán hivatalos álláspontját képviseli, a seggnyalók másik része pedig az oroszbarát Orbánt anélkül, hogy bármelyiküknek lenne saját, szilárd, elvi álláspontja.
Annyira kilóg az időhúzás lólába, hogy még én is észreveszem.
_Macika_
_Macika_ 2023. 02. 06. 11:49
#990
11:43Nyilvánosságra került: a KGB-nek dolgozott Putyin főpapja
ecsém, orbán csak közbejárt az érdekében
nincsenek rá szavak
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 12. 01. 08:43
#987
Az Eötvös József Gimnázium egy, a Karinthy Frigyes Gimnázium hat és a Vörösmarty Mihály Gimnázium egy tanárának szűnik meg rendkívüli felmentéssel a közalkalmazotti jogviszonya december elsejétől a polgári engedetlenségben való részvétele miatt.
A Belügyminisztérium leszögezi: álláspontja megingathatatlan, következetesen járt és jár el a munkájukat jogellenesen megtagadókkal szemben.
https://telex.hu/belfold/2022/11/30/tanarok-kirugas-belugyminiszterium-iskolak
Magyarán. A nem teljes értékű demokráciában elveszik a tanárok sztrájkjogát és ha tiltakoznak ez ellen is, akkor betartják a diktatorikus törvényeket.
Nem lepnék meglepve, ha a múlt század első felében született aggastyánhoz tartozna az oktatás, aki élete legfogékonyabb korszakában a kádári diktatúrát szolgálta ki a hatalom erőszakszervezetében. Bolsevik mentalitására jellemző, hogy a rendelkezésére álló béremelési keretet úgy osztotta el, hogy ebből a rendőrök érzékelhető emelést kaptak, a tanárok meg semmit.
Neki mindegy, hogy Kádárt szolgálja ki vagy az oktatásellenes és tanárellenes, de oroszbarát Orbánt.
_Macika_
_Macika_ 2022. 11. 28. 19:14
#986
https://telex.hu/belfold/2022/11/28/varoshaza-ugy-bajnai-gordon-anonymus-szivarogtatas-rendorseg-hatarozat
-kelepcét állítottak, lehallgattak,- majd a mondandómat megvágták és így értelmét alapvetően megváltoztatták és- ezt a manipulált szöveget a széles nyilvánosságban terjesztették
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 23. 14:31
#985
Magyarországot ellepték azok a plakátok, amelyeken  egy SZANKCIÓK feliratú, lefelé tartó bomba jeleníti meg a „brüsszeli szankciókat”. Alatta ez a szöveg: „tönkretesznek minket”.
https://parameter.sk/sites/default/files/styles/image_of_article/public/photos/oszlop_eles_2.jpg?itok=F53ltLw2
A Kádár-korszak is ilyen volt. A hatalom akkor is gondosan ügyelt arra, hogy mi legyen a véleményünk.
agitprop jelentése
https://topszotar.hu/idegen-szavak/agitprop
(a pártállami időkben) agitációs és propagandaosztály, a politikai "nevelőmunkával" megbízott részleg kommunista pártszervekben
Az agitprop nemcsak diktatúrákban fordul elő, hanem a nem teljes értékű demokráciákban is fölüti a fejét.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 09. 19. 12:52
#984
"Elsöprő többséggel fogadta el az Európai Parlament (EP) Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti EP-képviselő azon jelentését, amely kimondja, hogy Magyarország nem tekinthető teljes értékű demokráciának."
https://www.portfolio.hu/global/20220915/kimondta-az-europai-parlament-magyarorszag-tobbe-nem-tekintheto-teljes-erteku-demokracianak-567093
A Kádár-rezsimben is csak "szocialista" demokrácia volt. A szocialista jelző fosztóképzőként működött, a szocialista demokrácia csupán a pártállami diktatúrát jelentette a megszállt országunkban.
A Kádár-rezsimben nem lehetett bírálni a diktatúrát.
Most viszont valóban van (már vagy még) valamekkora demokrácia. Ezt a tökelütött ellenzekzék valamennyire bírálja is a szerény képességei mellett, viszont a kormánypártok megélhetési politikusaitól egy mukkot nem hallottam arról, hogy lehet valami igazság ebben az EP-jelentésben.
A kormánypártok soraiban vagy működik az öncenzúra vagy pedig tényleg demokráciának tartják ezt az elbaltázott katyvaszt, amiben élünk.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 09. 05. 20:01
#983
Valóban megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet a 32 éves Koncz Zsófia
https://telex.hu/zacc/2022/09/04/koncz-zsofia-harom-evtized-a-magyar-banyaszatert-emlekerem-emleklap-banyasznap
Brezsnyev elvtársnak is sok kitüntetése volt, de kettőt soha nem kapott meg. Nem volt Hős Város és Hős Anya sem.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 08. 04. 13:10
#982
A jövőben nem teszi közzé az energiahivatal a lakossági áram beszerzési árát
https://telex.hu/belfold/2022/08/03/energiahivatal-aram-lakossagi-arak-nem-teszi-koze-2022
"az egyetemes szolgáltató állami tulajdonba kerülése után már semmilyen jelentősége nincs."
________________________________________
Aha. Nyugodtan közzétehetnék, hiszen már semmilyen jelentősége nincs.
A kádári diktatúrában pártunk és kormányunk sem osztott meg minden adatot a dolgozó néppel. Nem tartozott ránk az államadósság mértéke vagy az, hogy a megszálló Vörös Hadsereg atomfegyvereket telepített hazánkba.
