Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem marad a szűkebb randzsélyában, sőt, mehet vissza 350-re is, lassan veszem a forintot. Elfelejtitek, hogy a nagyok látnak a pályán, mint Mato és Vitya. Pl ez alapján, elég komoly huzása lesz a forintnak, ha ez bejön, és miért ne jönne be... : "Én egy tervezőasztal mögött ülök, látom azt, amit az emberek még nem látnak, tudom, mi történik majd, és az átlagnál kevesebbet is tévedek, ha szabad ilyen szerénytelenséget mondanom, a terveink jók, most haladunk. Látom az előttünk lévő két-három olyan évet, ami a kivételesen jó évek közé tartozik majd Magyarország történetében. Van egy tervem, és az sikerülni fog" – szögezte le Orbán Viktor.
Akkor ezek a hazaárulók még hivatkozni is tudnak majd a 2 milliós nyájnak, hogy "tessék megnézni, muszáj tovább gyengítenünk, mert nem itt van a helye." Új rangéja van.
Lerohasztunk minden allami uzletagat,aztan megcsinaljuk magunknak privatba,es minden fasza. Ez volt a nagy Ner strategia. Hogy ebbe hany ember doglott bele,az jarulekos veszteseg.
Klasszul nez ki tenyleg. Innen uzenem a jegybanknak: I have no idea what I looked like, or how I moved, or how I stood, or I don't know, when I got on the tram, a guy who looked like he was just starting high school looked at me and then started to get up to give me his seat. Okay, I'm not young anymore, but that surprised me, bye, I'm going to buy a flower pot to get used to the ground.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)