Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ellopták az infláció felét… A zsugor infláció nagy csel, lassan egy evőkanál tejföl lesz a csomagolásban. Idén KSH szerint nagyot csökkent az infláció csak éppen a bevásárló kosaram pont a fele tömeget nyomja mint egy éve. De erre is felkészült a kormány! Meg kell jelölni ezeket a termékeket. Emlékeztet arra, hogy bizttságot hoznak létre arra, hogy a különadókat senki ne hárítsa a lakosságra. Jajjj de az adójóváírás elvételénél bevezetett “bérkommandót” semmi nem tudja überelni!
Senki ne izguljon, Magyaroszágon forint van, nem rothadó nyugati euró vagy dollár. PMÁP kamat meg jó. Igaz, hogy a felét már ellopták a szandékos forintgyengítéssel, ahogy a tőke értéke is csökkent nem kicsit, de jó lesz. Vigyázat, lassan tömni fog a nagy bölcs sok nickes.
Aszonta nemzeti világbajnokunk: ki korán kel, 7:30 ra már kastélya lehet. A valóság meg az ürnagyhatalom mellett, hogy Ceglédre kellene embereket vonattal eljuttatni és nem kellene tudatosan csökkenteni a népek fizetésének értékét. Pocakbercinek így már elhiszem, hogy 1 milla lesz az átlagbér, de még 1millió mill forint is lehet akár a minimálbér... hiába no ez itt Kánaán.
Tök érdekes. Kormányzati szempontból paradox módon Kamala lett volna az ideális győztes. Ezzel szemben jön Trump az erős dollárral ,védővámokkal (kínaiak, német autógyárak) és potenciálisan kemény Kína ellenes politikával. Fun fact: Ukrajna támogatását is fenn fogja tartani természetesen.
Forintnak annyi, régóta a piacon vagyok de órákon belüli majd 3% zuhanást nem igen láttam. Ez olyan infláció sokkot okozhat nálunk, hogy a pincébe lévő fogyasztásunk az alá esik. Kérem szépen az árupiacon még mindig dollárral kell fizetni! Ja és majd jön a védővám is……
Úgy néz ki Trump nyer. A piac szépen elkezdte árazni a jóval erősebb dollárt. Izgalmas időszak vár a forintra. Nyilván a választás napja extrém mód volatilis, de nem sűrűn látni ekkora forint szakadást pár óra alatt. USD/HUF 9 az EUR/HUF 2.5 forint gyengülés 5 óra alatt.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)