Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha szerette volna, már régen történt volna vele valami. De igazából nem akarják magukra haragítani a nyugatot, ami még mindig kap azon gázt. Nem csak mi, mások is.
CR2 Pítör kemény sajtot ebédelt: blokkoljuk megint az Ukrajnának szánt pénzeket + további szankciókat, amíg az OTP-t nem veszik le az ukránok a listájukról
Második legrosszabb Letteket agyonvertük inflában. :) Nincs itt semmi baj irány a 320. :) Amúgy meg a rekord infla, kizárólag, Brüsszel, Soros, Gyúrcsány, a szankciók és a háboró miatt van, a kormány mindent IS jól csinál és az elmúlt 12-13 évben soha semmiben sem hibázott. :)
Nekem is van pmáp, meg 07.26 meg 09.20 dkj. Júliusiból lehet pmáp lesz, majd kiderül. Eur nem nulla azért, wise látra ad 1,79%-ot leadózva, államkincstár meg ~3% csodakamatot:)
PMÁP ugye hoz egy év alatt szűk 15%-ot (1% visszaváltással kalkulálva). 369 x 1,15 = 424, ha egy éven belül bármikor felette lesz, akkor éri meg az EUR. EUR alapon fix hozam szinte semmi, ha csak magyar lakcímem van. Ezért az a rész marad nálam HUF-ban. Más kérdés, hogy ami eddig nálam még a BÉT-en volt, az múlt héten EUR-rá változott, de abból EUR alapon részvény lesz, mert sokkal nyugodtabban alszom így. Most olvasom, hogy a MOL és Ukrajna nincsenek túl jóban, nem hiányzik nekem már az ilyesmi és a mindenféle extraprofit adók sem.
Dlj hozam már csökken egy ideje, most már 13,1%. Szűkül az olló, forint érdekes lesz. Én veszek eur-t, aztán majd írhatja nyugodtan a sok okos, hogy mennyire becumiztam.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)