Az egyetemes szolgáltató állami tulajdonba kerülése vélhetően nem államosítást jelent, hanem lőrincesítést.
_Macika_
_Macika_ 2022. 07. 20. 21:10
#981
20:44Szijjártó Péter: az alacsony adók jelentette versenyelőny elvétele a kommunizmusra emlékeztetne
.
nemhogy felbontják , hanem ott ülnek mellette és sírnak folyamatosan
hiszen minden második mondatuk róla szól
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 07. 03. 13:45
#980
Sikerült újra feltalálni a hiánygazdaságot. Az egyik gyerekem most hozta vissza az autómat és szabadkozott, hogy nem tankolta tele, mert a kútnál csak pici áron adták a benzint.
Hatósági áras benzin állítólag holnap lesz annál a kútnál.
_Macika_
_Macika_ 2022. 06. 30. 10:20
#979
Bővít, sikeres, kapál, segít, nincs vége a láznak – Magyarország fölött az égbolt felhőtlen
https://telex.hu/zacc/2022/06/30/bovit-kapal-korszerusit-segit-nincs-vege-a-laznak-magyarorszag-folott-az-egbolt-felhotlen
_Macika_
_Macika_ 2022. 06. 09. 09:47
#977
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 04. 23. 11:28
Előzmény: #975  offshort
#976
Az erkölcs koronként, helyenként és közösségenként más és más.
Az egyik alapvető különbség, hogy az úttörők 12 pontjánál szó sincs isteni eredetről.
Csak a közösséget védi, mégpedig a megszállók közösségét az ellen, hogy a bennszülöttek föllázadjanak a fegyverrel rájuk kényszerített rendszer ellen. Ehhez szükségük volt olyan kollaboránsokra, mint Gy. Németh Erzsébet.
A másik különbség az, hogy az úttörők az általános iskola fölső tagozatát fedték le. Az alsósoknak ott volt a kisdobosok 6 pontja, a középiskolásoknak pedig a kisz.
A nagykorúak pedig az mszmp-ben kollaborálhattak a megszállókkal.
Ezt megtette többek között Gy. Németh Erzsébet, Gyurcsány, Pintér, Matolcsy és Kövér is.
Most meg azzal népboldogítanak bennünket, hogy a demokráciát tanítják nekünk.
offshort
offshort 2022. 04. 22. 20:10
Előzmény: #974  Dehogynincs
#975

tízpancsolat! 
.
1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! 
2. Isten nevét hiába ne vedd! 
3. Az Úr napját szenteld meg! 
4. Atyádat és anyádat tiszteld! 
5. Ne ölj! 
6. Ne paráználkodj! 
7. Ne lopj! 
8. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy! 
9. Felebarátod házastársát ne kívánd! 
10. Mások tulajdonát ne kívánd! 

erkölcsi szempontból mi a különbség? 
leszámítva a párt és népköztársaság iránti elkötelezettséget?
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 04. 22. 14:43
#974
Tisztességesen kell élni és dolgozni, hogy érdemes legyen egy-egy listára felkerülni – így indokolta a főpolgármester-helyettesi pozíciót parlamenti képviselőségre cserélő Gy. Németh Erzsébet, hogy miért kerül mindig helyzetbe.
https://www.nepszava.hu/3154349_gy-nemeth-erzsebet-interju-budapest-parlament-orszaggyules-valasztas-2022
Hááát. Ha tisztességes emberekről akarok olvasni, nem biztos, hogy a pártlisták böngészésével kezdeném.
Ha jól emlékszem, akkor Gy. Németh Erzsébet volt az úttörőszövetség utolsó elnöke.
Az úttörők 12 pontja:
 Az úttörő hű gyermeke hazánknak, a Magyar Népköztársaságnak, felelősséggel dolgozik érte.
 Az úttörő erősíti a népek barátságát, védi a vörös nyakkendő becsületét.
 Az úttörő szorgalmasan tanul, a világ és önmaga megismerésére törekszik.
 Az úttörő gyarapítja és védi a szocialista társadalom értékeit.
 Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.
 Az úttörő igazat mond és igazságosan cselekszik.
 Az úttörő szereti, tiszteli szüleit, nevelőit és az idősebbeket.
 Az úttörő igaz, hű barát.
 Az úttörő bátor és fegyelmezett.
 Az úttörő szereti és védi a természetet.
 Az úttörő edzi testét és óvja egészségét.
 Az úttörő úgy él, hogy méltó legyen a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség tagságára.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 04. 14. 17:24
#973
Jogerősek az érvénytelen népszavazásra buzdítás miatt kirótt milliós bírságok
https://telex.hu/belfold/2022/04/13/nvi-gyermekvedelmi-nepszavazas-kuria-ervenytelen-birsag
A Kúria érdemi vizsgálat nélkül elutasította a Háttér Társaság felülvizsgálati kérelmét, amit a szervezet azért nyújtott be, mert a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hárommillió forintra bírságolta a gyermekvédelmi népszavazáson érvénytelen voksolásra buzdítás miatt ...
A szervezet arra hivatkozott, hogy a népszavazási kampánytevékenység rendeltetésével egyáltalán nem ellentétes, ha az a választópolgár által jogszerűen leadható érvénytelen szavazatra buzdít, ezért az érvénytelen szavazat leadására buzdító tevékenység sem volt ellentétes a népszavazási kampány rendeltetésével.
___________________________
A Kádár-rezsimben azt tehettük meg, amit a diktatúra engedélyezett.
