Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem ismerem a protokollt, az mnbbe ilyenkor taxival mehet be az ügyeletes gombnyomkodó? Van éjjeliőr vagy útközben felveszi a portást is a kulccsal? Remélem nem baleseteznek mert elszabadulhat a dolog.
Stratégiai nyugalommal, adatvezérelt üzemmódban figyeli az MNB a helyzetet. Még szerencse, hogy nincs árfolyam céljuk. Nem lennék a helyükben, ha számítana az árfolyam.
A vezír elmondja a lenti videóban, hogy ki a
hibás! "A FO$rint zuhanórepülésben van! A magyar állami
vezetésnek fogalma sincsen, hogyan kéne megállítani, Nem is érti mitől van a
zuhanórepülés!
Nem ismeri föl, hogy ő az oka a zuhanórepülésnek! ELVESZETT a KÜLFÖLD és MAGYARORSZÁG
BIZALMA egyszerre!
Az a probléma, hogy ettől a kormánytól
senki nem hiszi el, hogy meg tudja védeni a FO$rintot! Senki nem akar a FO$rintért devizát v
eurót adni nekünk a piacon, mivel nem ad a FOintért eurót AMIRE PEDIG SZÜKSÉGÜNK VAN, így egyre
magasabb FO$rint összeget kínálunk 1 euróért és így a FO$rint szépen emelkedik fölfelé, illetve veszít az értékéből,
Beszakad..." https://www.facebook.com/watch/?v=401825104609067
Láttad mekkorát erősödött a forint? Visszabaszott egy akkorát de akkorát egészen 410,5 alá, hogy picit fel is állt. Nemrég. Majd 415-nél figyelni kell mekkorát fog megint erősödni.
Kicsit elsietted, ha így van ;) eldobtál 10 egységet pár nap alatt! chfhuf 439.944 +6.338 (+1.46%) FO$rintnak szavaztál bizalmat, miért? Vonalhúzogatás nélkül... bejött?
Már csak az akku gyárak és a Börzsöny aranya hiányzik, aztán mehet a pávatoll a vezír seggébe....... én már csak azt nem értem ez az elefánt a porcelánboltban mitől lesz nekünk jobb ?
"Soha ne felejtsünk el két dolgot: 1) A forint leértékelése a kormány tudatos stratégiája, ajándék azoknak a multiknak, akiket az olcsó munkaerő ígéretével csábított ide. A gyengülő forint miatt a kínai vagy nyugati multinak nem fáj, ha a bérekre több forintot kell kifizetnie 2) Amennyivel gyengül a forint, annyi pénzt vesz ki a kormány az Önök zsebéből még akkor is, ha nincs valuta abban a zsebben." - Ilyenkor reggel még erős szokott lenni, sokszor ilyenkor érdemes bevásárolni... Ma meglesz a 2%os esés, mint régebben már nem 1szer? A 9 órási gyertya szép tud lenni gyenge napokon. Ott szokta csak megkapni az indítót. - 411.429 +2.515 +0.62% Vajon volt már olyan napja a népNEMZETTHY csüngőhasú betyárpengőnek, mint a mai lesz?
És a bankautómatákra kitették már ? "vigyázat zsugorinfláció hatása alatt álló termék"??? meg ha nem akkor hazamegyek nyomtatok egyet és ráragasztom a város összes autómatájára ;)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)