Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EURUSD nagy tf leegyszerűsítve, alternatívák nélkül: https://imgur.com/a/U5uZBv5 A nagy lila zóna historikusan erős támasz volt eddig, így valószínűbb az a szcenárió, hogy most is az lesz. A C hullám minimálisan fib 0.618-ig kellene mennie, ideálisan pedig fib 1 és 1.618. között kéne, hogy véget érjen, az alhullámok alapján majd finomhangolva a lehetséges célszinteket, amikor kész lesz legalább egy napos bázisépítés. Nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek per pillanat.
Tudod mint amikor a rendőr igazoltat, te meg gyertyát gyújtasz.... ha már meg leszel bszva legalább romantikus legyen :D. Haza érek első dolgom lesz gyertyát gyújtani, és a város összer ATMjére kitenni, hogy zsugorinflációs termék :)
Igazad lehet. De hány % a lehet a GDP nek, hogy így támasztja a Ft ot ? Hisz Zajec kolléga megmondta, hogy a magas minőségű szolgáltatások amik adják az értékét.. Én hülye barom meg azt hittem, hogy autóipari összeszerelő üzemek vagyunk, meg aksigyárak... Valóban a krvákra nem is gondoltam... Pedig woodman castingokon is legalább olyan sokszor és jól szerepelnek a lányok mint a hitelminősítőknél... zseni vagy! Álljon krvának az egész ország és akkor nagyobb lesz a GDP-nk mint kínának vagy az USA-nak.. eztán majd exportáljuk a sztárjainkat... mint a fociban.. kis vendégszereplés itt meg ott...
"Ha pedig náluk voltak a pontos nem nyílvános adatok akkor még ügyesebbek".--->ezt bennfentes kereskedésnek hívják,nem ügyességnek. Ha meg voltak nem nyilvános adatok, akkor meg megkérdőjelezhető az egész folyamat...mondjuk durva ruszki befolyás,hacker tevékenységek,trollhadsereg. Itthon sem ismeretlen fogalmak,csak mi támogatjuk ezeket.
Hát szerintem a legnagyobb önálló, multimentes szolgáltatóiparunk a legénybűcsús meg airbnb turistacsordákból itélve a prostitució. Amíg forintért megkapják adsig van kereslet a forintra. Akár konyhaasztalon akár garzonban.
1000g @ 900g @ 750g @ 500g....így gondolod ? ATM eken már kint van hogy az értéke elinflálódott ? Hogy a 1000Ft már nem ér annyit mint 2 éve?? vagy nincs, akkor miért nincs? Tényleg igazán ki kellene ragasztani mindenhová. Tudod mi nem zsugorodott? Az államadósság. Meg a kamatkötelezettség... meg még az EU büntetés amit hamargyorsan be kellene fizetni. Meg tudod még mi nem ? A miniszterek fizetése... Meg a szabadon engedett embercsempészek száma...
jó ideje semmi nem történik véletlenül a világban. Miért lett zeli elnök ukránoknál vagy bibi miért jött vissza israelbe, miért kellett ursi és miért lett most trumpi? Európai vezetők most nagyon csodálkoznak trump győzelmén? Tényleg? miközben a legpontosabb méréseket és hírszerzési adatokat kapják? ha tényleg csodálkoznak akkor meneküljön ki merre lát. ha nincs infóm akkor is a minimum, kidolgozok A és B tervet a két lehetséges esetre nem? Orbán jól csinálta. A verzióban nem változik semmi rosszabb nem lesz, a B verzióval nyerhetünk ha oda állunk. Ha pedig náluk voltak a pontos nem nyílvános adatok akkor még ügyesebbek. Mi lesz HUF-al vagy a gazdasággal ha esetleg valóban vége lesz a közelkeleti népirtásnak és az ukrán háborúnak? A háttér megbeszéléseket nem is tudjuk.
https://invst.ly/174hkj A periódus kezdetétől nézve (akkor volt 450 a dollár,csak hogy legyen mire recskázni). Azóta a forint erősödött 16 százalékot a mai dátummal nézve,dehát várhatóan ennek azért nem itt lesz a vége,ezt mindketten tudjuk. Dobd oda a PMAP szupcsi kamataidat, és így is 20 százalék fog kijönni a PMAPban mínuszban. A tőzsde is ki fog még menni ath-ra. Ez csak egy szaros index,semmi más. Ja,de hogy alma a körtével,meg befőttesüveg, meg a kisfaszom,tudjuk. A kenyér ára sem változott,az 2 éve 799 forint.
Mögötte levő szolgáltatások... értem... Várjáá te ezt most komolyan mondod ? Mégis melyik szolgáltatás ? A egészségügy ? Esetleg az oktatás, vagy ne adj isten az építőipar, ami olyan túlárazásokat csinál, hogy csak pislogunk?? Esetleg a bankrendszer aki különadókat fizet ? vagy az élelmiszeripar/ multik adóztatása ? vagy esetleg a mezőgazdaság ami erősen centralizált és EU segélyektől függő ?? Vagy mire teccett célozni ? A Fodrászra ? vagy a PMAP ra és a lehazudott inflára, és a szabadon mókolt kamatokra ?? vagy mire ?? a demokratikus igazságszoltatásra ??? vagy milyen szolgáltatásra ? Itt egy dolog fix, mint a kupiban, hogy valaki meg lesz bszva... és az általában a nép... erőőős... hát igen.. mi is ezt mondjuk, hogy TŐL erős ezen a szinten.. ezért is gyengítik, hogy el lehessen inflálni ... komolyan röhögő görcsöt kapok a kommenjeidtől :). köszi.
ez csak egy vágyvezérelt feltételezés. Szerintem a HUF erős mert a mögötte lévő szolgáltatások és az érte kapható javak, munkaerő határozzák meg a valódi értékét. Ez nem engedi elszállni az árfolyamot.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)