Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az lesz a nagyon nagy gond ha a hosszu kamatok nem mennek le elegge. Ez a het komoly korrekcio volt 10 es 20 evben. Akkor nem lesz elenkules. Bar lehet a gazdasag lesz a legkisebb gond jovore.
Kutakon is lehet keszulni ismet a 6**re,meg nyilvan hirtelen majd mindenki kedvet erez arakat emelni mindenhol,mert csak. Vitya fele agymenes az atlagfizukrol ugy fog a valosagban megnyilvanulni,h lesznek a foldesurak,meg a jobbagyok,es a ket csoportnak atlagban arany elete lesz.. a valosagban meg nyilvan nem.
"2-3 éven belül jöhet az 1 milliós átlagbér." :D A munkáltatóknak azon belül különösen a kis cégeknek kimondottan tetszik az ötlet, csupán egyetlen észrevételük van, ne legyünk kicsinyesek, legyen inkább 2 millió az átlagbér. :D A mai merjünk nagyot mondani verseny első helyezettje ismét a felcsúti Napóleon. :)
ma néztem Erstét ezt a havi 500e-ig olcsón zsebpénzt megoldást. Az aktuális investing árhoz képest 0.2 forinttal volt drágább a juro és más díj nem lett volna ha váltok.
saját számlák között nincs ez a cucc, szóval meg lehet okoskodni. épp elég a banki deviza spread is. arra pedig ott a privátbank ha jó árfolyamot ad nem tudom
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)