Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Megha 200 bp vagnak, akkor se lesz porgo gazdasag es ra is jottek, ok elengedtek a magyar vallalkozasokat, ezert jonnek a multik, kinaiak, akiknek olcso rabszolgak kellenek.
Nem fognak vagni. Be van kakilva. 50 bp nem sokat oszt, tobbet meg nem mernek, mert a kiralynak nem lesz meg a beigert egyszamjegyu inflacio az ev vegen
Szerintem vágnak 1%-ot. A bázishatás lassan erőteljesebben locsolja majd a púdert az inflációra. Külker mérleg javul, gázár csökken, lassan úgy állnak a csillagok, hogy indulhat a csökkentés. Persze azt sosem fogják bevallani, hogy az infláció egy része a Fidesz-KDNP nagynemzeti ügynöklista takargató, volt KISZ, MSZMP kádereket eltartó bandának köszönhető.
Elmegyek szabira pár napra (tényleges szabadság, nem tiltás ;) ) erre borul minden ?? Az szép... Kíváncsi leszek holnap mi lesz, szerintem nem fognak vágni mert arra szerintem min 5Ft ot gyengülne instant.
Én már úgy érzem a nemzeti devizánk egy megszemélyesített élőlénnyé lépett elő. Vannak rossz napjai amikor menstruál, vagy megkapta a nap vagy reggel hasmenése volt akkor rossz napja van, kókadozik, romlik, szenved. ..semmi van. Meg van amikor ki van pendülve mint a kakas a lucernásban, jól ébredt, éppen nem fáj semmije, reggel megnézte a csinos fiatal lányokat a villamoson ilyenkor érzi még a régi idők szavát, a vér áramlik a ereiben úgy érzi el tudja hordani a hegyet is ha kell. Na ilyenkor jóvan van!
Ki hogy látja? Mernek kamatot vágni holnap? Fél %-ra gondolok. A gazdasági és politikai nyomás hatására. Nem azért, mert már simán belefér. Csak annyival vagyunk jobb helyzetben, mint fél éve, hogy jelentősen olcsóbb a gáz. Viszont cserébe ellenség mindenki. Bocs pár isztán végződésű országgal stratégiai megállapodás született végre.
uBorkai is , ha marist vitte volna hajókázni kettesben, akkor még mindig polgi lenne(nem derült volna ki), és lehet még fizetett volna is neki a maris, nem neki kellett volna csengetni a jányokért, de lehet nem akart farkasszemet nézni vele
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)