Egy jogállamban viszont azt is megtehetnénk, amit a törvény nem tilt.
Én nem is hallottam arról, hogy ezek a szervezetek érvénytelen szavazásra buzdítottak, magamtól adtam le érvénytelen szavazatot.
A kvótanépszavazáson is szándékosan szavaztam érvénytelenül.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 04. 07. 07:55
#972
Kádár 99% fölötti aránnyal nyerte az egypártrendszerben a soros választásokat.
Ha a diktatúrában formálisan többpártrendszer lett volna, neki is összejött volna egymás után legalább négy kétharmad.
_Macika_
_Macika_ 2022. 03. 23. 12:31
#971
https://www.valaszonline.hu/2022/03/23/borsa-miklos-ukrajna-menekultek-media-kozteve-interju/
„Olyanok voltunk, mint a békák” – az M1 exhíradósa propagandáról és háborúról
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 03. 16. 12:38
#970

"Áll mind a 106 képviselőjelöltünk, tartottunk több mint száz választási gyűlést Battonyától Nemesmedvesig."
https://miniszterelnok.hu/orban-viktor-unnepi-beszede-az-1848-49-evi-forradalom-es-szabadsagharc-174-evfordulojan/Aha. Battonyától Nemesmedvesig.
Battonya arról híres, hogy állítólag ott lépte át a vörös Hadsereg 1944-ben a magyar határt. Valójában Illyefalvánál lépték át, hiszen pár évre visszakaptuk Észak-Erdélyt.
Felszabadulásról április 4-ikén szoktak beszélni, amikor Kádár diktatúrájában azt ünnepeltük, hogy a felszabadítóink megszálltak minket.
Meg március 15-ikén szoktak ilyet mondani oroszbarát kormányfők. Világos.
Világos szintén Erdélyben van. 1849-ben is ott volt.
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 03. 14. 06:09
#969
vasárnapra nagyjából 150-200 kút kényszerült arra, hogy felfüggessze az árusítást, mert kifogyott a készlete
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220313/vasarnapra-akar-200-benzinkutnak-elfogyhatott-a-keszlete-533129
A bolsevik lelkületű, oroszbarát hatalom megint föltalálta a szocialista hiánygazdaságot.
https://www.libri.hu/konyv/kornai_janos.a-hiany.html
"A hiány, a neves közgazdász legnagyobb hatású műve. A mű mindennapos tapasztalatból indul ki, és az okozati elemzésben egyre mélyebbre hatolva eljut a szocialista rendszer alapjaihoz. Az olvasók megértették üzenetét: a hiánygazdaság megszüntetéséhez nem elegendők a felemás rendszabályok, hanem a rendszer fundamentumait kell megváltoztatni."
https://www.kornai-janos.hu/Kornai2011-Ahiany.html
-bubu-
-bubu- 2022. 03. 04. 10:18
Előzmény: #966  _Macika_
#967
Mocskos fidesz 
_Macika_
_Macika_ 2022. 03. 04. 10:16
#966
Direkt36: a kormányzat napi szinten avatkozik be az MTI működésébe és torzítja saját politikai érdekeinek megfelelően a híreit
Belsős levelek és dokumentumok szerint nemcsak Orbán stábja, de a Rogánhoz tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központnak is szerepe van abban, hogy milyen híreket közöl a közmédiához tartozó hírügynökség.
1valaki
1valaki 2022. 01. 12. 13:26
Előzmény: #961  Dehogynincs
#964
Szar az a demokrácia ahol éhen halsz, de szabadnak érzed magad!
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 01. 12. 13:23
#963
Kitiltottak egy kulturális központból
https://www.youtube.com/watch?v=mIqD2rGdM0Q
Pottyondy Edina
160 E feliratkozó
A záró poén:
"Kedves csinovnyikok! Ne féljetek! ... Legfeljebb kibasz benneteket a főnök."
A hatalom jobban járt volna, ha hagyta volna szerepelni Edinát. Ehelyett megkapta ezt a videót, ami nem többszáz emberhez ér el, hanem többszázezerhez.
_Macika_
_Macika_ 2022. 01. 06. 10:26
#962
Szinetár Miklós: A Kádár-rendszerben sem volt ennyire „mi kutyánk kölyke” a hozzáállás a kultúra területén, mint most
https://telex.hu/kult/2021/12/25/szinetar-miklos-veiszer-alinda-szfe-kadar-filmtamogatas
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 12. 09. 18:01
#961
A kádári diktatúrában a hatalom azt figyelt meg és hallgatott le, akit akart.
Három évtized alatt eljutottunk addig, hogy a hatalom azt figyel meg és hallgat le, akit akar.
Az a legszebb az egészben, hogy ezt Orbán népe ugyanúgy tűri, mint Kádár népe.
Kitolásnak érezné, ha mást kapna. Mondjuk, demokráciát.
