Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Felénk ennyit nem keresnek még a német fémipari multiknál se, sok cégre van rálátásom. Nagyon nem a 400 ezer feletti régió a jellemző, inkább a 250-350.
Leültetném egy asztal két oldalára a “ haha, hi hiszi el, senki nem keres olyan rengeteget” és a “hát ez nyomorúságos, még minimálbérnek is kevés” embereket. A “hát nem sok, de ez sem igaz, illetve nézzük a mediánt” emberek lehetnének a közönség. Szerintem nagyobbat menne mint bármely műsor.
Most lehet hülyeséget kérdezek, de ez nem visszaesés? 605, decemberben meg 655 volt.https://24.hu/belfold/2024/02/22/atlagkereset-mediankereset-realkereset-ksh-december/
Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: Beszűkült az árfolyam az emelkedő trend és a rövid csökkenő trendvonal közé. Hamarosan ebből döntési szituáció jöhet. A 390,6 törése kellene egy erősebb forinthoz. A mozgás viszont trendszerűtlen, vagyis semleges, sávkereskedésnek tűnik még, de hamarosan erősebb elmozdulásnak ágyazhat meg. Ellenállások: 398,4; 406,25; 414,06. Támaszok: 382,8; 375.
Nem értem. Pogátsa is szépen felmondta pedig, hogy az idei év egy picit szűk, de jövőre Kánaán, húz majd az EU és beindul a rengeteg kínai beruházás. Fényes jövő.
A héten vajon még eléri a 400 at? áttörést még a héten nem várok. Nálam az átlagolt vonalon van épp. 2019 április-2020márciusban volt egy elég szűk sávban azt extrapoláltam, lassú emekedésre . Ez most nálam 394,5 nál áll.
Lassan szorul a hurok. Államháztartás romokban, választás közeledik miközben szavazótábor csökken, kamatcsökkentés közelít a végéhez, Ft 400 közelében. Most kell okosnak lenni, hogy mibe fektessünk.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)