Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nincs nagy ismeretségi köröm, de nekem nem sok ismerősöm dicsekszik ilyennel. Konkrétan errefelé csak a túlélés megy ... a telefonomat ki is kapcsoltathatnám nem igen hívnak sehova már javítani se.
Megráztad volna az orvost,mint Zorán a gitárt,most valószínűleg ülnél,de ha kellő számú hasonló eset történne,azért a hozzáállás változna,igaz az eü-ben lévő hiányosságok nem. Soxor nem is tudom kinek a helyzetét kellene megértenem,valahol a dolgozók belefáradását is megértem,csak azt nem, hogy akkor a jelenlétével miért legalizálja ezt a szar rendszert!?
A durva az, hogy Bp se jobb Minket tavaly kuldtek tovabb a Bethesdabol (ahova a gyerekorvos kuldott, mert ott kezdtunk) a tuzolto utcaba. Elottunk a reformatus pap lanyat gond nelkul meg hasi ultrahangoztak. Nekunk mar pofatlanul azt mondtak hogy nincs is most naluk hasi ultrahang, meg azon a napon amugy sem ok az illetekesek teruletileg. Balheztam, de nem nagyon erdekelte oket. Tuzolto utcaba atsiettunk, kb 1-2 ora mulva vakbellel mar mutottek is a 7 eves fiamat. Es a bethesda amugy eleg korrekt es altalaban nagyon segitokeszek az ott dolgozok. Es ha nincs mondjuk autom, vagy penzem taxira, akkor kb. faszan perforalodott volna mire tomegkozlekedessel aterek egy beteg gyerekkel.
Ha Tarantino újra kezdehetné a Motel c. fílm forgatását, akkor azt a magyar eü-ben csinálná,de láthatólag jó ez így! Lehet, hogy a magyarok szeretik a horrort!? Részvétem a családnak, de szerintem hasonló esetek pepitában,naponta több is előfordul ma Magyarországon.
Nincs nagy csoda. Mato teljesítette Viktor kérését és távozása előtt elégetett egy kis devizatartalékot, hogy meglegyen a 400 alatti árfolyam. Cserébe nem rángatják ki a fiát a dubai-i villájából, sőt talán még egy biankó köztársasági kegyelmet is kapott az egész családja.
Ő úgy érzi ez a minimum ami jár neki, hiszen megmentette a kormányt. Az a pénz ami az MNB alapítványain keresztül nála és a családjánál, cimboráinál landolt szerinte elveszítette közpénz jellegét. Nem véletlen vagyunk az EU legkorruptabb országa. A nép meg csak tűr és néz, mint a birkák az akolban.
Szanaszét szurkolom magam bandi398ért erre jönnek síppal dobbal nádi hegedűvel és szétwoodoozzák. Rossz dzsudzsu! De egy -egy nap örömködés (együtt) azért kijár. Aztán jöhet a oárthatározatok magyarázásának lélekölö grindje.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)