Törölt felhasználó 2021. 08. 08. 21:25
Előzmény: #958  _Macika_
#959
náci lenin
_Macika_
_Macika_ 2021. 08. 08. 11:44
#958
https://index.hu/kultur/2021/08/08/drmarias-orban-az-uj-lenin/
,
Kiszolgáltatottjai vagyunk a (globális tőkének) pénzvilágnak, a (karvalytőkének) az uniós bürokratáknak és politikusoknak, a mohó (burzsujoknak) multinacionális vállalatoknak és bankoknak, amelyek hol rossz hitelekkel, hol politikai nyomással, hol telhetetlen profit-elvárásokkal akarják (rabszolgasorban tartani a magyar munkásosztályt)  zsarolni a magyar családokat. Mi ennek a (elnyomásnak) kiszolgáltatott helyzetnek véget vetünk! Előre a (barikádra proletárok) népszavazásra honfitársak!(A globális kapitalizmus) Brüsszel megtámadta Magyarországot, de mi megvédjük (a szocializmust) a demokráciánkat és győzni fogunk!Mert a (kommunizmus) magyar demokrácia győzelme elkerülhetetlen!”
stolz
stolz 2021. 07. 02. 09:45
Előzmény: #956  Dehogynincs
#957
Nekem a kedvencem a bizonyos árszint feletti 90%-os adó...ennek az lesz a vége, hogy amire ezt az adót kivetik, annak a forgalmazása egyszerűen leáll...várom a jegyrendszer bevezetését...
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 07. 02. 08:17
#956
A mai, soros rádióinterjú után a királyi rádió  jónak látta, hogy Orbán szózata után egyből fájdalomcsillapítót reklámozzon. A Kádár-rezsimben is bevett módszer volt, hogy lement ugyan a pártpropaganda, de azért a mondatok között is hallhattak a vájtfülűek és a sorok között is olvashattak a vájtszeműek.
sztanil 2021. 06. 24. 13:42
Előzmény: #954  Törölt felhasználó
#955
Mit csinálhattak vele a piaristáknál, hogy inkább az iszlám felé fordult?
Törölt felhasználó 2021. 06. 24. 13:21
Előzmény: #951  Dehogynincs
#954
Törölt felhasználó 2021. 06. 24. 12:49
Előzmény: #952  _Macika_
#953
Kádár hazaáruló volt ez tény.Gazember.
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 06. 03. 07:29
#951
"Megakadályozta a Terrorelhárítási Központ, hogy robbantásokat hajtson végre a labdarúgó-Eb magyar helyszínén az a 21 éves magyar férfi, aki magát iszlamistának vallja. A TEK felszámoló egységei kedden Kecskeméten ütöttek rajta a terroristán."
Háááát. A diktatúrában is bevett módszer volt, hogy a sziklaszilárdnak vélt hatalom fölkutatta, fölmutatta vagy éppen kiizzadta a rendszer belső ellenségeit.
Ha terrorelhárító lennék, akkor én is bizonygatnám a főnökeimnek a fontosságomat és hasznosságomat.
Ha terrorelhárító lennék, akkor nem népszerűsíteném a terrort, a robbantásokat, a tömegbe hajtást, hanem szép csendben lekapcsolnám a veszélyes alakokat. Óvakodnék attól, hogy bekerüljek a hírekbe.
Dehogynincs
Dehogynincs 2021. 02. 25. 12:39
#950
A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapját ma tartják. Az elkövetőket viszont mindegyik kormányzat foggal-körömmel védi. A közember nem ismerheti meg a titkosszolgálati dossziékat és nem nézegetheti a hamisítatlanul és hiánytalanul megmaradt mágnesszalagok tartalmát. A hatalom úgy rejtegeti a kommunizmus bűneit, ahogy csak tudja. Érdekes ország vagyunk, tele vagyunk áldozatokkal, elkövető meg sehol.
pFModi-1fsz-bsszakrvaanyjat2 2021. 01. 29. 05:28
Törölt hozzászólás
#949
_Macika_
_Macika_ 2021. 01. 12. 21:52
#948
Nem csak a szöveges híreknél, a fényképeknél is érvényesül a cenzúra az MTI-nél. Politikai alapon születő döntésekről, torzított valóságábrázolásról számoltak be a hírügynökségnek dolgozó fotósok.Az ellenzék szinte alig létezik, Orbán Viktor csupa fontos emberekkel tárgyal, a koronavírussal kapcsolatos védekezés pedig tökéletesen zajlik. Ilyen kép rajzolódik ki az MTI által közzétett fotókból, azonban egy elhagyott gumikesztyűből is komoly probléma lehet a szerkesztőségben. A cikkünkben közölt fényképeket kivétel nélkül a Magyar Távirati Iroda (MTI) kínálatából válogattuk, eredeti képaláírásokkal.A Szabad Európa decemberben mutatta be, hogyan érvényesül a politikai cenzúra az MTI hírszerkesztőségénél. Most két, korábban a hírügynökségnek dolgozó fotós mesélte el, miként zajlott le a váltás a fotószerkesztőségnél, és hogyan butították le a korábban komoly szakmai presztízst jelentő munkát.
,
https://www.szabadeuropa.hu/a/mti-foto-fenykep-cenzura-mtva/31042333.html
pFmodi-1fsz-bsszakrvaanyjat1 2020. 12. 27. 05:13
Törölt hozzászólás
#947
Törölt felhasználó 2020. 11. 15. 18:50
Előzmény: #944  Dehogynincs
#946
valójában az internetelérésnek alanyi jogon elérhetőnek kéne lennie minden állampolgár számára és a hátrányos térségeknek az ingyenességet biztosítani ehhez. a hozzáféréshez az eszközöket is biztosítani kellene szintén ingyen ezeken a helyeken (  nagyon olcsón beszerezhető használt számítógép is alkalmas már erre), vagy az egész országban azoknak,akik rászorulnak.
így minden gyereknek lehetősége lenne otthonról tanulni és az állampolgároknak szintén lehetősége a legtöbb hivatalos ügyintézést online intézni és maximálisan tájékozott lehetne az ország dolgairól,akármilyen eldugott helyen élnek.
