Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Egyszerű, kapnak pénzt nem zárnak be. Fogyasztás attól még a cba ajtajánál lesz, de mégis lesz egy kulturális létesítmeny a faluban. Mégha pont ugyanúgy üres is lesz mint a templom.
Az érdekes az, hogy pár hete olvastam, hogy vidéken sok kocsma zár be. Vajon miért? Ha pénzt adnak a kocsmáknak attól a forgalom mitől fog növekedni? A csoró ember nem költ jobban akkor sem, ha új poharak vannak, új pult, székek vagy asztal, meg ki van festve. Vidéki helyről jött az info, hogy hotel sem megy úgy, mint tavaly. Vegyenek fel hitelt az emberek, hogy elmehessenek kikapcsolódni..
Hová a brébe tűntek a népNEMzetthy büszkék? Tegnap iszonyatosan verték itt a nyálukat! Anulu sem volt semmi! A múltkorjában , mintha kezdett volna megjönni az esze, de amit tegnap vergődött, az olyan volt, mintha dójcstompival szívta volna a tudatmódosítót. usdfo$ 385.33 +4.47 +1.17% eurFO$ 400.914 +1.654 +0.41% nagy a lendület Hatalmas az öröm mert visszaküszködték qrva nehezen 400alá egy zárás erejéig. 2010 áprilisától szépet emelkedett majd 49%ot ha a csehekkel mentünk volna nem lenne 260 forint 1 euró!!!!! de 401 FO$rint 1 euró !!! Ha a lengyel lendületünk lenne ma 280,9 lehetne 1 euró!!! LEHET FIKÁZNI A ROMÁNOKAT DE A ROMÁN LEJ ERŐVEL BÍRT VOLNA EZEN IDŐ ALATT A FO$RINT MOST 320 LENNE 1 EURÓ! SIKER, BÜSZKESÉG! NEM LESZ PRIDE JUCHEE!! * OFF/ TÉNYLEG, HA EGY GYEREK MELEG LESZ ATTÓL, HOGY MELEGEKET LÁT, AKKOR ORVBÁN FIA MIT LÁTHATOTT, TANULHATOTT OTTHON, HOGY MELEG LETT? MILYEN NEVELÉST KAPOTT?? EGY OLYAN APÁTÓL AKI HAVI 6MILLIÓS FIZETÉSBŐL NEM TUD MEGTAKARÍTANI, KORLÁTLAN ÜZEMANYAGKÁRTYA ÉS CÉGESAUTÓ MELLETT..* https://imgur.com/a/szlMYhW
A 3 millió Ft-os alkoholista támogatás is nagyon jó helyekre fog menni. Sokat lendíthet a forinton és a magyar gazdaságon, ha továbbra is ösztönzik az alkeszokat a pénzük elivására, nyerőgépekbe dobálásával, a családjuk teljes anyagi kisemmizésével.
Nem kell ide ez a soros féle ármány, a brüsszeli kétely. Csak a jó hírek, pl kinyílott a hóvirág, 400 alatt az euró, lezárult az évvégi tippverseny, Bandi nyert. Ilyesmi. Középhatalom lettünk, minket irigyel Európa, Trumpuram, Putyin, szerelem= 350
Szerintem is intervenciozgatas van, mert durván szar a kulso globális piacok most! Nagyon A forint még úgy állja a 400at mint covek. Az a tippem hogy megy az intervenció szépen.
😭. Szégyen!! Reszvetem! Mindenkinek akinek a gyerekeke kruppos, vagy hajlamos rá, annak legyen otthon szteroidos végbél kupja, ha a gyerekorvosa felirja a gyerekének. Én mernok vagyok! Nem orvos!!!!!! Ezert hangsúlyozom, hogy gyerekorvosátol kérdezzen rá, és az gyermekorvosa tanácsát fogadja meg, ne az enyemet!! De a mi esetünkben, azóta nincs rettegés, es félelem amikor teli virusos időszak van.. . Akinek durvan kruppos a gyereke, az tudja miről beszelek. Ja és nyitott párás hideg levegő ablak kinyitva!
Ettol az eü csak rosszabb lett,hogy nem sirankoznak. Kb minden hetre jut egy olyan hir,h a szuleszet valahol megszunik. De azert szuljel,csak lehetoleg maganba valami ner cegnel. Ha nincs ra zseton,nem te voltal a szerencses.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)