Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem tudom, hogy ez lenne, ez lehet e a megoldás,nálam sokkal hozzáértőbbek fogják majd ezt az adatot elemezni a következő időkben,nekem annyi lesz a dolgom, hogy a leglogikusabbat elhiszem.
Ezt a fos MÁK rendszert. SMS megjött, hogy jóváírták a 0517-et, de az egyenlegen még nem látszik, szó szerint hűlt helye, portfolió érték is ennyivel kevesebb.
Tarajos mondta tegnap talán, hogy még 3 milliárd eur kínai beruházást várnak a következő időszakban. Érkezik a kínaiak ropogós eurója, amit valószínűleg piacon váltanak, nem pedig ahogy az MNB teszi azt az EU-s pénzekkel.
Itt senki nem ismeri a napi adatokat? NEM az mnb erositi a ftot... vki nezze mar meg h mennyi zsé jott be...a piac erositi ezuttal barmilyen furcsa is.Aki nem tudja mirol van szo az kar ha barmit is hozzaszol a temahoz:) latom az sem tiszta a legtobbeknek h mibol tudjuk - raadasul siman - finanszirozni a kamatkiadasokat,, varom a tippeket erre is es az elobbiekre is..:)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)