Törölt felhasználó 2020. 11. 15. 11:05
Előzmény: #1  saru
#945
ki vitte el a kedves vezetö cserélte le a sajátját
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 11. 15. 09:48
Előzmény: #943  Törölt felhasználó
#944
Nem tudom, ki lopta el Kádár koponyáját, de egy sírból kiásott koponyával úgysem lehet gondolkodni. Orbán a saját fejével gondolkodik és hatalomtechnikai szemszögből még igaza is van. Kádár népe kitolásnak érezné, ha nem alattvalóként bánnának vele, hanem polgárként.
Törölt felhasználó 2020. 11. 15. 08:58
Előzmény: #942  Dehogynincs
#943
Hm. Érdekes amit írsz és mivel ebbe a topicba tetted be, kinyitottál egy másik témát. 
Ha orbán ennyire kádár fejével gondolkodik, akkor ki is lopta el a koponyáját?
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 11. 14. 20:35
#942
Orbán Viktor ma jelentette be, hogy azoknak a középiskolásoknak, akik a digitális oktatás miatt nem tantermi oktatásban vesznek részt, ingyenes lesz az internetszolgáltatás 30 napra, az erről szóló kormányrendeletet már alá is írta.
_____________
Kádár népének hívószó az ingyenesség és erre Orbán doktor tudatosan játszik rá.
Gazdasági fórumon vagyunk. Ingyenebéd nincs. Valaki kifizeti az árát vagy megfizet érte.
Törölt felhasználó 2020. 09. 14. 12:21
Törölt hozzászólás
#941
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 16:13
Előzmény: #939  Blue-chip-csóka
#940
Hát ha fejmagasságban lőttek egyáltalán, szerintem egy gumilövedék tud pattanni, simán lehet hogy az aszfaltról pattant vissza. Sajnálom szerencsétlent, de én elsősorban a rugdosók ellen indítottam volna eljárást. Ezeket a mostani nyakon térdelős eseteket se nagyon értem, ha már lent van a pali a földön, akkor minek, rá a bilincset és kész.
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2020. 09. 09. 16:03
Előzmény: #938  Törölt felhasználó
#939
Valószínűleg nem direktben szemre céloztak, de ha fejmagasságban lőnek, van egy nem elhanyagolható valószínűsége, hogy szemet talál. Mondjuk ha fejbe lövik, de nem éppen szemen találják, az se sokkal jobb.
Igen, a földön fekvők rugdosása sem túl szimpatikus.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 15:54
Előzmény: #936  Blue-chip-csóka
#938
Nem origóról szedtem de mindegy, szervezők is szóltak, hogy ne a Deák felé menjenek, halhatták is, hogy arrafelé probléma van és volt háromnegyed órájuk, hogy elmenjenek másfele. Kaptam már én is meccs után a rendőröktől, az okos akkor megy el, amikor először bemondják, hogy oszoljanak, a kevésbé okos akkor, amikor megindul a rendőrsorfal, az marad aki hülye vagy balhézni akar, nem kell ragozni.
A fejmagasságban lőtt gumilövedékkel szemben kétségeim vannak, voltam katona, álló helyzetben azért már nem annyira lehet pontosan célozni és kétségeim vannak azzal is, hogy egy gumilövedéket kilövő fegyver mennyire lehet pontos, én még AK-val vagy AMD-vel sem tudnám álló helyzetben lőve eltalálni valakinek a szemét még 50 méterről se, szerintem lövöldöztek a tömeg felé, hogy aszondja sűrűn állnak, valakit csak eltalálunk. A vipera csúnya dolog, meg nem is hivatalos eszköz, de igazából a gumibottal is lehet akkorát kapni, hogy kifekszel (saját tapasztalat), én inkább azokat a rendőröket rúgtam volna ki, akik földön fekvő embereket rugdaltak. Vigye le a földre, bilincselje meg, be a rabszállítóba és kész, a rugdosás aljas dolog.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 15:07
Törölt hozzászólás
#937
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2020. 09. 09. 15:01
Előzmény: #924  Törölt felhasználó
#936
https://www.origo.hu/itthon/20061023egyre.html
Ez még a tulajdonosváltás előtti origóról van, úgyhogy biztosan mindenki szerint hiteles (13 éve frissítették). Szó sincs se fél óráról, se egy óráról. Persze szóltak a rendőrök, hogy jogtalanul tartózkodnak ott (úgyhogy akkor már akárkit megverhetnek), de egy többtízezres tömeg hogy hagyja el pár perc alatt a helyszínt? 
És a rendőrség akkor sem használhat törvénytelen eszközöket és módszereket, ha éppen valóban huligánok ellen lép fel, ezért rendőrség. A fejmagasságban lőtt gumilövedékek és a viperák nem jöhettek volna szóba törvénytelen tüntetők ellen sem.
"Este megindult a roham
Este hat óra körül aztán rohamot indítottak a tiltakozók ellen: lovasrendőröket, gumilövedékeket, könnygázt is bevetettek. Problémát okozott, hogy nagyjából ezzel egy időben ért véget a Fidesz emlékgyűlése a közelben, az Astoriánál. A beszámolókból kiderült, hogy a rendőrök a Bajcsy-Zsilinszky útról, majd a Deák tér felől épp az Astoria irányába próbálták oszlatni a tömeget. Igaz, közben az Astoria és a Deák tér között a körúton is felállt egy rendőr sorfal, amely próbálta megakadályozni, hogy a két tömeg keveredjen."
