Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Te látsz más opciót? Ha elfigdjuk hogy legalább másfél évtizede rossz felé megyünk és kezdenek megjönni a következmények, mi más lehetőség van? Vegye át valaki a (csontvázakkal teli) düledező kártyavárat és? Kis rendrakás és vissza a mostaniak? Tényleg érdekelne mi mmás opció van.
"mazlijuk,h minden eroforras a kezukben." Ez nem mázli,ez tudatos. Ezért nem demokratikus,mert olyanná formálta Magyarországot, hogy leválthatatlan legyen.
Van e szegénység: Van-e jelenleg szegénység Magyarországon? Fogyasztási adatok alapján az unió utolsó helyén áll Magyarország… Ha innen nézem akkor van szegénység. Ha a FO$rint elszáll ez csak nőni fog! Az is rakja meg az örömjány anyukáját, aki az emberek fejében elültette, ha tele vannak a boltok parkolói, akkor nincs itt gond! https://www.tiktok.com/@mindenbiztos/video/7345750263992552737
Ráadásul, ha jól hallottam a költségvetési hiánnyal is vannak problémák és az államadósságnak is 60% körül kéne lennie. Előszobába sem engedik be a kolostormalacot, mert csak összesz@rná és a falon körben barna csíkot rajzolna a popija magasságában. Tehát egy malacnak nincs helye ott, mert nagy kárt csinál és valakinek sokba fog kerülni utána a helyiség rendbehozatala.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)