Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Mivel a bevételeim egylőre még forintban vannak, egy esetleges forint erő is lehetőség lenne. Meglátjuk, menni kell a flow-val, nem egyhelyben topogni.
28% forintban vagyok, úgy terveztem hogy okos leszek és decemberben leviszem kb 5%-ra. Hát nem jött össze. Ha visszamegy 400 alá mondjuk december végén, akkor dobom az egész pakkot.
Szépen ugrik a rothadó nyugati devizák értéke. Egy dolog zavar, hogy a PMÁP-ból még nem sikerült átszállni teljesen, így napról-napra egyre jobban kifosztanak a látszólagos nagy forint kamat ellenére a forint szándékos leértékelésével.
Előbb jön egy gyors összeomlás - ha szerencsénk van. Ha nincs, akkor hosszú-hosszú agonizálás míg eljutunk a mélypontra és utána jöhet csak a megváltás.
Világos, akkor innentől lehet téged ennek megfelelő módon kezelni,max továbbgörgetsz, Elmentem ezt a hsz-edet ,ha bármikor nyavajogsz,az internet nem fog felejteni.
szedd már össze magad. Ez egy nyilvános fórum, nem vallási gyülekezet, kibuc vagy szekta ahol elvárható, csak a hasonszőrűek mondják ugyanazt és tupirozzák egymást. Tanulj ha tudsz és csodálkozz rá a világra. Ha nem megy akkor helybetopi, ennyi jutott, görgess.
Azért durva, hogy hány ezer megél mindenféle kamu alapítványokból, szervezetekből, egyesületekből különböző hangzatos címszavak között és akkor még a TAO-ról szó sem volt. Itt szó szerint mindent fel kellene oszlatni és a gyökerektől újraépíteni mindent, mert iszonyatos vízfejet kell eltartania a magyar adófizetőknek, beleértve a magyar KKV-kat is.
A vajda is majdnem elszólta magát, majdnem kiejtette azt a szót a gazdaság/gdp kapcsán, hogy zsugorodik. Aztán lenyelte és gyorsan korrigálta valami olyasmire, hogy a növekedés korrekciója vagy valami hasonló agyrémre.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)