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 13:52
Törölt hozzászólás
#935
euler 2020. 09. 09. 13:50
Előzmény: #932  Dehogynincs
#934
Jól van akkor. :)
Listen to your heart !
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 12:57
Törölt hozzászólás
#933
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 09. 09. 11:18
Előzmény: #931  euler
#932
#925-ben nem tettem ki az idézőjelet, de az ott szereplő linkbrn szóról-szóra így jelent meg.
Adalékot írtál. ami az összképet (becsípődéseimet) nem változtatja meg. A rendőrök rádióforgalmazása arra utal. hogy tudtak Debilékről. de nem emelték ki őket és az a  csoport rendőr kezdetben védeni akarta a nagygyűlést (ami a dolga lett volna). de végül nemcsak Debilékkel volt tehetetlen, hanem a brutális rendőtök tömegével sem tudott mit kezdeni.
Neked meg az a becsípődésed, hogy Orbám leváltása érdekében mindenkinek feltétel nélkül össze kell fognia.
Én viszont nem lepődöm meg azon, hogy a hüllőagyú választó nem szeretné. hogy kilőjék a szemét. Ezt Gulyás Gergely tisztán látja és erre akkor is rá fog játszani a kampányban a fidesz, ha az elmúlt évtizedben a fidesznek és a Gyurcsányéknak is tökéletesen megfelelt, hogy a rendőri vezetők és a mögötte álló kormányzati erők büntetlenek maradjanak. Abban gondolom egyetértünk, hogy erre a fidesznek minden eszköze megvolt és magvan, hiszen bekebelezte a bíróságokat, az ügyészséget és a rendőrség 3010 óta a kormány alá tartozik. A Kádár-rezsim is így működött, csak akkor nem kellett ennyire adni a demoktácia látszatára.
euler 2020. 09. 09. 10:01
Előzmény: #925  Dehogynincs
#931
Pár hónapja már reagáltam erre (Debil és Gyík telefonbeszélgetése és a rendőrök rádióforgalmazása és más). Akkor mintha meglepődtél volna rajta, de úgy látom gyorsan elmúlt. 
És még ne mondja rád az ember, hogy becsípődéseid vannak! :)
https://infostart.hu/belfold/2006/11/02/nyilvanos-mirol-beszelt-debil-es-gyik-a-zavargas-idejen-83360
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 09:42
Előzmény: #929  Törölt felhasználó
#930
A rendőrök az Astoria irányába szorították tovább a tüntetőket, akik összekeveredtek a távozóban lévő Fideszes gyűlés résztvevőivel (az Index tudósítójának becslése szerint kb. 8000 emberrel). Fél hét körül a rendőrség már az Astoriára lőtt ki könnygázgránátokat, a nagygyűlés technikai berendezéseiben súlyos károkat okozva. Hét óra előtt tíz perccel állóháború alakult ki az Astoriánál, a rendőrök folyamatosan lőtték a tüntetőket és a korábbi Fidesz-gyűlés résztvevőit. Körülbelül 19:20-kor a rendőrség benyomult az Astoriára, az ott összegyűlt tömeget kétfelé oszlatták. Egyik részét a Blaha Lujza tér felé szorították tovább, a másik részét pedig a Ferenciek tere irányába tolták.Háromnegyed nyolc körül az Astoria környékén még lőttek a rendőrök, ekkor sérült meg Révész Máriusz is, a Fidesz országgyűlési képviselője, akit a szemtanúk elmondása szerint a rendőrök lőttek fejbe gumilövedékkel akkor, amikor – képviselői igazolványát felmutatva – erőszakosságukért kérdőre vonta őket.
Tehát pl. a hős Máriusz két órával a gyűlés vége után sérült meg.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 09:37
Előzmény: #928  Törölt felhasználó
#929
A nagygyűlésen nem közölték a tömeggel, hogy a Deák téren tömegoszlatás zajlik, bár a körúton a Deák tér felé állók nagy része hallhatta a könnygázgránátok robbanásait. A Deák térre szorított tömeg hosszú ideig nézett farkasszemet a rendőrökkel, köztük és a Fidesz-nagygyűlés tömege között a rendezvény végéig több száz méteres szabad tér volt, amelyen csak ritkásan álltak vagy mozogtak emberek. A Fidesz-megemlékezés végén (17:45) a műsorvezető azt tanácsolta a résztvevőknek, hogy a Blaha Lujza tér, illetve a Kálvin tér irányába induljanak, mert a Deák tér felé nem célszerű, mégis sokan, akik arrafelé laktak, arra vették az irányt. Az oszlató kötelék a gyűlés befejezte után mindössze egy perccel megkezdte a támadást a Deák téri tömeg ellen, feltételezve, hogy a Fidesz-gyűlésről „a normális és tisztességes emberek” az ellenkező irányba távoznak.[21] A tüntetőket fokozatosan az Astoriához szorították; a rendőrséghez közel álló Papp-bizottság jelentése szerint a Fidesz-nagygyűlés tagjainak ezalatt mintegy háromnegyed óra állt rendelkezésére a helyszín elhagyására,[22] bár egyes szemtanúk ezt a kérdést jóval árnyaltabban látják,[23] és az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának az események kivizsgálására létrejött albizottságának vizsgálata után készült jelentés is elmarasztalta a rendőrséget az oszlatás szakszerűtlen volta miatt.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 09:34
Előzmény: #927  signal2
#928
Nem tudta, ugyanis az Astoria után a Deákon voltak a randalírozók és a rendőrség csak utánuk jött, tehát az Astoria és Deák között nem voltak rendőrök. Egyébként meg nekem úgy rémlik, hogy a gyűlés végén a szervezők bemondták, hogy ne a Deák felé menjenek haza.
