Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Na megvan az év kommenTYe: "A forint 320-380-ig úgy felment, hogy érdemi áremelkedést nem okozott a boltokban. Tehát ha az inflációs hatását nézzük vs. bolti árak. A kenyér 377 Ft-os eurónál is 799 Ft volt nálunk, ahogy most a 410-es EUR-nál is 799 Ft. ..." Régi topictárs ktamask nagyívű eszmefuttatása. Aki innen azért lépett, mert túl sok a politika és az almalé árindex.
Igazad van Bandi! napi csúcs 410,001volt és mostanra csak 409,912!!!! Ez tényleg megindult vissza. Ebből nemsokára 350 lesz! Mindenki kezdje eladni a stratégiai készleteit is! FO$rinté jövő valutája!
7 hét alatt kilopott a pedofidesz cirka 18 Ft-ot eurónként a magyar emberek zsebéből, de a pedoszektában nagy a boldogság, mert Gyurcsány. Remélem, visszanéz még utoljára 400 vidékére, mert dobni kellene a megmaradt PMÁP-ot. Ezzel kirabolnak, ha kamatfizetésig tartom és ilyen tempóval gyengülünk tovább.
"héj szöszke jössz egy gyömöszre? Itt az alkalom, pöröghetsz a f@rkamon" A Fo$rint pörög a répán, mintha centrifugában lenne. FO$ 409.923 +1.821 +0.45% Fo$rint mAgAsAn a legsz@rabb! zlotyi +0,18% indiai rúpia +0,16% szomáliai shilling 0% cs korona -0,03% délafrikai rand -0,14% usdeur -0,18% NEMMA NEM AZ USDEURRAL MEGYÜNK, SEM A RÉGIÓSOKKAL... SEM A VILÁG LEGGAGYIBB VALUTÁIVAL, RÁNK MÉG AZ AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS IS HATALMAS HATÁSSAL VAN! SOKKAL NAGYOBBAL, MINT BÁRKIRE! https://imgur.com/a/kwVvM3G
csakhogy nagy lesz az elvárás trumpitól . ukri háború lezárása zsidó ámokfutás megszüntetése, kínai szankciók, déli határok, belpolitikai megoldások.... ott van a japán gazdaság.. bármi lehet. Csodás szövete a világgazdaságnak. A részvényindexek sokkal magasabban vannak mint a benne lévő részvények valós értéke.
Nem kell pofázni,nem kell semmit csinálni. Történik minden a maga útján,ütődnek ki a stoppok,generálják a vételeket szépen. PMAP lecsósodik, minden úgy lesz,ahogy korábban meg lett mondva. House always wins.
Kellene folyoszamlas eur hogy kint fizessek nagyerteket ill afat, en hazaarulo, tegnap akartam 407,xen gondoltam draga. Rosszul gondoltam. Jo lenne ha lenne mar eredmeny usaban es mindenki lenyugodna a …ba.
bonyi az élet prüntyőkephionabronzi :D igen igen, emberek boldogan sétálgatnak az autópályákon a rendezvényeken. A legendák köztünk vannak. A stratégiai pakk 354ről van és fele elreppent 420-430on emlékszel... A többi marad. ezért stratégiai pakk. Ha gáz van akkor gáz van. Láthattuk argentinoknál a forgatókönyveket. A 370es pakk várja azokat akik 410 felett vásárlási euforiába esnek majd elmondásuk szerint titkos befektetésről beszélnek. :) Addig is párszor kölcsön voltak ezek a 370es eurok a cégeknél amikor nagyobb összeg kellet egy egy dílhez. Majd a lezáráskor visszakerültek jogos tulajdonosukhoz. A nyereség az adott cégnél csapódik le törlesztve a 0,2-es és 0,5ös hiteleket amik jó hozamokat termelnek. Majd a végén osztalékként boldogítva jogos tulajdonosukat.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)