Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Arra,h a 434rol egy atom nagy korrekcio zajlik (2018at erdemes megnezni,ott mi tortent),aminek A hullama volt a 369,B akkor ez a 420,C meg akkor lehet egy meglepetes valahova nagyon delre 360 mondjuk. Onnan pedig akkor hasonloan 2020hoz,indulhat eszaknak,es ATHra,igen. Nem tudom,en ezeket az evekre elore tippeleseket nem tartom hasznosnak,de technikailag opcio. Meg ha nekem nem tul valoszinu is,a vilagban barmi leheteg annak az ellenkezoje is ( nem veletlenul nem szalltam be az ev vegi tippversenyekbe)
A mely korrekciot egy esetben tudom elkepzelni,ha ez a mostani,369bol indulo felfele hullam egy nagy B Elliottilag. Akkor f61 az 409,f78 meg 420,akar valid is lehet.
Illetve, hogy "addig jár a korsó a kútra amig meg nem b....ák a vízhordó lányt..." (ugye ahogy folyamatossan ellene megy EUnak meg Natonak, vagy hogy aki 3x kiáltott farkast....
Valahol meetingelnek de ha lesz ocsmányinfó megismerjük a legújabb "csapatépítős" agymenéseiket. -Igazából csak 1-2 régi magyar közmondást kellett volna megfogadni mint a szél ellen nem pisálunk, meg nem harapunk abba a kézbe ami enni ad..... Addig marad a mérsékelten stabil pozitív nulla :)
Nem sírok én sem hogy az idei kb 9% után a 28Y több kamatot ad jövőre EUR-ben mint amit a 33I adna majd HUF ban + árfolyam nyereség. De talán még a 26x is többet fizet tőle. Kalandos hónapok jönnek megint.
Aszem a jegybankban elromlott a kávégép... Vagy csak Mato utolsó búcsú ajándéka HighPressörMarcikának... képzeld el azt a mosolyt amivel majd Mato leköszön... Old meg ez a szart ... tenagyokos...
Jójó de azóta a PMÁP annyit fizetett, hogy izé az már több mint a Lölö píze... Én nekem azért örülök minden Ft nak... azaz minden EUR-nak amit nem kell váltanom majd... Kérdés hogy hol van a gödör alja... pl 6 év múlva hol lesz.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)