signal2
signal2 2020. 09. 09. 09:26
Előzmény: #926  Törölt felhasználó
#927
Pár hónapja linkeltem egy videót, amit most újra nem találok meg. A Károly körút egy lakásából készítették a fidesz naggyűlés végén. Látható, hogy hatalmas tömeg vonul az Astoria felől a Deák tér irányába. Meglátásom szerint a rendőrségnek a naggyűlést akkor biztosította volna szakszerűen, ha a Deák tér irányába történő távozást megakadályozza.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 09:08
Előzmény: #925  Dehogynincs
#926
Gyűlés vége 17:45, első könnygázgránát az Astoriára fél 7 körül, rendőrség benyomulása az Astoriára 19:20. Tehát még az első könnygázig is volt háromnegyed óra, simán el lehetett volna menni addigra onnan.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 09. 09. 09:00
Előzmény: #923  Törölt felhasználó
#925
Az események a Fidesz nagygyűlés végén vettek éles kanyart. A Deák tér megtisztítása során a rohamrendőrök végzetes hibát vétettek: az Astoria felé szorították a rendbontókat, összekeverve őket a nagygyűlés békés résztvevőivel.
https://index.hu/nagykep/2016/10/22/2006_oktober_23._egy_veres_nap_kronikaja/
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 08:57
Előzmény: #921  Dehogynincs
#924
Ne már, kivizsgálták már párszor, a rendőrség kb. egy órát várt és csak azután indult meg, bőven volt mindenkinek ideje hazamenni.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 08:56
Előzmény: #919  signal2
#923
Miért volt hiba? A randalírozás a Deák térnél volt, a gyűlés az Astoriánál. A gyűlés résztvevői láthatták, hogy mi van a Deák felé, aki arra ment, az magára vessen.
Törölt felhasználó 2020. 09. 09. 08:54
Előzmény: #917  Blue-chip-csóka
#922
Ne keverjük a szezont a fazonnal, ha a rendőrség felszólít, hogy menj haza, mert ez már nem engedélyezett tüntetés és nem mész haza, akkor magadra vess.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 09. 09. 08:38
Előzmény: #915  signal2
#921
Az a szép a szemkilövésben és az utcai harcászatban, hogy sokféleképpen lehet értelmezni.
1.Amikor a nagygyűlésről a harcmezőre mentek át, akkor a harcászat résztvevőivé váltak.
2. Az engedélyezett nagygyűlés résztvevői az Astoriánál nem mentek sehonnan sehova, egy tapodtat sem mozdultak, amikor brutálisan rájuk tört a kormány alá tartozó rendőrség.
A kádári diktatúrát is sokan vélték demokráciának és sokan sírják vissza. 1990 után is kedvvel szolgálta ki Kádár népét a mindenkori hatalom. Az alattvalók kitolásnak éreznék,  ha nem így bánnának velük és nem ezt kapnák.
euler 2020. 09. 08. 13:31
Előzmény: #918  euler
#920
De ez mellékes.
A lényeg valahol ott van, amit az alábbi poszt a "diákság"-ról ír:
https://www.facebook.com/dmagyarmuzsa/posts/945270942638295
signal2
signal2 2020. 09. 07. 22:59
Előzmény: #917  Blue-chip-csóka
#919
Az valóban a rendőrök dolga lett volna, hogy a naggyűlés résztvevőit ne engedjék a Deák téri randalírozókhoz. Két dolgot nem tudok: 1. szándékosan engedték-e őket oda, 2. Akik odamentek, azok szándékosan mentek-e oda pofonért. Az elég megalapozott, hogy akik az Alkotmány utcában barikádot állítottak vagy a Városház téren tankot kötöttek el, azokkal szemben mind a könnygáz, mind a vízágyú, mind a gumilövedék indokolt volt. Azt pedig hatalmas hibának, vagy aljas szándéknak vélem a rendőrség részéről, hogy az Astoriáról alapvetően békés emberek keveredhettek a vandálok közé. 
euler 2020. 09. 07. 22:26
Előzmény: #916  Blue-chip-csóka
#918
Ezen jót mosolyogtam.
Nem sok affinitásod lehet a szimbólumokhoz.
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2020. 09. 07. 19:51
Előzmény: #915  signal2
#917
Ez a kérdés előkerül egyes polgárháborús esetekben is. Amikor civil területeket bombáznak, akkor is azt mondja a támadó fél, hogy a megsemmisítéshez bombázniuk kell, mert ott helyezték el az állásokat és különben is csak civil pajzsként használják az ott élőket.
Az ott tüntetők éltek a véleménynyilvánítás szabadságának jogával. Ugyan a rendőrség nem tudta garantálni a biztonságukat, de hát Orbánnak se lett volna más dolga, mint bejelenteni, hogy most aztán ő senki testi épségét nem tudja garantálni, aki részt venne egy ellene rendezett tüntetésen, úgyhogy mindenkinek kuss van ezután. :D
A rendőröknek csak volt annyi esze, hogy el tudták dönteni, hogy ki az, aki támadja őket, és ki az, aki csak bámészkodik. Ezen kívül le akarták vezetni a feszültséget és bosszút akartak állni azért, mert az MTV-székháznál a rendőröket verte meg az erőszakos tüntető tömeg. És ugye azokon a legkönnyebb bosszút állni, akik védtelenek és békések. Önmagában az is sokat elmond, hogy a rendőrök ruháján nem volt azonosító (amit ugye a tüntetések előtt nem tettek fel, tehát készültek erre), ezért azt csináltak büntetlenül, amit akartak, hiszen nem ismerhették fel őket.
