Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Érdemes elgondolkodni a huf állampapírok leépítésén és helyette eur állampapírt venni. Én legalábbis ezt tervezem...a huf kamat már nem igazán vonzó...
Nem gondolom,hogy bölcs vezérünk,nagy gondolkodónk,a jövőbe látó européer lágeszű operátorunk lazán kidobatná kis országunkat mindkét társaságból.Lakni és enni ,ha mégis bekövetkezik akkor is kell.
Már nem egyszer elmondták, hogy az MNB középtávon nyereséges lesz és abból tervezik a többezer milliárdos MNB mínusz eltüntetését. Ha csak nem találnak aranybányát, akkor ez a forint jelentős leértékelését jelenti.
Egy Europa union es naton kivuli mogyoroszagon nem kell majd arfolyammal szamolni. Konvertibilitasa csak a nemesfemnek lesz. Remélem igy mar erted a forint meg a lakas miert buko.
"Legalább a magyarok itthon fogják elkölteni na gyenge forintjukat, meg újra ellepik a külföldiek Magyarországot, hozzák majd az erős devizájukat." Csak azt nem tudom mire, akkumulátorra? Magyar termék szinte már nincs is, ami van az jobbára silány.
Nekem is a 700 körüli euró jött ki.... Talán ezért nem aggódnak az mnb. hiánya miatt, aminek a megoldását 2026-tól kezdődően tervezik.... A 2026-os választást behúzzák és csúnya világ köszönthet a forintra... Ez már elkerülhetetlen még akkor is, ha bebuknák a választást.... Orbán súlyos tetteiért minden Magyarországon élő és adózó fizetni fog..... Az is megeshet, hogy addig sem kell várni.... A grafikonokon egyre több, nagyobb válságra figyelmeztető alakzat jelent meg... 1-éven belül olyan világválság kirobbanása mutatkozik, ami végleg elsöpörheti a magyar autokrata rendszert kormányostól és forintostól..... (Amikor ilyen alakzatok kirajzolódtak a grafikonokon, akkor kivétel nélkül mindig válság is következett...) Nem vagyok örök válságra figyelmeztető Nouriel Roubini, de ő is azt jósolja, hogy a történelem eddigi legnagyobb válsága közelít és már kopogtat...
Az oroszok stratégiai műveletének megkezdése óta járok ki ( ide is,osztrákba is). Komoly kis fb csoport lett rá, van vagy 60k tagja. Minőségre jobb dolgok vannak,az biztos. És néha szembejön magyar termék is, sokszor tényleg röhejes áron,ami azért kicsit bicskanyitogató volt...szalámi például. Amikor itthon 2 tejet vehettél per nap, kinn katronokkal vehettél,ilyen bohockodás nem volt soha.Nadehát kinek mit intézett a kormánya.
Volt vmi beszélgetés csak az indexen Pogátsa "jövőre már minden jó lesz" Zoltán és Nagy "óvatossági motívum" Márton részvételével. A hombár úgy szólította, hogy Zoli. Egyet is értettek több mindenben.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)