A leginkább pont azokat lehetne sajnálni, akik odamentek egy ilyen tüntetésre békés szándékkal jól összeverték őket (adott esetben maradandó károsodást szenvedtek el), a megverőiket nem büntették meg, és a Fidesz is hátbaszúrta őket azért, mert a legkisebb lépést sem tette azért, hogy megbüntessék a rendőröket.
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2020. 09. 07. 19:40
Előzmény: #913  signal2
#916
Viszont lezárnak egy olyan épületet, amit nem lenne joguk lezárni. 
signal2
signal2 2020. 09. 07. 17:06
Előzmény: #914  Dehogynincs
#915
Amikor a nagygyűlésről a harcmezőre mentek át, akkor a harcászat résztvevőivé váltak. A nagygyűlés előtt és közben is randalírozás folyt az Alkotmány utcában, a Corvin közben, a Deák-téren. A vandál csőcselék barikádokat állított, utcaköveket szedett fel, tárgyakat dobált, kirakatokat tört be, tankot kötött el. Nem kellett volna odamennie a nagygyűlés résztvevőinek. És én azt gondolom, hogy aki odament, az szándékosan ment oda. 
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 09. 07. 16:55
Előzmény: #913  signal2
#914
A 2006-os békés nagygyűlés résztvevői sem gyújtottak föl autókat, nem kötöttek el tankot mégis ők lettek az utcai harcászat áldozatai.
signal2
signal2 2020. 09. 07. 16:44
Előzmény: #912  Dehogynincs
#913
Az SZFE diákjai nem állítanak kordonokat, nem kötnek el tankot, nem dobálnak utcaköveket, nem gyújtanak fel autókat és nem törnek be kirakatokat. Így valóban semmi szükség könnygáz, vízágyú vagy gumilövedék bevetésére, mint egy vandál csőcselék ellen.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 09. 07. 16:42
#912
Gulyás Gergely az SZFE-ügyről: Az egyetemisták nyugodtan tüntethetnek, senki nem fogja kilőni a szemüket.
________________
Az utcán focizó gyerekek véletlenül berúgták a labdát Lenin dolgozószobájába. A jóságos és nagylelkű Lenin bácsi visszaadta nekik a labdát, pedig közéjük is lövethetett volna.
Törölt felhasználó 2020. 08. 06. 06:40
Törölt hozzászólás
#911
SeldonKuper 2020. 08. 05. 12:46
Előzmény: #909  Dehogynincs
#910
A fent említettek olyan kisebbségeket reprezentálnak. akikről nem szól a fáma!
Azért mehettek át a szűrőkön. Aztán ha gond keletkezett velük, azonnal NEResek! 
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 08. 05. 11:56
Előzmény: #907  _Macika_
#909
KGBéla után a Kaleta-ügy is megmutatta, hogy bármilyen káder simán átmegy a szűrőkön és vizsgálatokon. Nemzetbiztonsági szempontból teljesen elfogadható, hogy külföldön orosz kém vagy  pedofil képviseli hazánkat.
-bubu-
-bubu- 2020. 08. 04. 15:13
Előzmény: #907  _Macika_
#908
remek fotók , egyiken pedofil másikon CIA körözött, harmadikon plágium pál, szép narancsos csapat :) 
_Macika_
_Macika_ 2020. 07. 24. 13:28
#906
SeldonKuper 2020. 07. 21. 14:02
Előzmény: #904  Dehogynincs
#905
Kaparászod, kaparászod, de ne csak a felszínt!
Aztán még majd csontvázakat találsz a szekrényben. De nem akarnak kiesni!
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 07. 21. 10:57
#904
A királyi rádió reggeli krónikája folyamatosan parodizálja a tárgyilagos  hírszolgáltatást, de ma mindezt megfejelte egy poénnal, ami annyira tetszett a kormánypropagandát kiszolgáéó szerkesztőknek, hogy többször is megismételték. "az ingyenes tankönyvellátás több mint 13 milliárd forintba kerül".
Az alattvalókat a formális demokráciánkban abban a hiszemben kell tartani, hogy van ingyenebéd. Az ideillő szó az ingyenes helyett a térítésmentes lenne.
Dehogynincs
Dehogynincs 2020. 05. 26. 15:12
#902
Strasbourg: Kövér László megsértette a sajtószabadságot
https://index.hu/belfold/2020/05/26/strasbourg_ujsagiro_parlament_kitiltas_kover/
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) ma Strasbourgban egyhangú döntéssel kimondta, hogy az Országgyűlés elnöke megsértette hat magyar újságíró (köztük két indexes) szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből.
_______________________
Eddig is tudtuk, hogy Kövér nem demokrata és távol állnak tőle az európai értékek.
Most már papír is van róla.
Még az sem meglepő, hogy tovább él a kádári lelkület az uralkodókban és az alattvalókban is. Kádár népe kitolásnak venné, ha nem ilyen politikai kasztja lenne.
Tagore
Tagore 2020. 05. 19. 13:32
Előzmény: #900  SeldonKuper
#901

Mutass.....mondj egyet!!!......Képtelen kívánság, mert ilyen nem létezik a Földön!
....kb. ennyi a fogalom zavaráról.....

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek